• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای ساخت DVD

Stay alive

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه
دنبال نرم افزاری میگردم که DVD درست کنه با یک منوی زیبا البته اگر کسی با ویستا کار کرده باشه منوی های نرم افزار داخلی ویستا عالی هستن ولی فیلم زیادی نمیشه (حداکثر 1 فیلم ) داخلش ریخت اگر مثل ulead سراغ دارید با که فیلم زیاد بشه داخلش dvd ریخت و منو های جالبی ساخت لطف کنید معرفی کنید.;)

Just Mohamad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام
ببخشید تو پست شما می پرسم... ولی سوالم به پستتون ربط داره، کسی اگه می دونست بگه ممنون می شم...
من دوربینم رو mini DVD رایت می کنه ( rewritable است) ، وقتی می خوام بزنمش رو دی وی دی بزرگ، چون این 1.3 گیگ جا می گیره حدود 4 تا شو می تونم بزنم رو یک دی وی دی ، ولی مشکل اینه که باید به صورت DATA رایت کنم، می خوام ببینم نرم افزاری هست که بشه باهاش منو ساخت که بتونم همه رو تو دی وی دی پلیر نگاه کنم؟ اگه لینک دانلودشم دارید ،بدید ممنون می شم.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام
ببخشید تو پست شما می پرسم... ولی سوالم به پستتون ربط داره، کسی اگه می دونست بگه ممنون می شم...
من دوربینم رو mini DVD رایت می کنه ( rewritable است) ، وقتی می خوام بزنمش رو دی وی دی بزرگ، چون این 1.3 گیگ جا می گیره حدود 4 تا شو می تونم بزنم رو یک دی وی دی ، ولی مشکل اینه که باید به صورت DATA رایت کنم، می خوام ببینم نرم افزاری هست که بشه باهاش منو ساخت که بتونم همه رو تو دی وی دی پلیر نگاه کنم؟ اگه لینک دانلودشم دارید ،بدید ممنون می شم.

http://forum.persiantools.com/t79666.html

-
VSO

بالا