سلام دوست عزیز .
من قبلا" با همچین موردی برخورده بودم که بعد از کلی تحقیق و جستجو فهمیدم این جریان قفل گذاری نیست .
در این نوع به اصطلاح قفل گذاری ها ابتدا یک بار عملیات رایت کاذب روی دیسک صورت گرفته و مجددا" برای بار دوم عملیات رایت واقعی انجام میشود . برنامه هایی از قبیل Nero , Clone , Alchol و ... هم کار کپی برداری از این نوع CD/DVD رو گاها" انجام میدهند که در بعضی موارد مشاهده میکنیم که کپی برداری از CD/DVD توسط همین برنامه ها خیلی سریع انجام میشه و ما به خیال این هستیم که روی CD/DVD قفل گذاشته شده است . برخلاف اینکه برنامه کار خودش رو انجام داده , منتها کپی برداری از همون رایت کاذب صورت گرفته است !
حال ما برای رفع این مشکل میتونیم از برنامه IsoBuster استفاده کنیم که Image های گرفته شده توسط برنامه های Nero , Clone , Alchol و ... رو داخل خودش باز میکنه و به صورت ترک شده , دفعات رایت روی CD/DVD رو برای ما نمایش میدهد . بدین ترتیب شما میتونید ترک رایت شده واقعی رو از طریق اون پیدا کرده و محتویات داخل اون رو برای خودتون کپی (Extract) کنید .
( نکته : این توضیحات صرفا" برای اطلاعات عمومی بود و اگر زمانی مشکل شما بدین صورت نبود به احتمال فراوان یکی دیگر از 100 ها مشکل قفل CD/DVD ها میباشد , اما من لازم دونستم به این مورد هم اشاره کوتاهی کرده باشم . )
لینک مستقیم
(دانلود)
موفق باشید .