• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای 3D دیدن با مانیتور الجی D2342 ؟؟؟مرسی

vahid_mc

Registered User
لایک‌ها
277
دوستان من این مانیتورو تازه خریدم نمیدونم باید چه چوری گیم های PS3 و فیلم باهاش چجوری نگاه کنم فیلم 3D هم دارم میخواستم بدونم نرم افزاری باید نصب بشه؟؟؟یا تنظیمی چیزی داره؟؟

Dynamit

Registered User
لایک‌ها
107
دوستان من این مانیتورو تازه خریدم نمیدونم باید چه چوری گیم های PS3 و فیلم باهاش چجوری نگاه کنم فیلم 3D هم دارم میخواستم بدونم نرم افزاری باید نصب بشه؟؟؟یا تنظیمی چیزی داره؟؟

سلام.مال ما سامسونگ هست.نمیدونم مثل ال جی باشه یا نه.اما از طریق یو اس بی ما فیلم میبینیم.که پشتش نصب هست خودش.فقط باید با کنترلش زیاد کار کنی.همه موردهاش توی کنترل و برنامه های تنظیماتش هستش.

vahid_mc

Registered User
لایک‌ها
277
سلام.مال ما سامسونگ هست.نمیدونم مثل ال جی باشه یا نه.اما از طریق یو اس بی ما فیلم میبینیم.که پشتش نصب هست خودش.فقط باید با کنترلش زیاد کار کنی.همه موردهاش توی کنترل و برنامه های تنظیماتش هستش.

نه عزیز برای من اینجوری نیست مرسی از راهنمایی

PofakNamaki

Registered User
لایک‌ها
40
اگه بخوای با play station گیم بازی کنی نرم افزاری نمیخواد فقط باید دستگاهت رو با کابل HDMI به مانیتور وصل کنی .
اگرم میخوای فیلم سه بعدی ببینی یه cd توی خود جعبه مانیتورت هست که روش نرم افزار tridef هست . باید این نرم افزار روی سیستمت نصب کنی .

mamad67

Registered User
لایک‌ها
15
tridef حتما دانلود کن برای سیدی مانیتور قدیمی هست و تو ورژن جدید باگ هاش بر طرف شده

بالا