سلاام دوستان لطفا راهنمایی کنید که روی d500 , e730 میشه برنامه نسب کرد یا نه ؟ ممنون
B beforehi کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 28 نوامبر 2005 نوشتهها 1 لایکها 0 30 نوامبر 2005 #1 سلاام دوستان لطفا راهنمایی کنید که روی d500 , e730 میشه برنامه نسب کرد یا نه ؟ ممنون
Mazi * مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق همکار انجمن تاریخ عضویت 3 آگوست 2005 نوشتهها 10,724 لایکها 10,509 محل سکونت Tehran 30 نوامبر 2005 #2 برنامه که نمیشه چون سیمبین نیست فقط java که اونم نمیشه با کابلش ریخت باید حتما با wap ریخته بشه اگر نه میره توی فولدر others و install نمیشه
برنامه که نمیشه چون سیمبین نیست فقط java که اونم نمیشه با کابلش ریخت باید حتما با wap ریخته بشه اگر نه میره توی فولدر others و install نمیشه
Danial-Dabiri Registered User تاریخ عضویت 14 فوریه 2005 نوشتهها 432 لایکها 1 محل سکونت تهران 30 نوامبر 2005 #3 به نقل از Sony Ericsson!! : برنامه که نمیشه چون سیمبین نیست فقط java که اونم نمیشه با کابلش ریخت باید حتما با wap ریخته بشه اگر نه میره توی فولدر others و install نمیشه کلیک کنید تا بازشود... با بلوتوث میشه ریخت، البته من برای یکی خواستم بریزم هنوز هم نفهمیدم باید چی کار کنم یه اموزش هست پیدا کردم میزارم اینجا
به نقل از Sony Ericsson!! : برنامه که نمیشه چون سیمبین نیست فقط java که اونم نمیشه با کابلش ریخت باید حتما با wap ریخته بشه اگر نه میره توی فولدر others و install نمیشه کلیک کنید تا بازشود... با بلوتوث میشه ریخت، البته من برای یکی خواستم بریزم هنوز هم نفهمیدم باید چی کار کنم یه اموزش هست پیدا کردم میزارم اینجا
Mazi * مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق همکار انجمن تاریخ عضویت 3 آگوست 2005 نوشتهها 10,724 لایکها 10,509 محل سکونت Tehran 30 نوامبر 2005 #4 تا جایی که من می دونم نمیشه و فایلها میره تو فولدر others و از اونجا هم نمیشه install ش کرد حتما باید wap باشه
تا جایی که من می دونم نمیشه و فایلها میره تو فولدر others و از اونجا هم نمیشه install ش کرد حتما باید wap باشه