• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک جهت خرید کولر cpu ( ممنون اگر کمک کنید )

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
اول سلام

من صدای کامپیوتر گاهی اذیتم می کنه گرچه صداش کم هست ... کیسم 2 فن داره + 1 فن کارت گرافیک + فن cpu + فن پاور

کیسی که استفاده می کنم طوری نیست که نویز گیر داشته باشه ...مادربرد asus P5Q ... سوکت 775 هست ... cpu= core 2 quad Q9400 , فضای داخل کیس برای قرار دادن فن حدود 16 سانت هست ... اورکلاک نمی کنم

قصد خرید یک کولر رو برای cpu دارم... حدود قیمت بین 60 تا 100 تومن نهایت... از همه مهمتر کاملا کم صدا یا بی صدا حتی تو حالت full load+ کولرش در هر حالتی از کولر خود cpu خنک تر باشه + فن کنترلر داشته باشه ( اگر فن داره) + تو بازار موجود باشه

راستی 2 سوال ؟

1- این کولر ها وزنشون گاهی تا 1 کیلو یا بیشتر هم میرسه ... در حالت معمول مادربرد می تونه این وزن رو تحمل کنه یا باید کیس رو خوابوند ؟

2- تفاوت صدای این کولر های کم صدا با کولر خود intel چقدر هست ؟

نظر شما اساتید رو می خواستم بدونم که چی بخرم در آخر... ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

Last edited:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
دوستان کیس من 18.5 سانت هست عرضش فکر کنم کولر 15 سانتی توش جا بشه درسته ؟ اینتل هم استفاده می کنم Q 9400
کولر هایی که دیدم می گن خوبه

Zalman CNPS10X Performa

TOWER 120 EXTREME rev2012

pc cooler 1216x

NOCTUA NH-U9B SE2

بین این مدل ها اونی که صداش کمتره در هر حالت و تو کیس من جا شه ( بالای 15 سانت نباشه ) کدومه... به سوکت 775 هم بخوره و تو بازار هم باشه +4 پین باشه

انتخاب شما کدومه با توجه به قیمت ( کارایی به قیمت ) ؟

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
تو سایتهای سخت افزاری اگر بگردی مشخصات کاملشون رو پیدا میکنی
برای خنک کننده های سنگین باید کیس خوب داشته باشی وگرنه بدنه کیس کج میشه و باعث اسیب رسوندن به مادربرد میشه
مدل t 120 ex هم هنوز تو بازار نیومده 3 هفته دیگه وارد بازار میشه

بالا