• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک به ایده ناب

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
دوستان یه تیم هستیم و من مسول محتوا !
2 نفر برنامه نویس و 1 نفر گرافیست و من هم مسئول محتوایی !
میخواهیم یه app برای سیستم عامل اندروید و اگه شد برا ios بنویسیم !
البته با توجه به شرایط فعلا اندروید رو انتخاب کریدم !
حالا من یه سوال از شما دارم ! محتواش چی باشه ؟ یعنی در باره چی باشه که هم خوب فروش کنه و هم نیاز جامعه رو پاسخگو باشه ؟
شما الان چه چیزی رو نیاز دارید ؟ حاظرید برای یه app هزار تومن پول بدید ؟
به طور خلاصه دنبال یه ایده هستم ! و شما هستید که به من خط میدید ممنون از تک تک نظراتون !

poriya211

Registered User
لایک‌ها
67
نرم افزار جالب یا یه بازیه خوب میتونه باشه...از همه مهم تر اون روش خریدشه که تو بعضی برنامه ها میرفتیم باز میشد برای خرید 2 تومن بود نمیشد پرداخت کنی و ... من شخصا بیخیال میشدم

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,122
تیونر و مترونوم بساز
البته اگه بشه

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
الان زیاد نرم افزار مخصوصا تو ایران مشتری نداره چون زیاد به اندروید یا سیستم های دیگه استفاده نمیشه اکثر مردم ایران یا گوشی برای تماس یا پیامک استفاده میکنن و باقی یوزرهای اندروید هم بیشتر دخترن و بخش اعظم هم جوونا هستن که بیشتر برای بازی میخوان گوشی پس بهتره برید سمت اپلیکیت های تماس و پیامک یا کلا بازی انتخاب کنید مثلا یه بازی تحت شبکه یا یه بازی شبیه نینجا فرویت یا میتونید وقتتون بذارید رو اپلیکیت هایی که هست و ضعف هاشو ببینید و برطرفش کنید در کل پیشنهاد من بهتون چون کار سختی انتخاب کردین اول تحقیق زیاد خیلی زیاده
اما پیشنهاد من به شما برید یه بازی طراحی کنید که بازی تبلیغاتی باشه ومثلا میگم یه بازی برای شرکت چی طوز طراحی کنید و برید سمت همین شرکت باهاشون قرارداد ببندید البته این پیشنهاد من یکم کار داره و دوستان دیگه شاید کاملش کنن فرضا نمیدونم نرم افزار برای شهرداری طراحی کنید که شهرداری بیاد ساپورت مالیتون کنه یا ببینید چه شرکتی ضعف تبلیغاتی داره شما براش بازی یا نرم افزار طراحی کنید البته ببخشید کلی گفتم من معمولا راه کلی نشون میدم وارد جزیات نمیشم مفق باشید

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
ممنون از نظر شما بله بازی هم تو برنامه مون داریم فعلا که اولین app اومد بیرون فعلا تو پلازاست و قراره توی بقیه مارکت ها هم قرار بگیره !!

Last edited:

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
برنامه اسمش ماشین های ایرانه !! توی لینک پلازا توضیحاتش رو بخونید به نظرم خوبه !! هم قیمتش و هم کاربرد داره و هم سرعت برنامه بالاست و فارسی هست !!

http://www.plazza.ir/app/12147/com.example.irancars

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
خوبه برنامه خوبی به نظر میرسه تبریک میگم بهتون همین که چنتا جوون دور هم هستن یه کار مفید میکنن جدای از کسب درامد خیلی تو زندگیتون مفیده امیدوارم هم کسب درامد خوبی داشته باشید هم کارتون پیشرفت کنید موفق باشید

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
ممنون از نظرتون بله به نظرم همین که دور هم داریم کار میکنیم و یه کار گروهی هست خیلی خوبه ! به خصوص این که دوست های نزدیک و صمیمی هم هستیم و لذت کار رو هم 2 چندان میکنه !!
در کل از توجه تون بسیار ممنونم !!;)

سال جدید هم مبارک باشه ( هز چند یه کم دیر گفتم :D)

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
بهتره به همین پروژه ایده یابیتون ادامه بدین البته باید اپ رو انگلیسی بنویسید و تو گوگل پلی بفروشید بهتره

Sent from my C2105 using Tapatalk

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
والا باید دید که چه میشود در کل ممنون از توجه و نظر شما

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
والا باید دید که چه میشود در کل ممنون از توجه و نظر شما
البته منظورم این بود که اگه ایده نابی (نابه ناب ها) پیدا کردین الکی تو ایران حرومش نکنید و فاشش نکنید.. چون ممکنه با همون ایده تو گوگل پلی منفجر شه...

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
بله متوجه هستم اگه ایده خوبی پیدا بشه توی پلی میتونیم منتشرش کنیم ولی چون این برنامه ایرانی ها رو مخاطب قرار داده !! قرار دادنش تو پلی زیاد عقلانی به نظر نمیرسه !!

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
بله متوجه هستم اگه ایده خوبی پیدا بشه توی پلی میتونیم منتشرش کنیم ولی چون این برنامه ایرانی ها رو مخاطب قرار داده !! قرار دادنش تو پلی زیاد عقلانی به نظر نمیرسه !!

شما مخاطب رو انتخاب میکنید و براش برنامه میسازید... من منظورم این نرم افزار ساده خودروها متشکل از چندتا اکتیویتی و درگ اند دراپ نیست، منظورم اینکه یک ایده ناب که به دستتون رسید تو ایران حیفش نکنید و مخاطبتون رو کل جهان درنظر بگیرید

rosha007

Registered User
لایک‌ها
15
یه برنامه مثل ویچت خیلی خوبه

بالا