• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک. بچه گربه ی فلج

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

(اسپم بشدت ممنوع)

این بچه گربه از کمر به پائین نیمه فلج می باشد که به احتمال زیاد در اثر تصادف دچار شکستگی لگن و یا آسیب ستون فقرات است.
از امروز ظهر ادرارش تماماً خون است و به نظر می رسد پارگی مثانه نیز دارد.

اما تا قطعی شدن موضوع و معاینه دقیق این اطلاعات تنها جهت آشنایی با این گربه نیازمند کمک است.

امشب برای معاینات اولیه به دکتر مراجعه خواهیم کرد و به احتمال زیاد نیازمند سونوگرافی از مثانه و عکس رادیولوژی خواهد بود.

DSCN7372.jpgDSCN7376.jpgRSCN7379.jpg

Last edited:

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
کم پیدایی ؟

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
خشونت لازم نیست ... آرام باشید

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

فردا صبح باید ببریمش بیمارستان تا ازش عکس بگیریم تا بینیم چی میشه. احتمال 50 درصد داره ک عمل جراحی لازم نداشته باشه خوشبختانه. تا ببینیم فردا دکتر بعد از عکس چی میگه.

scarface666

Registered User
لایک‌ها
56
بعضی ادما اینقدر حروم زاده ان...یه بار طرفای خونمون یه گربه رفت طرف 1 مرده...گربه اهلی بود از ادما نمیترسید بعد طرف عصبانی شد با لگد زد زیر شیکم گربه حدا شاهده گربه یه جوری شده بود اینگار داشت خون بالا میاورد صدای تنفسش اینقدر زیاد بود اینگار داشت میمرد...همونجا رفتم یقه یارو گرقتم مثل سگ زدمش البته خودمم بدجور خوردم ولی کاملا ارزششو داشت..داداش پولش هرچی شد من حاظرم کمک کنم

Done

Registered User
لایک‌ها
168
بعضی دوستان خیلی راه های عجیبی میدن انگار فیلم "اره" زیاد دیدن!
به نظرم دامپزشکی ببریدش نشون بدینش اگه مشکلش واقعا به این راحتی حل نمیشه بهش یه آمپول بیهوشی با دوز بالا بزنید که آروم و راحت بمیره

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
بعضی دوستان خیلی راه های عجیبی میدن انگار فیلم "اره" زیاد دیدن!
به نظرم دامپزشکی ببریدش نشون بدینش اگه مشکلش واقعا به این راحتی حل نمیشه بهش یه آمپول بیهوشی با دوز بالا بزنید که آروم و راحت بمیره

چرا بمیره ؟

وقتی میشه درمانش کرد چرا بکشمیش ؟ این بیچاره هم جون داره فقط زبون نداره که دردش رو بگه

Done

Registered User
لایک‌ها
168
چرا بمیره ؟

وقتی میشه درمانش کرد چرا بکشمیش ؟ این بیچاره هم جون داره فقط زبون نداره که دردش رو بگه
بله اگه درمان داشته باشه که نباید اینکار رو کردش گفتم وقتی نشه
اون زبون داره اما ما نمی فهمیم چی میگه ;)

Dynamit

Registered User
لایک‌ها
107
الهی.حتما خبرش رو بده.منم یه کمک کنم.

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
بعضی ادما اینقدر حروم زاده ان...یه بار طرفای خونمون یه گربه رفت طرف 1 مرده...گربه اهلی بود از ادما نمیترسید بعد طرف عصبانی شد با لگد زد زیر شیکم گربه حدا شاهده گربه یه جوری شده بود اینگار داشت خون بالا میاورد صدای تنفسش اینقدر زیاد بود اینگار داشت میمرد...همونجا رفتم یقه یارو گرقتم مثل سگ زدمش البته خودمم بدجور خوردم ولی کاملا ارزششو داشت..داداش پولش هرچی شد من حاظرم کمک کنم

خوب کاری کردی
باید می زدی همونجاییش که به گربه ی بدبخت زده بود
تا دردش رو بفهمه

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
کار به کجا رسید؟ چه آمد بر سر این زبان بسته؟

Dynamit

Registered User
لایک‌ها
107
داداش.چی شد؟فکر بچه گربه از ذهنم نمیره.چون یه زمانی گربه بزرگ میکردم(تا5نسل بزرگ کردم)میدونم این زبون بسته ها چه صبرو طاقتی دارندوچقدر مظلومند برعکس عقاید خرافاتی برخی مردم.

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
آی خدا دلم کباب شد
آقا من نمیدونم چکارش کنی اما اگه کمکی از دستم بر میاد بگو

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود بر دوستان،

دکتر گفت نیاز ب جراحی نداره خوشبختانه. اگر کسی از دوستان میخواد کمکی بکنه، برای دارو و غذا کمک بکنه. (پی ام بدید لطفا تا شماره حساب رو براتون بفرستم)

بینهایت سپاس

پ. ن. تایپک سه گربه ی قبلی برای اطلاع دوستان ک از همین طریق هزینه ی جراحی شون جمع آوری شد و الان در صحت و سلامت هستن :

http://forum.persiantools.com/t344587.html

http://forum.persiantools.com/t294800.html

http://forum.persiantools.com/t387715.html

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
الهی.حتما خبرش رو بده.منم یه کمک کنم.

کار به کجا رسید؟ چه آمد بر سر این زبان بسته؟

آی خدا دلم کباب شد
آقا من نمیدونم چکارش کنی اما اگه کمکی از دستم بر میاد بگو
درود،

دوستان اگر میتونن کمکی بکنن، دریغ نکنن. 9 تا گربه ی بیمار (اکثرا خوب شدن) و 6 شیرخوار الان دارم و ازشون نگهداری و سرپرستی میکنم. لطفا برای ارسال کمک پیام خصوصی بدین. (نقدی، شیرخشک، غذای مخصوص)

alinozad

Registered User
لایک‌ها
32
دوست عزیز اولا تشکر از شما بابت حس جیوان دوستی تون.منم تا جائی که ازم براومده اینکارو کردم،یه زمان حیاط داشتیم یتیمخانه گربه ها بود!8 تا گربه با 5 تا مرغ همچین اخت شده بودن که همه یکجا میخابیدن!!!
یبار یکیشون دراز کشیده بود اشتباهی یکی از مهمونا رفت رو شکمش(داشت عقب عقب میرفت و خدافظی میکرد)گربهه همچین جیغ زد که ....پی پی هاش از دهنش در اومد!!!!4 روز نه اب خورد نه غذا!!!فلج افتاده بود یه گوشه.بعد از 4 روز دوباره خوب شد و خونی وبدن ادرارشم درست شد.یکبار هم تو اپارتمان گربمون از 4 طبقه افتاد رو کاشی!!!خداروشکر زنده موند فقط چند رو مثل این طفلک شده بود و بعد رسیدیم بهش درست شد.اینو میخاستم بگم که اگر از تصادف باشه و نخاع سالم باشه خوب میشه

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
با سلام به استارتر تاپیک ...

یکی دو هفته ایه که یه بچه گربه جلوی آپارتمانمون توی بوته ها زندگی میکنه ... گمون کنم مادرشو از دست داده ...

ساکنین آپارتمان هز از چند گاهی براش غذا میذارن و آب ... خودمم گه گاه واسش غذا و شیر میبرم ...

حیوونکی روی همین حساب از آدما نمیترسه .. منم نگران بودم که نکنه همین نترسیدن واسش گرون تمون بشه که ...

دو شب پبش دیدمش داره میبلنگه ... یه دستش رو بالا آورده و نمیتونه رو زمین بذاره ... دلم واسش کباب شده ...

خواستم ببینم امکانش هست من اینو بذارم توی باکس سگ خودم با هواپیما بفرستم برات تا مداواش کنی؟ اگه بتونی باکس رو هم بفروشی که قسمتی از خرج و مخارجش در میاد ...

اینجا من نپرسیدم ولی گمون نکنم امکانات درستی واسه درمونش باشه ....

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
با سلام به استارتر تاپیک ...

یکی دو هفته ایه که یه بچه گربه جلوی آپارتمانمون توی بوته ها زندگی میکنه ... گمون کنم مادرشو از دست داده ...

ساکنین آپارتمان هز از چند گاهی براش غذا میذارن و آب ... خودمم گه گاه واسش غذا و شیر میبرم ...

حیوونکی روی همین حساب از آدما نمیترسه .. منم نگران بودم که نکنه همین نترسیدن واسش گرون تمون بشه که ...

دو شب پبش دیدمش داره میبلنگه ... یه دستش رو بالا آورده و نمیتونه رو زمین بذاره ... دلم واسش کباب شده ...

خواستم ببینم امکانش هست من اینو بذارم توی باکس سگ خودم با هواپیما بفرستم برات تا مداواش کنی؟ اگه بتونی باکس رو هم بفروشی که قسمتی از خرج و مخارجش در میاد ...

اینجا من نپرسیدم ولی گمون نکنم امکانات درستی واسه درمونش باشه ....

درود،

بفرستینش برام مشهد. توی اینجور مواقع
فقط پیا خصوصی یدسن تا زودتر متوجه بشم. چون من تایپکهایی ک میزنم رو گم میکنم.

بالا