• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک درباره بالا نیومدن رام گوشی one s و نشناخته شدن مموری توسط رایانه

yar_66

Registered User
لایک‌ها
139
سلام
دوستان دیشب تو ریکاوری حواسم نبود data factory کردم حالا نگو با این کار تمام اطلاعات گوشی از جمله رام پریده
فقط میتونم تو بوت لودر برم و قسمت ریکاوری
رو دوتا لپ تاب هم تست کردم تمام درایوهای گوشیم نصب میشه الی این یدونه HTC MPT device fiald که دائم ارورش میاد
دیگه مغزم جواب نمیده نمیدونم باید چیکار کنم
خواهشا اگر راهی سراغ دارید بگید بدجوری پیچیده شده برام

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
سلام
دوستان دیشب تو ریکاوری حواسم نبود data factory کردم حالا نگو با این کار تمام اطلاعات گوشی از جمله رام پریده
فقط میتونم تو بوت لودر برم و قسمت ریکاوری
رو دوتا لپ تاب هم تست کردم تمام درایوهای گوشیم نصب میشه الی این یدونه HTC MPT device fiald که دائم ارورش میاد
دیگه مغزم جواب نمیده نمیدونم باید چیکار کنم
خواهشا اگر راهی سراغ دارید بگید بدجوری پیچیده شده برام

اولا که من one s ندارم
دوما نمیتونی از طریق ریکاروی رام نصب کنی که نیاز به نصب درایور نباشه؟؟این ارور هم فکر کنم اول گوشی باید شناخته بشه تا بتونه درایور رو نصب کنه،وقتی رام گوشی پریده که نمیشه.
سوما برو سایت موبایلستان اونجا حرفه ای هستند

Razor 0611

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
رام رو پاک کنید دوباره نصب کنید ! :eek:

yar_66

Registered User
لایک‌ها
139
ببینید من کلا یه مشکل اساسی ک دارم ویندوز دائم دنبال HTC MPT device میگرده و سر همین مشکله که مموری گوشی بالا نمیاد تا رام نصب کنم
زنگ زدم نمایندگی یاس میگه 50 تومن هزینه نصب نرم افزاره در صورتیه که کل مشکل من پیدا نشدن همین یه فایله وگرنه مموری باالا بیاد رامو نصب میکنم
تو موبایلستان هم مدیراش فقط بلدن منم منم کنن و سوال ک میکنی فکر میکنن فقط خودشون همه چیز میدونن و با لحن مسخره جواب میدن

ali.cod

Registered User
لایک‌ها
19
فکر کنم در این جور مواقع باید از mount storage استفاده کنید تا حافظه گوشی در pc وصل بشه و رام مورد نظرتون رو بریزید تو گوشی

بالا