• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک : بیمه توسعه پول منو نداره بده چکار کنم ؟

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
سلام
دو ماهی میشه بیمه عمر خودم را بازخرید کردم در بیمه توسعه
فرم و همه چیز هم فرستادم تهران و بخش بیمه عمر دادن امور مالی شون
الان دو هفته اس زنگ میزنم میگن بودجه نداریم واریز کنیم و هی یا پاس میدن یا جواب سر بالا
مبلغ بیمه هم حدود یک تومن میشه
میخواستم بدونم دوستان تجربه ای در این زمینه دارم و کسی شماره تلفن مدیریتی چیزی ازشون داره ؟
تو سایت خودشون که نیست من نمی دونم شکایتم را کجا باید ببرم
موقع پول گرفتن که خوب هندونه میزارن زیر بغل ولی واسه پس دادن اینجور ما را الاف کردن
ممنون میشم اگر دوستان چیزی میدونن کمک کنن

MAS✪UD

Registered User
لایک‌ها
245
من هفته پیش از یکی از بچه های یه بیمه دیگه شنیدم که بیمه توسعه دچار ورشکستگی شده و کلا مشکل پیدا کرده
البته فقط شنیدم اصلا مطمئن نیستم این موضوع رو

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
منم واسه همین درخواست بازخرید دادم
الان 2 ماه شده میگن بودجه نداریم واریز کنیم
تازه مسئولش میخواست منو بپیچونه جواب سر بالا میداد من گیر دادم بهش گفت هر وقت بودجه رسید واریز میکنم
شرکت به این بزرگی اصلا در و پیکر نداره مشخص نیست کی باید جوابگو باشه

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
تنها من نیستم که میگن خیلی ها درخواست دادن و اینا کم آوردن
موقع پول گرفتن خوب بلدن چرب زبونی کنن حالا واسه پس دادن اینجور شدن
20 سال دیگه که همه بخوان بیمه عمرشون را بگیرن اینا میخوان چکار کنن

xpc

Registered User
لایک‌ها
108
تا جایی که بنده اطلاع دارم حتی اگه یک بیمه کاملا ورشکست بشه باز هم نباید برای باز پرداخت مشکلی پیش بیاد چون خود بیمه ها موظف هستن درصدی از پول مشتریان رو نزد بیمه مرکزی یا یک بیمه بین المللی بعنوان حق بیمه بپردازن یعنی در واقع خودشون هم بیمه هستن
و اما در مورد شما به شعبه ای که بیمه کردی حضوری مراجعه کن با توجه به کمبودن مبلغ ارزش شکایت کردن نداره چون هزینه و زمان زیادی از شما تلف میشه اما برای اینکه کارت رو زودتر راه بندازن بهشون بگو اگه سریع کارتو رو راه نندازن شکایت می کنی
بنده تا حدود زیادی قوانین بیمه رو می دونم اگه سوالی بود بگو سعی می کنم در حد توان کمکت کنم
انشاالله که هرچه سریع تر مشکلت حل بشه

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
شکایت کن به بیمه مرکزی
http://www.centinsur.ir/ShowPage.as...&PageId=844&PageIDF=843&tempname=maintemplate
نحوه شكايت از شركت هاي بيمه

مدت زمان پاسخگويي به شكايات 15 روز كاري است كه همه تلاش اين دفتر پاسخگويي سريع و دقيق و پيگيري طرح تكريم ارباب رجوع است . دفتر بازرسي و ارزيابي عملكرد و پاسخگويي به شكايات به تخلفات، گزارشها و شكايات مردم از شركتهاي بيمه و بيمه مركزي رسيدگي مي كند.

امير مونسي معاون اين دفتر با اعلام اين مطلب گفت: پيش از اين رسيدگي به شكايات در حد يك اداره بود و شكايات به طور منسجم وصول نمي شد و در مراجع مختلفي مورد رسيدگي قرار مي گرفت وليكن با دستور دكتر فرشباف اين اداره به دفتر بازرسي، ارزيابي عملكرد و پاسخگويي به شكايات تبديل شد و دريافت و رسيدگي به شكايات و گزارشها به طور متمركز در اين دفتر انجام مي شود.

وي افزود: مدت زمان پاسخگويي به شكايات 15 روز كاري است كه همه تلاش اين دفتر پاسخگويي سريع و دقيق و پيگيري طرح تكريم ارباب رجوع است . مونسي تصريح كرد: مردم مي توانند از طريق تلفن، نمابر، اينترنت، پستي و حتي مراجعه حضوري شكايات و گزارشهاي خود از شركتهاي بيمه و بيمه مركزي يا ديدگاهها و انتقادات خود را طرح كنند تا به انها رسيدگي شود.

ارتباط با دفتر بازرسي، ارزيابي عملكرد و پاسخگويي به شكايات تلفن: 6-26214781

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
تا جایی که بنده اطلاع دارم حتی اگه یک بیمه کاملا ورشکست بشه باز هم نباید برای باز پرداخت مشکلی پیش بیاد چون خود بیمه ها موظف هستن درصدی از پول مشتریان رو نزد بیمه مرکزی یا یک بیمه بین المللی بعنوان حق بیمه بپردازن یعنی در واقع خودشون هم بیمه هستن
و اما در مورد شما به شعبه ای که بیمه کردی حضوری مراجعه کن با توجه به کمبودن مبلغ ارزش شکایت کردن نداره چون هزینه و زمان زیادی از شما تلف میشه اما برای اینکه کارت رو زودتر راه بندازن بهشون بگو اگه سریع کارتو رو راه نندازن شکایت می کنی
بنده تا حدود زیادی قوانین بیمه رو می دونم اگه سوالی بود بگو سعی می کنم در حد توان کمکت کنم
انشاالله که هرچه سریع تر مشکلت حل بشه
من دادم پسر خاله ام بیمه ام کرد
من ساکن شهر یزد هستم اما پسر خاله ام یک شهر و استان دیگه کلا
بعد پسرخاله ما دفترش را جمع کرد من واسه بازخرید رفتم بیمه مرکزی توسعه در یزد اونجا فرم پر کردم و ارسال کردن
بعد تهران زنگ زدم دفتر مرکز بیمه توسعه قسمت بیمه عمر شماره کارت و حساب گرفتن جهت واریز مبلغ
بعد فرستادن بخش امور مالی شون
الان اونجا هست که یک آقایی که مسئولش هست به نام مظفری میگه بودجه نداریم و هر وقت دادن می ریزم
دیروز دوباره زنگ زدم میخواست جواب سر بالا بده میگه برو از همون جا که بیمه کردی پول بگیر و من پول ندادن بهم و ...
منم صدام را بلند کردم و گفتم مرد عزیز هفته پیش خودت گفتی مسئول واریز هستی حالا اینجوری میگی
کلا کار ما گره خورده تو همین بخش واریز فقط

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
الان چیزی که مهم هست اینه که مسئول شون که مظفری نامی هست میگه بودجه نداریم
من نمی دونم چه ربطی داره چون این ها وظیفه شون هست هر وقت من مشتری درخواست دادم پولم را بدن

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
این مشکل رو تو سایت تابناک هم ثبت کن . روابط عمومیش جواب میده .

xpc

Registered User
لایک‌ها
108
با چه شماره ای تماس گرفتی؟

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
شماره روابط عمومی
87744
بعد شماره امور مالی را گرفت واسم

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
رفتم شعبه مرکزی شهر مون گفت بیمه توسعه پول نداره و دارن کم کم روزی 5 تا را واریز میکنن
گفت بیمه مرکزی هم اطلاع داره ولی خب مشکل اینه که پول ندارن !
حالا ما باید صبر کنیم ببینیم کی میریزن طلب ما را

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
مکالمه رو ضبط کن بذار اینجا یکم بخندیم !

بیمه ای که یه تومن نداره بده چطوری مسئولیت بیمه حوادث اتومبیل و غیره رو داره قبول می کنه ؟

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
چی بگم والا
کم آوردن ظاهرا
فکر کنم خیلی هم بدهکاری دارن و بیمه مرکزی هم در جریان هست که چقدر مردم طلب دارن ولی پول ندارن که بدن
اشتباه من بود که رفتم بیمه باز کردم
داده بودم سکه می خریدم بهتر بود
اشتباه محض هست بیمه عمر

xpc

Registered User
لایک‌ها
108
واقعا جای تاسف داره
با یکی از دوستان درحال صحبت هستم اگه راهی باشه بهت پ خ می زنم

belak24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
430
من داداشم بیمه عمر گرفته بود از بیمه پاسارگاد ...بعده سه سال درخواست بازخرید داد و بعده 4روز پول رو به حسابشون واریز کرد شرکت بیمه....
دوست عزیز روزی که میخاستین خودتونو بیمه کنید باید دقت میکردین که شرکت بیمه معتبر باشه و دارای پشتوانه بزرگ(مثله بیمه ایران...پاسارگاد...پارسیان...سامان...)
امیدوارم مشکلتون حل بشه(از بیمه مرکزی پیگیری کنید بهتره، چون همه بیمه ها زیره نظر بیمه مرکزی هستن)

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
الان يك هفته ای گذشته و اصلا تلفن هاشون را جواب نمیدن
خاک تو سرشون با این شرکت شدنشون

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
دوستان من یک شماره موبایل از مسئول بخش مالی شون دارم
کسی میتونه واسم زنگ بزنه و ازش سوال بپرسه