nanayan
Registered User
- نوشتهها
- 236
- لایکها
- 37
سلام بچه ها خسته نباشید و از هر کی که به این پست سر میزنه تشکر میکنم
بچه ها یه در خواست دوستانه دارم یه سایت تازه تاسیس رو می خوام روش کارشو بدونم و نیاز به زیر مجموعه دارم اخه تو این سایت اول باید گروهتو بسازی بعد کسب در آمد کنی جوری هم هست که مرحله به مرحله هستش
مرحله لول: ثبت نام و تکمیل فرم ها
مرحله دوم: ایجاد گروه و جمع آوری زیر مجموعه
مرحله سوم: هنوز به این مرحله نرسیدم و نیاز به زیر مجموعه دارم که سر از کارش در بیارم
فقط یه در خواست از شما دارم نه کاری می خواید بکنید مثل کلیک یا وقتتون هدر بره نه فکر کنید به دوست خودتون کمک می کنید فقط 1 دقیقه وقتتون رو میگیره تو سایت زیر فقط عضو بشین همین فقط اینو بدونید یک کمکه روزانه وقت خودتون رو برای کلیک می گذارید یه ثبت نام 1 دقیقه چیزی نیست فکر کنید یه آفر دارید انجام میدین همین
وقتی سر از کار سایت در آوردم و واقعا پرداخت داشت تو همین پست پاسخ میکنم براتون
bidroop - build your crowd now | closed beta & invite only
بعد از ورود واسه ثبت نام این کد هارو از شما میخواد Invite codes
kqX0zfMA
w0ZuMjcE
DN2ij81q
25cK1yuF
با تشکر از همه
بچه ها یه در خواست دوستانه دارم یه سایت تازه تاسیس رو می خوام روش کارشو بدونم و نیاز به زیر مجموعه دارم اخه تو این سایت اول باید گروهتو بسازی بعد کسب در آمد کنی جوری هم هست که مرحله به مرحله هستش
مرحله لول: ثبت نام و تکمیل فرم ها
مرحله دوم: ایجاد گروه و جمع آوری زیر مجموعه
مرحله سوم: هنوز به این مرحله نرسیدم و نیاز به زیر مجموعه دارم که سر از کارش در بیارم
فقط یه در خواست از شما دارم نه کاری می خواید بکنید مثل کلیک یا وقتتون هدر بره نه فکر کنید به دوست خودتون کمک می کنید فقط 1 دقیقه وقتتون رو میگیره تو سایت زیر فقط عضو بشین همین فقط اینو بدونید یک کمکه روزانه وقت خودتون رو برای کلیک می گذارید یه ثبت نام 1 دقیقه چیزی نیست فکر کنید یه آفر دارید انجام میدین همین
وقتی سر از کار سایت در آوردم و واقعا پرداخت داشت تو همین پست پاسخ میکنم براتون
bidroop - build your crowd now | closed beta & invite only
بعد از ورود واسه ثبت نام این کد هارو از شما میخواد Invite codes
kqX0zfMA
w0ZuMjcE
DN2ij81q
25cK1yuF
با تشکر از همه