• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای پاک کردن ایندیکس های یک دامنه از گوگل

reza- z

Registered User
لایک‌ها
80
سلام من تازگی ادرس سایت خود را عوض کردم و می خوام کلا ایندیکس های دامنه قبلی را از گوگل پاک کنم لطفا کمک کنید.

emad2013

Registered User
لایک‌ها
268
سلام.دوست عزیز سایت مپتون رو تو وبمستر تولز پاک کردین یا نه؟

reza- z

Registered User
لایک‌ها
80
بله نقشه سایت پاک شده ولی ایندیکس های قبلی با پاک کردم سایت مپ پاک نمیشه من می خوام تمام اندیکس های دامنه قبلی پاک بشه ایا با ربوت تکس میشه یا نه.

emad2013

Registered User
لایک‌ها
268
اگه خود فایل وجود نداشته باشه و سایت مپ هم پاک کرده باشین یه مقدار زمان میبره تا خودش پاک کنه.

reza- z

Registered User
لایک‌ها
80
ببین سایت که با چند ادرس باشه مطلبش هم هست چطوری پاک می کنه .

emad2013

Registered User
لایک‌ها
268
اگه میخواهید دامنه قبلی هم فعال باشه و فقط ایندکس نشه باید تو همون فایل روبوت سایتتون بگید که وارد اون صفحات نشه.

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
دوست عزیز من مدتی قبل همین کار رو کردم.
به وب مستر تولز برید و در قسمت remove url جایی وجود داره که ادرس هایی که میخوای حذف بشن رو وارد میکنی تو هم اونجا برو و نام دامنه سایتی که میخوای مطالبش حذف بشه رو وارد کنم نام دامنه رو که وارد کردی پایینش یه گزینه هست انگلیسی نوشته کل نوشته های دایرکتوری رو میخوای پاک کنی؟و تو هم تایید رو میزنی در عرض کمتر از یه روز نوشته هات پاک میشن

Last edited:

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
بابا این چه راه حل هایی خلاقانه ای هست به این دوستمون پیشنهاد میکنید اخه چه نیازی داره یه مدت دی ان اس ها رو داون کنه گوگل وب مستر تولز رو درست کردن واسه یه همچین روزی کافیه بری و اسم دامنه ای که میخوای مطالی حذف بشن رو در قسمت remove url وارد کنی تمامی لینک هات پاک میشند راه درستش هم همینه.یعنی بدون اینکه لازم باشه دامنتو داغون کنی یا دی ان اس رو مثلا داون کنی یا منتظر شی جای این کار ها راهش اینه که بری و از طریق گوگل وب مستر به گوگل بگی که پاکش کنه از همون طریقی که گفتم.در عرض کمتر از 1 روز همه لینک هات پاک میشن نیازی به انظار هم نداره.دیگه این کارا وسه چیه پیشنهاد های عجیب و غریبی میدینا

farsvideo

Registered User
لایک‌ها
148
خب جیگر شاید یکی با وب مستر گوگل آشنایی نداشته باشه اما کسی که سایت داره دی ان اس و پارک دامین میدونه چیه

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
بله اینم حرفیه اما کار کردن با گوگل وب مستر از اولیه ترین ابزار هایی هست که هر وب مستر باید بدونه و اکثر وب مستر ها هم باهاش کار میکنن چون برای سایت خیلی حیاتیه اگه کار کردن باهاش هم بلد نبود باید سعی کنه از همین الان یاد بگیره تا برای سایت جدیدی که راه میندازه به کارش بیاد.به هر حال جیگرم خودتیا این اسم ازش متنفرم نمیتونم عوضش کنم گیر کردم والله اخه اینم اسمه انتخاب کردم عجب ادمی هستما

reza- z

Registered User
لایک‌ها
80
من کلا از پارک در اوردم و در گوگل وب مستر هم درخواست حذف دادم دو تا دامنه است یکی تا حدودی پاک شده یکی هنوز نه دیروز درخواست دادم بازم تشکر از دوستان.

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
چرا می خوای حذف کنی لینک هارو ؟ ریدایرکت 301 کن به دامین جدید اینجوری اعتبار لینک های دامین قبلی حفظ میشه و بازدید هم از دست نمی دی
همه سایت های موزیک یا دانلود فیلم که فیلتر میشن همین کارو می کنن

بالا