• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای فهمیدن کار یک سایت کسب در آمد

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
سلام بچه ها خسته نباشید و از هر کی که به این پست سر میزنه تشکر میکنم

بچه ها یه در خواست دوستانه دارم یه سایت تازه تاسیس رو می خوام روش کارشو بدونم و نیاز به زیر مجموعه دارم اخه تو این سایت اول باید گروهتو بسازی بعد کسب در آمد کنی جوری هم هست که مرحله به مرحله هستش

مرحله لول: ثبت نام و تکمیل فرم ها

مرحله دوم: ایجاد گروه و جمع آوری زیر مجموعه

مرحله سوم: هنوز به این مرحله نرسیدم و نیاز به زیر مجموعه دارم که سر از کارش در بیارم

فقط یه در خواست از شما دارم نه کاری می خواید بکنید مثل کلیک یا وقتتون هدر بره نه فکر کنید به دوست خودتون کمک می کنید فقط 1 دقیقه وقتتون رو میگیره تو سایت زیر فقط عضو بشین همین فقط اینو بدونید یک کمکه روزانه وقت خودتون رو برای کلیک می گذارید یه ثبت نام 1 دقیقه چیزی نیست فکر کنید یه آفر دارید انجام میدین همین

وقتی سر از کار سایت در آوردم و واقعا پرداخت داشت تو همین پست پاسخ میکنم براتون

bidroop - build your crowd now | closed beta & invite only

بعد از ورود واسه ثبت نام این کد هارو از شما میخواد
Invite codes

kqX0zfMA
w0ZuMjcE
DN2ij81q
25cK1yuF

با تشکر از همه

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
فکر خوبیه ولی ای کاش قبلش شما هم این کارو برای دیگران میکردی که الان بقیه برات انجام بدن!

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
فکر خوبیه ولی ای کاش قبلش شما هم این کارو برای دیگران میکردی که الان بقیه برات انجام بدن!

دوست عزیز جیکار باید برای شما بکنم هر کاری باشه دریغ نمیکنم منم از لینک بچه های پرشین تولز عضو شدم

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
دوست عزیز جیکار باید برای شما بکنم هر کاری باشه دریغ نمیکنم منم از لینک بچه های پرشین تولز عضو شدم

میخوای روش کار رو متوجه بشی یا ریفرال بگیری ؟

نمیدونم چرا این روزا متولدای جولای که دنبال ریفرالن انقدر زیاد شده ؟ من 1 ساله عضوم 1 ماهه اینجارو پیدا کردم شما چجور هنوز عضو نشده اینجارو پیدا کردی ؟ سواله واسم .

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37

نمیدونم چرا این روزا متولدای جولای که دنبال ریفرالن انقدر زیاد شده ؟ من 1 ساله عضوم 1 ماهه اینجارو پیدا کردم شما چجور هنوز عضو نشده اینجارو پیدا کردی ؟ سواله واسم .
متوجه نشدم واقعا من عضو شدم تو سایت bidroop ولی راستش رفرال نگرفتم 1 دونه فقط چی هست روش کار و ... توضیح میشه بدی؟

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37

راستش من درست جولای عضو شدم ولی من از 11 سالگی تو نتم الانم یه کار پیدا کردم نیاز به سرمایه داره 4 میلیون که می خوام اون 4 میلیون رو جمع کنم همین
این سایت bidroop هم واسم جالب شد اولین سایتی که اول زیز مجموعه میگیره بعد کار میکنه

بالا