• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک درباره خرید گوشی ZR

mohammad74

Registered User
لایک‌ها
161
سلام
میخواستم ببینم از نظر شما XPERIA ZR چطور هستش؟
چون من سایر گوشی ها رو دیدم با این قیمت بهتر از این ندیدم میخواستم ببینم شما نظرتون چیه؟ بخرم یا نه ؟پیشنهاد دیگه ای دارید بگید

mohammad74

Registered User
لایک‌ها
161
ممنون میشم بازم کمک کنید کسی هست که این گوشی رو داشته باشه؟ازش راضی هستش؟
دوربینش چطوره؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
من تو هفته آینده دارم z1 میخرم از نظر کانفیگ سخت افزاری نکه/// آندروید 4.4 هم میخواد سونی براش بزنه بعدا هم اگه برای ورژنای بعدی نزنه سیانوژن هم هست.zr هم گفتم سونی آفیشال نگفته 4.4میده گفته فقط 4.3 براش میاد البته کاستوم رام برای خوانواده اکسپریا زیاده

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
نکسوس 4 بخر مطمئن باش ضرر نمیکنی گارنتی دو ساله هم داره قیمتشم ازین پایین تره

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
من تا چند روز دیگه z1 ام دستم میرسه براتون میام میگم چطوریاست.راستی اینم بگم اگر حضوری میرید خرید میکنید بدونید که این فروشنده ها لاشی تر از قبل (با اون دسته قلیل فروشندگان محترم نیستم) شدند هر طوری شده باید 50 تومن نرم افزار + چیزای دیگه تو پاچتون کنند:hmm: جالبه که تو کل پاساژ بری میبینی همه دست به یکی کردن:wacko:

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
من تا چند روز دیگه z1 ام دستم میرسه براتون میام میگم چطوریاست.راستی اینم بگم اگر حضوری میرید خرید میکنید بدونید که این فروشنده ها لاشی تر از قبل (با اون دسته قلیل فروشندگان محترم نیستم) شدند هر طوری شده باید 50 تومن نرم افزار + چیزای دیگه تو پاچتون کنند:hmm: جالبه که تو کل پاساژ بری میبینی همه دست به یکی کردن:wacko:
اگه هنوز نخریدید به نظر من از خوب به بد این2 تا از زد1 بهتر هستند:
1-نکسوز5
2-نوت3

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
من تحقیقو کرده بودم و خریدم زد ۱ رو و هر چی هم باشه پشیمون نیستم.ضمنا قیمت کنونی نکسوز ۵ الان واقعی نیست چون خیلی جدید اومده نوت هم دوست دارم ولی ولی بزگتره ، جنس بدنش پلاستیکه، ۳ تا مدل داره که اون مدلی که هم قیمت زد ۱ هست الان موجوده در بازار از لحاظ سخت افزار ضعیف تره 4g هم این مدلش نداره مگه ۹۰۰۵ رو بگیرین که فک کنم چون جدیده گرون باشه به هر حال این نظر منه ضمنا بنچمارک ها زد ۱ و ال جی جی ۲ سر هستن.همچنین یه عده ای مشکل پریدن انتن در نوت دارن که میشه بکاپ گرفت از اون قسمتش تو رام ولی خوب ....

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk

بالا