• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

(کمک!! (تغییر نوع فایل

feizol65

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام به دوستان.
من یه فایل rar دانلود کردم که حجمش 200 مگه. اما بعد از دانلود، تبدیل به shortcut شده (با حجم 200 مگ) و با عوض کردن پسوندش به rar. هم مشکلم حل نشد (فایل رو winrar نمی شناسه).
دوستان راه حلی برای تبدیل shortcut به rar دارن؟
ممنون از دوستانی که پاسخ میدن.

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
بعد از دانلود، تبدیل به shortcut شده

اشتباه میکنی عزیز دل برادر
احتمالا حواست نبوده خودش شورت کات شده !!!
وگرنه عمرا نمیشه این چیزی که شما میفرمایید
یه جا اشتباه میکنید حتما

یه بار دیگه فایل خودتون رو سرچ کنید تو کامپیوتر ( درایو مقصد دانلود ) پیشفرض My document سیستم !

feizol65

Registered User
لایک‌ها
0
بعد از دانلود، تبدیل به shortcut شده

اشتباه میکنی عزیز دل برادر
احتمالا حواست نبوده خودش شورت کات شده !!!
وگرنه عمرا نمیشه این چیزی که شما میفرمایید
یه جا اشتباه میکنید حتما

یه بار دیگه فایل خودتون رو سرچ کنید تو کامپیوتر ( درایو مقصد دانلود ) پیشفرض My document سیستم !

ممنون از جوابت.
من این فایل رو توی یکی از درایوها دانلود کردم. حجمش همون حجم فایل دانلودیم هست. فایل هیچ پسوندی نداره (فقط آیکونش، آیکون shortcut هست) (...Hide extension رو هم غیرفعالی کردم) و بعد از اضافه کردن پسوندrar. هم تبدیل به فایل rar نشد.
سوال: در command prompt (یا DOS) میتونید کمک کنید که فایل رو به rar تبدیل کنم؟ (دستور تبدیل type فایل در DOS رو میدونید؟)
تشکر.

Last edited:

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
از صفحه properties فایل میتونین یه عکس بذارین اینجا؟

feizol65

Registered User
لایک‌ها
0
از صفحه properties فایل میتونین یه عکس بذارین اینجا؟

تصویری از خود فایل و دو تب properties رو قرار میدم (اصلا شبیه تبهای فایلهای shortcut نیست!).

ky422dgfwl7vshv3hr8l.jpg

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
دوست عزیز ، احتمالا این فایل دانلودی تورنتی چیزی بوده ، با پسوند خود تورنت ، بعد شما هم تازه پارت1 رو دانلود کردی ، ویندوزت نشناخته فایلرو ، بعد شما اومدی پسوندش رو کردی رار !
و تا زمانی که کل پارت دانلود نشه نمیتونی این فایل رو باز کنی

شما باید پارت های دیگه این فیلم یا هر چیز دیگه رو هم دانلود کنی
بعد با نرم افزار مربوطه ، که بستگی داره فایلت چی باشه ، به هم وصل کنی تا بتونی نگا کنیش ...

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
1- فايلت چندقسمتيه؟
2- winrar چي ميگه؟
3- URL فايلو ميدي؟
4- Uni Extract را امتحان بكن. http://2.ly/cmgm

feizol65

Registered User
لایک‌ها
0
1- فايلت چندقسمتيه؟
2- winrar چي ميگه؟
3- URL فايلو ميدي؟
4- Uni Extract را امتحان بكن. http://2.ly/cmgm

این فایل تورنت نیست، از رپیدشیر گرفتم. 4 قسمتی بوده که مطمئن هستم فایل rar هستش. پارتهای 2 و 3 و 4 هم داره که دانلود کردم و با winrar باز میشه و مشکلی هم ندارن. فقط باید پارت 1 باشه تا اکسترکت بشه (که همین فایلی هست که مشکل داره).
البته مشکل رو حل کردم.
مشکل این بود: فایلهای shortcut پسوندی دارن به اسم lnk ، که ظاهرا از طریق غیرفعال کردن ... hide extension (در folderoption تب view) دیده نمیشه و نمیشه پسوندش رو عوض کرد. (در صورت عوض کردن پسونده که میشه فایل rar رو بدست آورد.) من نتونستم که پسوندش رو عوض کنم ولی بکمک drag and drop کردن فایل به محیط winrar مشکل حل شد.
تشکر از تمام دوستانی که جواب دادن.

feizol65

Registered User
لایک‌ها
0
البته مشکل دیده نشدن پسوند فایلهای shortcut رو میشه از طریق زیر حل کرد:
در start روی run کلیک کنید و دستور regedit رو تایپ کنید و ok بزنید. سپس به مسیر زیر برید:
HKEY_LOCAL_MACHINE - SOFTWARE - Classes - lnkfile
حال در صفحه سمت راست بر روی nevershowext کلیک راست کنید و delete رو انتخاب کنید و سپس از محیط رجیستری خارج شوید. حالا با restart کردن و یا logoff کردن سیستم ، تغییرات اعمال میشه و پسوند فایلهای shortcut رو میتونید ببینید.
برای نامرئی کردن پسوند مذکور، میتونید در مسیر فوق و در صفحه سمت راست کلیک راست کنید و با زدن new و سپس انتخاب string value، مورد حذف شده را ایجاد کنید و سپس اسمش رو به nevershowext تغییر بدید.
موفق باشید.

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
مرسي دوست عزيز. نكته جالبي بود ؛ ياد گرفتيم.

بالا