• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک درباره تحصیل در رشته زبان انگلیسی

13681368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز من علاقمند به تحصیل در رشته زبان انگیلیسی در تهران در مقطع کارشناسی در یکی دانشگاه های ملی یا ازاد دارم ولی اطلاعاتم خیلی کمه...
شرایط من
معافیت سربازی
2 سال بعد از دیپلم پیش رو خوندم رشته ریاضی فیزیک( این وقفه مشکلی به وجود نمی یاره؟)

چند تا سوال؟
1- زبان انگلیسی چند تا گرایش داره تو دانشگاه...و بهترینش کدوم هست؟جهت یادگیری و استفاده نه کار
2-از طریق کنکور سراسری یا ازاد باید اقدام کنم یا ازمون گروه زبان های خارجه؟؟: دفترچه ثبت نام کی میدن؟wacko:
3-احتمال قبولی تو تهران چجوریاس؟
4-این قضیه پیوسته و ناپیوسته چیه؟

ممنون میشم زود تر جواب منو بدید

lilacscent

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز

1- زبان انگلیسی برای مقطع کارشناسی 2 گرایش "زبان و ادبیات انگلیسی" و "مترجمی" رو داره، از نظر خود من هم برای کار و هم برای استفاده یاد گیری اولی بهتره
2-هم کنکور آزاد و هم سراسری گروه زبان خارجه رو دارن، تو کنکور سراسری علاوه بر انتخاب یکی از 3 رشته موجود (ریاضی،تجربی،انسانی) داوطلب میتونه توی رشته هنر و/یا زبان های خارجی شرکت کنه
اما توی کنکور آزاد از 5 رشته موجود فقط حق شرکت در یکی از اونها رو داره
4-کارشناسی پیوسته یعنی شما بعد از قبولی 4 سال درس میخونی و لیسانس میگیری اما توی نا پیوسته وقتی قبول شدی یه دوره 2 ساله مخونی (کاردانی) و بعد اگه خواستی ادامه بدی و لیسانس بگیری باید دوباره کنکور بدی

Amoo Mohsen

Registered User
لایک‌ها
30
اگه کار برات مهمه مترجمی بخون. من ادبیات خوندم فقط برای تدریس باهام تماس میگیرن اونم با شرایط مزخرف و قراردادهای ترکمنچای و دو ترم آزمایشی و ... ولی مترجمی ها همشون کار خوب دارن. زبان های آلمانی و فرانسه فرقی ندارن همه گرایش ها مترجم با شغلای خوبن

poria_mc

Registered User
لایک‌ها
34
اگه کار برات مهمه مترجمی بخون. من ادبیات خوندم فقط برای تدریس باهام تماس میگیرن اونم با شرایط مزخرف و قراردادهای ترکمنچای و دو ترم آزمایشی و ... ولی مترجمی ها همشون کار خوب دارن. زبان های آلمانی و فرانسه فرقی ندارن همه گرایش ها مترجم با شغلای خوبن
بنده لیسانسم مترجمی بود اما شرایط تقریبا مشابه شرایط شما بود. باید توجه داشت که یه زمانی لیسانس مترجمی بهتر از ادبیات و آموزش بود. الان اگه تا ارشد یا مقاطع بالاتر این رشته ها رو نخونی به هیچ عنوان کار متناسب با زحمتی که برای درس خوندن تو این رشته ها کشیدی گیر نمیاد.

بالا