• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای پیدا کردن بهترین کلاس خصوصی زبان انگلیسی

mahnaz moghbeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان. من دنبال یک کلاس زبان خوب مبگردم. کسی میتونه کمک کنه. میخوام به صورت خصوصی یا نیمه خصوصی باشه. سفیر . ایران استرالیا رو امتحان کردم. یک جا میخوام که خیلی حرفه ای روی تدریس خصوصی کار کنه نه اینکه در کنار کلاس گروهی کلاس خصوصی هم بذاره . منتظر جوبتون هستم

Amoo Mohsen

Registered User
لایک‌ها
30
کلاس خصوصی فقط برای کنکور و ارشد و ... خوبه اگه هدفتون آیلتس و تافل هست بهتره منابعش رو بخرین و خودتون کار کنین

emperaator

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
یه سری به تهران اکسفورد بزنید... تدریس خصوصی داره

mahnaz moghbeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من به لینکی که لطف کردید سر زدم. بیشتر دغدغه آیلتس دارم و تدریس خصوصی زبان . نمیدونم چه کلاس هایی برم. با موسسه سفیر چند جلسه مشاوره رفتم فایده نداشت. جدیدا یه موسسه پیدا کردم اون کلاس خصوصی آیلتس میذاره. استادش تحصیل کرده لندن هست به گفته خودش. مدعی هست توی تدریس خصوصی زبان به صورت حرفه ای داره فعالیت میکنه. شهریش جلسه ای 70 هزار تومنه. یکم گرون نیست به نظرتون؟ دوستان میرن جاهایی که 100 تومن هم میدن اما من برام این مبالغ زیاده. سر در گم شدم:general208:

larsa.ir

Registered User
لایک‌ها
22
من به لینکی که لطف کردید سر زدم. بیشتر دغدغه آیلتس دارم و تدریس خصوصی زبان . نمیدونم چه کلاس هایی برم. با موسسه سفیر چند جلسه مشاوره رفتم فایده نداشت. جدیدا یه موسسه پیدا کردم اون کلاس خصوصی آیلتس میذاره. استادش تحصیل کرده لندن هست به گفته خودش. مدعی هست توی تدریس خصوصی زبان به صورت حرفه ای داره فعالیت میکنه. شهریش جلسه ای 70 هزار تومنه. یکم گرون نیست به نظرتون؟ دوستان میرن جاهایی که 100 تومن هم میدن اما من برام این مبالغ زیاده. سر در گم شدم:general208:

با سلامی دوباره
ما تمام دوره های زبان در آکادمی آنلاین لارسا تدریس میشه استاد زبان هم در آلمان هستند آقا دکتر عباسی هزینه ها و تدریس تضمینی مهمترین شعار آکادمی لارساست

چون ما تمام جوانبی که یک داشن جو میخواد رو محیا کردیم هزینه پایین + اساتید مجرب و حرفه ای + بدون محدودیت زمانی + وتدریس کاملا خصوصی

برای اینکه از این سر درگمی هم خارج شدی میتونید تو وایبر ویا تماس با اقا دکتر عباسی همانهگ بشین و ازتون یک آزمون تعیین سطح رایگان بگیرند بهتون بیشتر میتونند کمک کنند.

شماره تماس : 09387092191 آقای دکتر عباسی

بالا