• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک خیلی فوری برای خرید رم

WEB RIPPER

Registered User
لایک‌ها
0
سلام رفقا

یه مشکل فوری .. من یه رم دارم که DDR2 BUS667 1GIG هستش و میخوام اون رو به 2 عدد ارتقا بدم یعنی یدونه بخرم و میخوام دقیقا مانند اون باشه تا مشکلات هنگ و ریستارت و اینا نداشته باشه و در ضمن حتما رو حالت دوئال چانل عمل کنه اما رفتم مغازه های بازر کامپیوتر و یکیشون گفت که رمت قلابیه و بدرد نمیخوره و من رم خوب دارم که اگه دو تا ببری و رم خودت رو بیخیال بشی اینها با هم دوئال چانل میشن اما اگه یکشون رو بخری و مال خودت رو هم بندازی ویندوز اونها رو بعنوان دوئال چانل میشناسه اما بعنوان دوئال چانل کار نمیکنه و ...

دقت کنید که چندین سوال و موضوع تو حرفهام نهفته هست که جوابشون برام مهمه لطفا دقیق توضیح بدید.

من الان چیکار کنم تا نیازم براورده بشه؟ با یارو معامله کنم؟

این رمها دیگه نو پیدا نمیشه و باید دست دوم بگیرم خیلی گشتم کسی نداشت اون یارو هم رم خودم رو 12 تومن میخره ازم و رمهای خودش رو دونه 25 تومن میده

پیشاپیش تشکر میکنم خفن!!!:D

vahidd

Registered User
لایک‌ها
13
باید دوتاشون یک سرعت یک اندازه و یک تایم داشته باشن، اطلاعات نوشته روی RAM یکی باشه، بعلاوه از نظر ظاهری تعداد بانکاشونم یکی باشه (اون مربهایی که روی RAM در هر کدام از دو طرف RAM یکی باشه) اگر اینجوری بودبود حتی از دو کارخانه مختلفم باشه میشه Dual
ولی اصولیش اینکه همزمان دو تا RAM یک حور بخیرد
وقتی Ram داره کار میکنه و مشکلی هم نداره چحوری قلابیه؟
کلا شمابیخودی سخت گرفتین RAM مقدارش خیلی مهمتر از سرعتش هر موقع 4 گیگ RAM رو سیستموتن نصب کردید اون موقع به فکر Dual Channel باشین

Last edited:

WEB RIPPER

Registered User
لایک‌ها
0
باید دوتاشون یک سرعت یک اندازه و یک تایم داشته باشن، اطلاعات نوشته روی RAM یکی باشه، بعلاوه از نظر ظاهری تعداد بانکاشونم یکی بلشه (اون مرلع هایی که روی RAM در هر کدام از دو طرف RAM یکی باشه، اگر بود حتی از دو کارخانه مختلفم کار میکنه
کلا شمابیخودی سخت گرفتین RAM مقدارش خیلی مهمتر از سرعتش هر موقع 4 گیگ RAM رو سیستموتن نصب کردید اون موقع به فکر Dual Channel باشین

دستت درد نکنه که جواب دادیداشتم نا امید میشدم. اما من همه جا خوندم که باید اینا از یک برند باشن تا سیستم هنگ نکنه...
اون رمی که دیدم با رم خودم رقم آخرشون اختلاف داشت اون 5 بود مال من 4 بود.. موردی نداره؟

حالا چرا 4 گیگ رم نصب کنم بفکرش باشم؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
رم قبليت رو بفروش به جاش يك پك 4 گيگابايتي از برند g.skill بگير

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
ببین کلا نباید حتما ! از یک برند باشه ... مواردی که باید حتما رعایت بشه تا به صورت دو کاناله در بیاد یکی باس رم هست یکی تایمینگ . اگر هردو در این دو مورد یکی باشه نباید مشکلی داشته باشی ....

برای محکم کاری میگن 2 تا رم برای دوال چنل باید از یک برند باشه .

شما الان میتونی با 45 تومن هم یک پک 2 تایی باس 800 بگیری که خیالت هم راحت باشه . اونم 10 تومن بفروشی .

WEB RIPPER

Registered User
لایک‌ها
0
ببین کلا نباید حتما ! از یک برند باشه ... مواردی که باید حتما رعایت بشه تا به صورت دو کاناله در بیاد یکی باس رم هست یکی تایمینگ . اگر هردو در این دو مورد یکی باشه نباید مشکلی داشته باشی ....

برای محکم کاری میگن 2 تا رم برای دوال چنل باید از یک برند باشه .

شما الان میتونی با 45 تومن هم یک پک 2 تایی باس 800 بگیری که خیالت هم راحت باشه . اونم 10 تومن بفروشی .

از کمک همگان تشکر میکنم. یدونه 2 گیگ گرفتم 44 تومن خیال خودم رو راحت کردم چون آدم تو این بازار سیاه گیج میشه .. یه نفر یه روده راست تو شیکمش نبود...

راستی تایمینگ دیگه چیه؟ نشنیده بودم تا بحال؟

بالا