• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک درانتخابSony Cyber-Shot DSC-HX30V Canon powershot SX260HS ؟

mnjkilop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام خدمت دوستان لطفا رهنمایی کنید که از بین دوربینهای زیر کدام یک بهتر است؟ اصلا دنبال برند نیستم، ملاک من کیفیت عکس وفیلم هست؟ لطفا برتریهای هرکدام رابیان کنید ؟واینکه دوربین سونی زیر، 60فریم وکنون24فریم داره روکیفیت تاثیر داره؟ باتشکر
Sony Cyber-Shot DSC-HX30V
Canon powershot SX260HS

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
هیچکدوم
با این قیمت بهتره با یمقدار افزایش بودجه دنبال NX200 سامسونگ یا NEX C3 سونی باشید

mnjkilop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باتشکر از شما دوست عزیز منظورم دوربین های سبک وحمع وجور هست اینهای که ذکر کردید برای من چه نظر هزینه وحمل مقدور نیست راهنمایی کنید لطفا

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
به نظر من که سونی 18 مگا پیکسله و بهتره... به همین خاطر 60 فریم برای فیلم برداری قدرت داره. خیلی فرق میکنه عزیز
عکاسی سه بعدی داره.

lمحدوده دیافراگم کانن بهتره... ولی کمینه دیافراگم سونی بهتره

فوکوس حالت ماکرو: سونی یک سانت هست و بهتره از کانن

حداکثر حساسيت سونی بهتره

قابلیت عکاسی پی در پی با سرعت 10 فریم بر ثانیه برای سونی عالیه

صفحه نمایش سونی عالیه
921,600 پيکسل

حافظه داخلی داره 105 مگابایت
سونی ولی کانن نداره

دارای تکنولوژی بی‌سیم داخلی (Wireless BuiltIn) سونی

کلا شک نکن سونی بگیری امکانات بیشتری داری.
قیمتشون نمیدونم

smart_bto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از بین دوربین های hx10 sony و canon sx260 کدوم رو پیشنهاد میکنین؟؟

persia_redevils

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از بین دوربین های hx10 sony و canon sx260 کدوم رو پیشنهاد میکنین؟؟

بین این 2 تا سونی hx10 خیلی بهتره ، البته قیمتشم خیلی بالاتره
اگه دنبال دوربین سبک تری اینو بگیر canon ixus 240 ، من خودم این مدلو دارم کیفیت عکسش چه تو شب چه تو روز بی نظیره امکاناتشم خوبه

s0or

Registered User
لایک‌ها
71
سلام دوست عزیز من به چند نکته در مورد این دو دوربین اشاره میکنم و دو تا ادرس میدم که فکر کنم میتونه بهتون کمک کنه
اولاً hx20 و hx30 به غیر از wifi هیچ فرقی با هم ندارن ولی تفاوت قیمتشون 200 تومن هستش که ارزشش رو نداره و توصیه بنده از بین این دو hx20v هستش
و اما در مورد sx260 hs و hx20v اینکه در شرایط نوری مناسب کیفیت و رنگ بندی دوربین hx20v فوق العاده هستش ولی در نور کم و ایزو بالا عکساش مقداری نویزی میشه ولی کیفیت sx260 hs در هر دو حالت عالی و قابل قبول است و در کل عکسهای sx260 واقعیتر هستش .
مورد دوم فیلمبرداری هر دو دوربین فول اچ دی می باشد و واقعاً کیفیت هر دو عالی میباشد ولی اگر بخواهیم زیاد دقت کنیم کیفیت hx20v بالاتر هست و با وجود ضبط تصاویر با 60 fps دیگه حرفی برای گفتن نمیذاره .
مورد سوم که در این دو یک گزینه مهم هست زوم میباشد که هر دو دارای زوم 20x هستند و هر دو در زوم بالا هم در فیلمبرداری و هم در عکاسی خوب هستند .
و در نهایت گزینه قیمت که خیلی مهم هست : قیمت hx20v در حدود 1,100,000 میباشد و قیمت sx260 فقط 710,000 تومان می باشد که می تونه انتخاب کردن رو اسونتر کنه
واین هم سایت برای مقایسه عکس دوربین ها : Studio shot comparison: Digital Photography Review و این هم یک سایت دیگه : Canon SX260 HS, Fujifilm F770EXR, Panasonic TZ30 y Sony HX20V: comparativa

pixelbypixel

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز من به چند نکته در مورد این دو دوربین اشاره میکنم و دو تا ادرس میدم که فکر کنم میتونه بهتون کمک کنه
اولاً hx20 و hx30 به غیر از wifi هیچ فرقی با هم ندارن ولی تفاوت قیمتشون 200 تومن هستش که ارزشش رو نداره و توصیه بنده از بین این دو hx20v هستش
و اما در مورد sx260 hs و hx20v اینکه در شرایط نوری مناسب کیفیت و رنگ بندی دوربین hx20v فوق العاده هستش ولی در نور کم و ایزو بالا عکساش مقداری نویزی میشه ولی کیفیت sx260 hs در هر دو حالت عالی و قابل قبول است و در کل عکسهای sx260 واقعیتر هستش .
مورد دوم فیلمبرداری هر دو دوربین فول اچ دی می باشد و واقعاً کیفیت هر دو عالی میباشد ولی اگر بخواهیم زیاد دقت کنیم کیفیت hx20v بالاتر هست و با وجود ضبط تصاویر با 60 fps دیگه حرفی برای گفتن نمیذاره .
مورد سوم که در این دو یک گزینه مهم هست زوم میباشد که هر دو دارای زوم 20x هستند و هر دو در زوم بالا هم در فیلمبرداری و هم در عکاسی خوب هستند .
و در نهایت گزینه قیمت که خیلی مهم هست : قیمت hx20v در حدود 1,100,000 میباشد و قیمت sx260 فقط 710,000 تومان می باشد که می تونه انتخاب کردن رو اسونتر کنه
واین هم سایت برای مقایسه عکس دوربین ها : Studio shot comparison: Digital Photography Review و این هم یک سایت دیگه : Canon SX260 HS, Fujifilm F770EXR, Panasonic TZ30 y Sony HX20V: comparativa

دوست عزيز HX30V اتفاقا خيلي با HX20V فرق داره ! هم در روم لنزش و كيفيت ديجيتال زومش و هم در Chip استفاده شده در دوربين بطوري كه جه در عكاسي و جه در ويديو كاملا فرقشون مشخصه!

بالا