• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای یادگیری زبان ژاپنی

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
سلام دوستان.
نمیدونستم از کی بپرسم برای همین اینجا تاپیک زدم امیدوارم کسی راهنماییم کنه.
واقعیتش اینه که من خیلی به زبان ژاپنی علاقه دارم و میخوام یاد بگیرم ولی به هیچ وجه نمیدونم چطوری شروع کنم؟از کجا؟ فیلم؟کتاب؟ انیمه؟
در ضمن شهر ما کلاس اموزش زبان ژاپنی نداره.
خیلی ممنون میشم کمکم کنید.

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,629
سلام دوستان.
واقعیتش اینه که من خیلی به زبان ژاپنی علاقه دارم و میخوام یاد بگیرم ولی به هیچ وجه نمیدونم چطوری شروع کنم؟از کجا؟ فیلم؟کتاب؟ انیمه؟
بهترین راه انیمه ست ولی نوشتنش رو نمی شه از طریق انیمه یاد گرفت.
تاپیک های اینجا رو هم ببینین کمکتون می کنه: http://forums.animworld.net/forum60.html

kamnoosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
فقط و فقط از روش پیمسلر استفاده کن. یه سی دی آموزش ژاپنی به روش نصرت از موسسه لوح سبا بخر. فکر کنم 20-25 تومنه ولی مطمئن داش اگه حوصله کنی گوش بدی، به اندازه چند سال کلاس رفتن جلو میافتی.

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
بهترین راه انیمه ست ولی نوشتنش رو نمی شه از طریق انیمه یاد گرفت.
تاپیک های اینجا رو هم ببینین کمکتون می کنه: http://forums.animworld.net/forum60.html
سلام.
اقا من کلا انیمه خوشم نمیاد راستش.
راستی بیشتر تاپیک های سایتی که گفتین هم فقط برای اعضای سایت قابل دسترسی هست و متاسفانه امکان عضو شدن رو هم مسدود کردن.جی دیگه ای هست؟

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,629
سلام.
اقا من کلا انیمه خوشم نمیاد راستش.
راستی بیشتر تاپیک های سایتی که گفتین هم فقط برای اعضای سایت قابل دسترسی هست و متاسفانه امکان عضو شدن رو هم مسدود کردن.جی دیگه ای هست؟
مسلما هر زبانی رو بخواید یاد بگیرید باید یجوری باهاش سروکار داشته باشید یا اینکه صبح تا شب آموزشش ببینید. همینه که یادگیری های زبان های غیر از انگلیسی خیلی برای ما سخته.
کلاس هم که جایی صبح تا شب نمی ذارن، تو خونه و کوچه خیابونم کسی حرف نمی زنه، من خودم این مشکل رو سر زبان فرانسه داشتم.
حالا انیمه یه جور سروکار داشتن با زبون ژاپنیه و کار رو خیلی راحت تر می کنه. من که 600 و خرده ای قسمت وان پیس و همین تعداد قسمت ناروتو و ناروتو شیپودن و انیمه های دیگه مثل گینتاما، دراگون بال و... دیدم نباید بعد اینهمه ژاپنی شنیدن کلیم یاد گرفته باشم؟ مسلما خیلی یاد گرفتم. کلی هم از فرهنگ ژاپن یاد گرفتم که با زبان ژاپنی پیوند داره.
انیم ورلد هم باید صبر کنید هر وقت ثبت نامشون رو باز کردن...سایت دیگه زیاده که می تونید سرچ کنید و من فقط این انیم ورلد رو استفاده می کنم و یادم مونده نه جای دیگه رو.

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
pimesleur رو از تورنت دانلود کن همه زبانا رو داره تو ژاپنیشو دانلود کن .

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
لژیونر لیگ ژاپن شو

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
مسلما هر زبانی رو بخواید یاد بگیرید باید یجوری باهاش سروکار داشته باشید یا اینکه صبح تا شب آموزشش ببینید. همینه که یادگیری های زبان های غیر از انگلیسی خیلی برای ما سخته.
کلاس هم که جایی صبح تا شب نمی ذارن، تو خونه و کوچه خیابونم کسی حرف نمی زنه، من خودم این مشکل رو سر زبان فرانسه داشتم.
حالا انیمه یه جور سروکار داشتن با زبون ژاپنیه و کار رو خیلی راحت تر می کنه. من که 600 و خرده ای قسمت وان پیس و همین تعداد قسمت ناروتو و ناروتو شیپودن و انیمه های دیگه مثل گینتاما، دراگون بال و... دیدم نباید بعد اینهمه ژاپنی شنیدن کلیم یاد گرفته باشم؟ مسلما خیلی یاد گرفتم. کلی هم از فرهنگ ژاپن یاد گرفتم که با زبان ژاپنی پیوند داره.
انیم ورلد هم باید صبر کنید هر وقت ثبت نامشون رو باز کردن...سایت دیگه زیاده که می تونید سرچ کنید و من فقط این انیم ورلد رو استفاده می کنم و یادم مونده نه جای دیگه رو.
شما که الان با نگاه کردن انیمه یاد گرفتید میتونید با یه ژاپنی راحت حرف بزنید؟
یعنی انقدر کارسازه انیمه؟
از انیمه یه توضیحی میشه بدی؟من کلا جریان هاشون رو نمیدونم.
همون کارتون هست؟(نارحت نشیا.من کلا از انیمه یه ذره هم چیزی نمیدونم فقط یه بار توی یه شبکه دیدم کلا انیمیشن بود.برای همین میگم)

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
pavilion جان:
داداش من کلا از فوتبال خوشم نمیاد و اصلا نگاه نمیکنم.
برای همین نمیدونم لژیونر کلا یعنی چی...
:D

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
pavilion جان:
داداش من کلا از فوتبال خوشم نمیاد و اصلا نگاه نمیکنم.
برای همین نمیدونم لژیونر کلا یعنی چی...

یعنی شما که ایرانی هستی تو یه لیگ خارج از کشور خودت مشغول بشی
ربطی به فوتبال نداره
میتونی بری تو یه تیم والیبال مثل کاشیما
مهم اینه بهرحال با ژاپنیا در ارتباطی و یاد میگیری
پ ن: هیچ زبانی رو هیچوقت یاد نخواهی گرفت مگر فقط و فقط با گوش دادن
2هزار سال کتاب بخون لغت حفظ نمی ارزه به یک ساعت گفتوگو یا تماشای یک فیلم به زبان مورد نظر
پ ن 2: در امارات محصلان مدارس در 18 سالگی تقریبا به زبان انگلیسی مسلط هستن اما در ایران فارغ التحصیلان ارشد هنوز 4 کلمه مکالمه بلد نیستن
علت: سیستم اموزشی دو کشور
امارات: سیستم لسنینگ ( گوش کردن )
ایران : هفته بعد این 30 تا لغت رو حفظ کنین میپرسم هرکی بلد نباشه 2 نمره از مستمر کم

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,629
شما که الان با نگاه کردن انیمه یاد گرفتید میتونید با یه ژاپنی راحت حرف بزنید؟
یعنی انقدر کارسازه انیمه؟
از انیمه یه توضیحی میشه بدی؟من کلا جریان هاشون رو نمیدونم.
همون کارتون هست؟(نارحت نشیا.من کلا از انیمه یه ذره هم چیزی نمیدونم فقط یه بار توی یه شبکه دیدم کلا انیمیشن بود.برای همین میگم)
توهین به بقیه نباشه ولی اینایی که می گن برو فلان فایل و آموزش رو دانلود کن نمی دونن زبان ژاپنی و ژاپن اصلا چی هست.
شما هم عمرا بتونید بدون کلاس و آموزش درست و حسابی (اینترنتی هم شاملشه که تو اون لینکی که دادم موارد خوبی هست) یاد بگیرید. انیمه رو برای این می گم که هم آشنایی با فرهنگه ژاپنه که پیوند شدید با زبونش داره هم یادگیری خود زبان.
همون کارتونه ولی نه به مسخرگی کارتون...انیمه های خوب هم ناروتو، وان پیس، دراگون بال، گینتاما، دث نوت، بلیچ، شینگکی نو کیوجین و خیلیای دیگه هستن (جدید هم هستن نه مثل فوتبالیستا برای عصر حجر) که من توصیه می کنم گینتاما رو اول ببینید چون هم طنزه و هم فرهنگ ژاپن رو یاد می گیرید و هم داستان خاصی نداره اعصابتون از تعداد زیاد قسمتها خورد شه. وان پیس هم خیلی خوبه.
ناروتو و دراگون بال هم نینجایی و رزمی هستن به ترتیب.
می خواید انیمه ببینید فروشگاه های اینترنتی می فروشن و می تونید تهیه کنید هر چی خواستید. (سرچ کنید پیدا می شه)
ولی کلا تو همه شون خصوصا وان پیس و گینتاما شدیدا فرهنگ و زبان ژاپنی رو یاد می گیرید. من الان شنیدار زبان ژاپنیم بهتر از انگلیسیم شده.
همین دیروز از قسمت اخیر گینتاما که دیدم یاد گرفتم کانجی نینجا (شینوبی) به معنای صبر هست.
اگه انیمه نبود هزار سالم نمی تونستم یه کلمه ژاپنی رو یاد بگیرم.
ژاپن هم دوستان می فرمایند برید باز حرف خنده داری هست جسارتا. بنیان گذار چند تا رشته رزمی رو می شناسم با کلی هزینه مالی (میلیاردی) تو ایران و ژاپن و دعوتنامه از جاهای مختلف به زور و دعا چند روز می رن...البته اگه اروپایی یا امریکایی بودیم قضیه فرق می کرد.

kamnoosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
دوست عزیز اینقدرا که شما میگی مسافرت به ژاپن سخت نیست. یادگیری یه زبان خارجی هم اونقدری که شما بزرگش میکنی دشواری ندراه! البته شاید برای برخی افراد سخت باشه، "توانایی های ذهنی افراد متفاوته". شما میلیارد خرج نکن، یه رفت و برگشت با الاتحاد یا Emirates از ایران به ازاکا یا توکیو الان حدود 3.5 میلیونه. هزینه اقامت رو هم اضافه کنید. فکر نکنم به یه میلیارد برسه!
من سر اینکه دوستی داشتم که مثل شما مدعی بود امکان نداره کسی بتونه یه زبان خارجی رو بدون کلاس و ... به خوبی یاد بگیره شرط بندی کردم روی زبان روسی. شما ژاپنی بلدی؟ میخوای سر زبان ژاپنی شرط ببندیم در مدت 4 ماه مثل بلبل برات ژاپنی صحبت میکنم ;)

moty

Registered User
لایک‌ها
217
خودم روزی یه درس ژاپنی یاد میدم
اینقد اسونه همین متنو به ژاپنی مینوسم حالا بخونش
images

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
یعنی شما که ایرانی هستی تو یه لیگ خارج از کشور خودت مشغول بشی
ربطی به فوتبال نداره
میتونی بری تو یه تیم والیبال مثل کاشیما
مهم اینه بهرحال با ژاپنیا در ارتباطی و یاد میگیری
پ ن: هیچ زبانی رو هیچوقت یاد نخواهی گرفت مگر فقط و فقط با گوش دادن
2هزار سال کتاب بخون لغت حفظ نمی ارزه به یک ساعت گفتوگو یا تماشای یک فیلم به زبان مورد نظر
پ ن 2: در امارات محصلان مدارس در 18 سالگی تقریبا به زبان انگلیسی مسلط هستن اما در ایران فارغ التحصیلان ارشد هنوز 4 کلمه مکالمه بلد نیستن
علت: سیستم اموزشی دو کشور
امارات: سیستم لسنینگ ( گوش کردن )
ایران : هفته بعد این 30 تا لغت رو حفظ کنین میپرسم هرکی بلد نباشه 2 نمره از مستمر کم

اقا حرف شما درست ولی من کلا شرایط اینکارا رو ندارم.هنوز ترم 2 دانشگاهم.حالا ارشد خوندن به کنار.حالا کی درس تموم بشه کی بخواییم بریم ژاپن بعد اونجا یاد بگیریم....

توهین به بقیه نباشه ولی اینایی که می گن برو فلان فایل و آموزش رو دانلود کن نمی دونن زبان ژاپنی و ژاپن اصلا چی هست.
شما هم عمرا بتونید بدون کلاس و آموزش درست و حسابی (اینترنتی هم شاملشه که تو اون لینکی که دادم موارد خوبی هست) یاد بگیرید. انیمه رو برای این می گم که هم آشنایی با فرهنگه ژاپنه که پیوند شدید با زبونش داره هم یادگیری خود زبان.
همون کارتونه ولی نه به مسخرگی کارتون...انیمه های خوب هم ناروتو، وان پیس، دراگون بال، گینتاما، دث نوت، بلیچ، شینگکی نو کیوجین و خیلیای دیگه هستن (جدید هم هستن نه مثل فوتبالیستا برای عصر حجر) که من توصیه می کنم گینتاما رو اول ببینید چون هم طنزه و هم فرهنگ ژاپن رو یاد می گیرید و هم داستان خاصی نداره اعصابتون از تعداد زیاد قسمتها خورد شه. وان پیس هم خیلی خوبه.
ناروتو و دراگون بال هم نینجایی و رزمی هستن به ترتیب.
می خواید انیمه ببینید فروشگاه های اینترنتی می فروشن و می تونید تهیه کنید هر چی خواستید. (سرچ کنید پیدا می شه)
ولی کلا تو همه شون خصوصا وان پیس و گینتاما شدیدا فرهنگ و زبان ژاپنی رو یاد می گیرید. من الان شنیدار زبان ژاپنیم بهتر از انگلیسیم شده.
همین دیروز از قسمت اخیر گینتاما که دیدم یاد گرفتم کانجی نینجا (شینوبی) به معنای صبر هست.
اگه انیمه نبود هزار سالم نمی تونستم یه کلمه ژاپنی رو یاد بگیرم.
ژاپن هم دوستان می فرمایند برید باز حرف خنده داری هست جسارتا. بنیان گذار چند تا رشته رزمی رو می شناسم با کلی هزینه مالی (میلیاردی) تو ایران و ژاپن و دعوتنامه از جاهای مختلف به زور و دعا چند روز می رن...البته اگه اروپایی یا امریکایی بودیم قضیه فرق می کرد.

اول اینکه اون لینک خیلی خوب بود.یه چرخی تو سایت زدم خیلی تاپیک های پرباری دارن ولی خب فعلا نمیشه زیاد ازشون استفاده کرد.حالا ببینیم کی ثبت نام میکنن.
در مورد انیمه یک سوال برام پیش اومده.این که گفتید 600 قسمت از انیمه ها رو دیدید. هر قسمت انیمه معمولا چند دقیقه هست؟
راستی من عاشق رزمی و ... هستم.اصلا یکی از دلایلی که میخوام ژاپنی یاد بگیرم رزمی هست.شما خودت یه ترتیب بندی بکن یه لیست بهم بده شروع کنم به دانلود.راستی اینو در نطر بگیرید که من هیچی از زبان ژاپنی نمیدونم.طوری باشه که زیرنویس فارسی داشته باشند تو اینترنت.
در مورد سطر اخر نوشتتون یه توضییحی میدیدن؟چرا اگه اروپایی یا امریکایی بودیم وضع فرق میکرد؟
خودم روزی یه درس ژاپنی یاد میدم
اینقد اسونه همین متنو به ژاپنی مینوسم حالا بخونش
images
اقا این درس که خیلی اسون بود یکم درسای سختتری بگو...

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,629
اول اینکه اون لینک خیلی خوب بود.یه چرخی تو سایت زدم خیلی تاپیک های پرباری دارن ولی خب فعلا نمیشه زیاد ازشون استفاده کرد.حالا ببینیم کی ثبت نام میکنن.
در مورد انیمه یک سوال برام پیش اومده.این که گفتید 600 قسمت از انیمه ها رو دیدید. هر قسمت انیمه معمولا چند دقیقه هست؟
راستی من عاشق رزمی و ... هستم.اصلا یکی از دلایلی که میخوام ژاپنی یاد بگیرم رزمی هست.شما خودت یه ترتیب بندی بکن یه لیست بهم بده شروع کنم به دانلود.راستی اینو در نطر بگیرید که من هیچی از زبان ژاپنی نمیدونم.طوری باشه که زیرنویس فارسی داشته باشند تو اینترنت.
در مورد سطر اخر نوشتتون یه توضییحی میدیدن؟چرا اگه اروپایی یا امریکایی بودیم وضع فرق میکرد؟
-نه از وان پیس و ناروتو هر کدوم 600 قسمت...باقیشون بماند. هر قسمت انیمه هم 20 الی 25 دقیقه ست.
انیمه های معروف نه فقط زیرنویس فارسی دارن، بلکه فن ساب فارسی هم دارن یعنی فایل قسمت های انیمه رو بدون نیاز به زیرنویس دانلود می کنید و خودش زیرنویس فارسی داره...بعد کلا همه -انیمه ها زیرنویس فارسی دارن...کافیه بخش زیرنویس همین انیم ورلد رو ببینید.
برای یادگیری زبان ژاپنی بهترین کار همانا دیدن وان پیس هست. لینک دانلودشم پی ام کردم براتون.
-ارزون ترین راه رفتن به ژاپن الان با توره اونم برای چند روز که هزینه اش می شه 50 میلیون تومن. وقتی ارزش پول ما از سومالیم پایین تره یعنی بخوایم یه هفته پامون به ژاپن برسه اونم به شرط اینکه معلوم نباشه که اصلا خرد و خوراک درستی داشته باشیم باید حداقل 50 میلیون تومن ناقابل بدیم، البته این مبلغ رو برای قبل چهارتومن شدن دلار سراغ داشتم...
استاد آیکیدو می شناسم که وضع مالیشم خوب بود و ثروت میلیاردی و... داشت آخر نتونست برای یادگیری رشته ش بره ژاپن و مثل بقیه عازم ترکیه شد...
حرفای دوستان رو در مورد زندگی تو ژاپن جدی نگیرید و به دیده جک بنگرید...ایرانیا عادت دارن تو هر چیزی نظر بدن...

moty

Registered User
لایک‌ها
217

فایل های ضمیمه

• clear[1].png
    clear[1].png
    137 بایت · نمایش ها: 3

دوستدار زبان ژاپنی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.

یک کانال رایگان آموزش ربانی راه اندازی شده به نام
lovingjapaneselanguage
می تونین اینجا عضو بشین تا زبان ژاپنی را راحت و رایگان بیاموزید. از هر نرم افزاری بهتر زبان ژاپنی را یاد می دهد

دوستدار زبان ژاپنی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لژیونر لیگ ژاپن شو
به نظرم نه خیلی خوب نیست بازم تاکید می کنم که
یک کانال رایگان آموزش ربانی راه اندازی شده به نام
lovingjapaneselanguage
می تونین اینجا عضو بشین تا زبان ژاپنی را راحت و رایگان بیاموزید. از هر نرم افزاری بهتر زبان ژاپنی را یاد می دهد

بالا