• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای گوشی گلکسی اس 2

aminblk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام لطفاً کمکم کنید راستش میخواستم اندروید4 رو روی گوشیم نصب کنم گوشیمو به حالت دانلودینگ بردم بعد وصل کردم به کامپیوتر که با برنامه اودین اندروید 4 رو روش نصب کنم تمام مراحل رو رفتم استارت برنامه رو زدم که برنامه هنگ کرد منم گوشیمو از کامپیوتر جداکردم حالا گوشیم بالا نمیاد فقط یه عکس مبایل رو که به کامپیوتر وصل شده با یه علامت هشدار نشون میده نمیدونم چیکارکنم خواهش میکنم هرکی میدونه کمکم کنه.

hoseinra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام لطفاً کمکم کنید راستش میخواستم اندروید4 رو روی گوشیم نصب کنم گوشیمو به حالت دانلودینگ بردم بعد وصل کردم به کامپیوتر که با برنامه اودین اندروید 4 رو روش نصب کنم تمام مراحل رو رفتم استارت برنامه رو زدم که برنامه هنگ کرد منم گوشیمو از کامپیوتر جداکردم حالا گوشیم بالا نمیاد فقط یه عکس مبایل رو که به کامپیوتر وصل شده با یه علامت هشدار نشون میده نمیدونم چیکارکنم خواهش میکنم هرکی میدونه کمکم کنه.

کاره خاصی نمیخواد بکنی دوباره ببرش رو دانلودینگ از نو کارای نصب رام رو دقیق انجام بده

Sent from Tapatalk

aminblk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کاره خاصی نمیخواد بکنی دوباره ببرش رو دانلودینگ از نو کارای نصب رام رو دقیق انجام بده

Sent from Tapatalk[/QUOT

ممنون که راهنمایی کردید ولی نمیره روی دانلودینگ فقط همون عکس رو نشون میده

m13691990

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوست عزيز روت بوديد يا نه اگه رىکاورى دارى يه رام رسمى دانلود کن برو تو ريکاورى فلش کن.

ArYaNLaNd

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
اصلا گوشی بالا نمیاد ! تو رو خدا کمک کنید , از ناراحتی دارم میمیرم !!

سلام.

باطریت رو دبیار بزار یه 5 دقیقه بمونه بعد از نو ببرش توی دانلودینگ مد.فقط احتمال داره اون رامی که میخواستی نصب کنی مال گوشیت نبوده باشه.یعنی گوشی شما I9100G بوده باشه که در اینصورت باید رام 2.3.6 گوشی خودت رو و نه مال I9100 رو دانلود کنی و نصب کنی این دوتا رامشون بهم نمیخوره اگه هم گوشیت آی 9100 جی هست و روت شده بوده با همون روت کردن دوباره از طریق اودین میتونی به نتیجه برسی و رام رو احتمالا نیاز نداشته باشی.

بالا