شما که الان با نگاه کردن انیمه یاد گرفتید میتونید با یه ژاپنی راحت حرف بزنید؟
یعنی انقدر کارسازه انیمه؟
از انیمه یه توضیحی میشه بدی؟من کلا جریان هاشون رو نمیدونم.
همون کارتون هست؟(نارحت نشیا.من کلا از انیمه یه ذره هم چیزی نمیدونم فقط یه بار توی یه شبکه دیدم کلا انیمیشن بود.برای همین میگم)
توهین به بقیه نباشه ولی اینایی که می گن برو فلان فایل و آموزش رو دانلود کن نمی دونن زبان ژاپنی و ژاپن اصلا چی هست.
شما هم عمرا بتونید بدون کلاس و آموزش درست و حسابی (اینترنتی هم شاملشه که تو اون لینکی که دادم موارد خوبی هست) یاد بگیرید. انیمه رو برای این می گم که هم آشنایی با فرهنگه ژاپنه که پیوند شدید با زبونش داره هم یادگیری خود زبان.
همون کارتونه ولی نه به مسخرگی کارتون...انیمه های خوب هم ناروتو، وان پیس، دراگون بال، گینتاما، دث نوت، بلیچ، شینگکی نو کیوجین و خیلیای دیگه هستن (جدید هم هستن نه مثل فوتبالیستا برای عصر حجر) که من توصیه می کنم گینتاما رو اول ببینید چون هم طنزه و هم فرهنگ ژاپن رو یاد می گیرید و هم داستان خاصی نداره اعصابتون از تعداد زیاد قسمتها خورد شه. وان پیس هم خیلی خوبه.
ناروتو و دراگون بال هم نینجایی و رزمی هستن به ترتیب.
می خواید انیمه ببینید فروشگاه های اینترنتی می فروشن و می تونید تهیه کنید هر چی خواستید. (سرچ کنید پیدا می شه)
ولی کلا تو همه شون خصوصا وان پیس و گینتاما شدیدا فرهنگ و زبان ژاپنی رو یاد می گیرید. من الان شنیدار زبان ژاپنیم بهتر از انگلیسیم شده.
همین دیروز از قسمت اخیر گینتاما که دیدم یاد گرفتم کانجی نینجا (شینوبی) به معنای صبر هست.
اگه انیمه نبود هزار سالم نمی تونستم یه کلمه ژاپنی رو یاد بگیرم.
ژاپن هم دوستان می فرمایند برید باز حرف خنده داری هست جسارتا. بنیان گذار چند تا رشته رزمی رو می شناسم با کلی هزینه مالی (میلیاردی) تو ایران و ژاپن و دعوتنامه از جاهای مختلف به زور و دعا چند روز می رن...البته اگه اروپایی یا امریکایی بودیم قضیه فرق می کرد.