• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک درباره moneybookers

payam_2002us

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان گلم یک راهنمایی میخواهم اگه بهم کمک کنید ممنون میشم من میخواهم تو سایتهای bwin.com و pnnaclesports.com برای مسابقات فوتبال شرط بندی کنم چون ویزا کارت و مستر کارت ندارم یک حساب moneybookers باز کردم چون تو این دوتا سایت monybookers رو هم گذاشته و گفته میشه باهاش کار کرد . حالا من میخواهم بدونم چطوری میتونم تو حساب moneybookers خودم پول بریزم و اینکه آیا از e-gold هم میتونم به monybookers پول بریزم و بلعکس و اینکه آیا میتونم تو ایران حساب ارزی باز کنم و پولم رو از moneybookers به اون انتقال بدهم یا نه و در آخر اینکه من وقتی میخواهم تو سایت moneybookers وارد بشم از من ایمیل و پسورد میخواهد مثا ایگلد نیست که شماره حساب بخواهد آیا شماره حساب من همون customer id هستش یا باید جایی دیگه برم و شماره حسابمو ببینم و در آخر هم اینکه آیا حساب moneybookers مجانی هستش یا باید توش پول باشه تابسته نشه چون تازه باز کزدم و توش پولی ندارم من منتظر کمک شما دوستان هستم

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من میتونم به حساب شما انتقال بدم . هر دلار 1020 تومن + 1500 تومن کارمزد . با ایگد هم میتونم بهتون بدم
10% + 3 دلار کارمزد

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام rsbco جان
با زحمتهاي ما... :blush:
ميشه بپرسم مستر كارتت رو چطوري در ماني بوكرز verify كردي؟؟

سلام به همه دوستان گلم یک راهنمایی میخواهم اگه بهم کمک کنید ممنون میشم من میخواهم تو سایتهای bwin.com و pnnaclesports.com برای مسابقات فوتبال شرط بندی کنم چون ویزا کارت و مستر کارت ندارم یک حساب moneybookers باز کردم چون تو این دوتا سایت monybookers رو هم گذاشته و گفته میشه باهاش کار کرد . حالا من میخواهم بدونم چطوری میتونم تو حساب moneybookers خودم پول بریزم و اینکه آیا از e-gold هم میتونم به monybookers پول بریزم و بلعکس و اینکه آیا میتونم تو ایران حساب ارزی باز کنم و پولم رو از moneybookers به اون انتقال بدهم یا نه و در آخر اینکه من وقتی میخواهم تو سایت moneybookers وارد بشم از من ایمیل و پسورد میخواهد مثا ایگلد نیست که شماره حساب بخواهد آیا شماره حساب من همون customer id هستش یا باید جایی دیگه برم و شماره حسابمو ببینم و در آخر هم اینکه آیا حساب moneybookers مجانی هستش یا باید توش پول باشه تابسته نشه چون تازه باز کزدم و توش پولی ندارم من منتظر کمک شما دوستان هستم

دوست عزيز اين راه هايي رو كه گفتي من رفتم
معتبر ترين سايت هاي شرطبندي bwin و gamebookers هستن نيازي به مستر يا ويزا نداري با ماني بوكرز اكانتت رو شارژ كن... حساب ماني بوكرز مجاني و اگه خالي باشه نمي بندنش يعني مال من رو كه تا حالا نبستن ;)
تمام نقل و انتقالات در ماني بوكرز با ايميل شما انجام ميشه يعني ايميل نقش شماره حساب رو داره!
راستي rsbco جان زحمت كشيد و ماني بوكرز من رو شارژ كرد...

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
سلام آقا سیامک .
من کارت رو اوا اد کردم . بعد مانی بوکرز یه مبلغ رندوم بین 0.99$ تا 2.99$ کارتم رو شارژ کرد بعد رفتم و مبلغ دقیق رو وارد کردم و کارتم وریفای شد
راستي rsbco جان زحمت كشيد و ماني بوكرز من رو شارژ كرد
از بابت مطلبی هم که فرمودید متشکرم

payam_2002us

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من میتونم به حساب شما انتقال بدم . هر دلار 1020 تومن + 1500 تومن کارمزد . با ایگد هم میتونم بهتون بدم
10% + 3 دلار کارمزد

سلام دوست عزیز مرسی از راهنمای شما اگر بتونی با هام تماس بگیری ممنونت میشم من 100$ میخواهم اما چون تا به حال با moneybookers کار نکردم چندتا سوال داشتم حالا یا میخواهی با من تماس بگیر یا همین جا جوابمو بده دوست دیگه ای گفتش تمام نقل و انتقالات پول در moneybookers با ایمیل من هستش یعنی من شماره حساب عددی ندارم ؟ و باید با moneybookers به صورت ایمیل مکاتبه کنم تا پولم رو بریزن به حساب و اینکه من چطوری میتونم پولم را برداشت کنم آیا میتونم به حساب ارزی در بانک ایران اتقال بدم اگر میتونم چطوری شماره تماس من هم اینه : 09122061865 ممنون میشم تماس بگیرید یا شماره تماس بدهید

payam_2002us

Registered User
لایک‌ها
1
سلام rsbco جان
با زحمتهاي ما... :blush:
ميشه بپرسم مستر كارتت رو چطوري در ماني بوكرز verify كردي؟؟

دوست عزيز اين راه هايي رو كه گفتي من رفتم
معتبر ترين سايت هاي شرطبندي bwin و gamebookers هستن نيازي به مستر يا ويزا نداري با ماني بوكرز اكانتت رو شارژ كن... حساب ماني بوكرز مجاني و اگه خالي باشه نمي بندنش يعني مال من رو كه تا حالا نبستن ;)
تمام نقل و انتقالات در ماني بوكرز با ايميل شما انجام ميشه يعني ايميل نقش شماره حساب رو داره!
راستي rsbco جان زحمت كشيد و ماني بوكرز من رو شارژ كرد...

سلام آقا سیامک میشه بهم کمک کنی من اکانت money bookersamo شلرژکردم و 100 دلار توش ریختم حالا که میرم تو سایت bwin و در قسمت inpayment روی moneybookers که میزنم اول یک جا میاد برای ایمیلم که ایمیل رو میزنم البته ایمیل moneybookers و bwin من یکی هستش در قسمت بعد که زده Amount زدو 30 که 30 دلار ببره به حسابم تو سایت اما inpayment را که میزنم تا اینکار را انجام بده این پیغام رو میده
Your deposit was unfortunately unable to be processed due to our security settings. Please select another payment method!

اگه میشه لطفا کمکم کن

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
اما inpayment را که میزنم تا اینکار را انجام بده این پیغام رو میده
Your deposit was unfortunately unable to be processed due to our security settings. Please select another payment method

آقا چه خوب شد پيدا کردم تاپیک رو !!
پيام جان کجايی که منم مشکل شمارو دارم !! از ديروز هرکاری میکنم اين پيغام میاد :

145fs772790.jpg

اگر يکی کمک کنه ممنون میشم

پ.ن = احتمالا مشکل شما از اون زمان حل شده !؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
دوستان من'م سوالاتم رو مطرح کنم پيرامون MoneyBookers ، جواب بدين ممنون میشم :

1: هنگام Inpayment در Bwin.com مدام با پيغام زير مواجه میشم [ Bet & Win احيانا ایران رو که در بن ليست نداره !؟ ]

145fs772790.jpg

2: ليست 6 ، 7 سايت بزرگ و معتبر در زمينه شرط بندی فوتبال و بازيهای آنلاين دقيقا مثل [ Bwin و WorldWinner و .. ] رو میخواستم که حتما با مانی بوکرز کار کنن

A-P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نمیدونم چرا ایرانیا علاقه شدیدی به این Bet & Win دارن !
به خدا اصلا سایت خوبی نیست. Oddهاش خیلی پایینه نسبت به سایتهای دیگه.
من به همه Pinnacle Sports رو پیشنهاد میکنم. واقعا خوبه. ساپورتش عالیه واقعا.
در ضمن Game bookers هم با ایران کار نمیکنه. چه کاریه به این همه سایتهای خوب که با ایران مشکلی ندارن شما برید دنبال سایتی که با ایران کار نمیکنه.

در مورد سایتهای خوب هم که بهترین همین Pinnacle هست. دیگه Expekt هم بد نیست.

در ضمن برای دوستان تازه کار یه نصیحت کوچولو که آوده این کار نشن.
اولا به طرز فجیعی اعتیاد آوره و در ضمن نمیدونم اطلاع دارید یا نه که 95 درصد افراد در این قمار بازنده اند. دلتون رو به سود آنی اش خوش نکنید که در دراز مدت اکثرا" بازندند. تازه با داشتن یه استراتژی خوب و قدرت تحلیل و اطلاعات کامل از تیمها.
در ضمن یه هیچ یک اکید میکنم "هیچ یک" از سایتهای آنالیز بازی و پیش بینی به هیچ عنوان اعتماد نکنید که تمامشون مال خود سایتهای شرط بندیه.
برای کسب درآمد اینترنتی راههای خیلی خیلی بهتری هست که فقط کمی آموزش و تجربه نیاز داره.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
من نمیدونم چرا ایرانیا علاقه شدیدی به این Bet & Win دارن

علت'ش میتونه اعتبار واقعا بالای B&W باشه

Oddهاش خیلی پایینه نسبت به سایتهای دیگه.

لطفا معنی Odd در این رشته رو بفرماييد

من به همه Pinnacle Sports رو پیشنهاد میکنم. واقعا خوبه. ساپورتش عالیه واقعا

شما در این سايت دريافت ، ارسال [ مانی بوکرز ] با IP ایران داشتيد ؟! کلا مشکلی نداشتن !؟ با IP ایران در پيناکل فعاليت میکنید و مشکلی نداره !؟

در ضمن Game bookers هم با ایران کار نمیکنه. چه کاریه به این همه سایتهای خوب که با ایران مشکلی ندارن شما برید دنبال سایتی که با ایران کار نمیکنه.

من که در زمينه وارد نيستم ولی فکر میکنم وقتی نام ایران بين کشورهای اصلی موجود هست قاعدتا کار میکنه (!؟)
هيچ صحبتی از بن بودن ایران در ليست مانی بوکرز هم نيست يا شايد من نمیدونم (!؟)

در ضمن برای دوستان تازه کار یه نصیحت کوچولو که آوده این کار نشن.
اولا به طرز فجیعی اعتیاد آوره و در ضمن نمیدونم اطلاع دارید یا نه که 95 درصد افراد در این قمار بازنده اند. دلتون رو به سود آنی اش خوش نکنید که در دراز مدت اکثرا" بازندند. تازه با داشتن یه استراتژی خوب و قدرت تحلیل و اطلاعات کامل از تیمها.
در ضمن یه هیچ یک اکید میکنم "هیچ یک" از سایتهای آنالیز بازی و پیش بینی به هیچ عنوان اعتماد نکنید که تمامشون مال خود سایتهای شرط بندیه.
برای کسب درآمد اینترنتی راههای خیلی خیلی بهتری هست که فقط کمی آموزش و تجربه نیاز داره

راستش من اگر میخوام وارد شرط بندی فوتبال از نوع مجازی بشم به اطلاعات و آمار و ارقام و تحليلات شخصی اکتفا میکنم و % ساير سايت هارو در نظر ندارم و کلا از باب کسب در آمد نگاه نمیکنم ، شرط بندی روزانه [ نقدی ، کالا ] رو جداگونه صورت میدم

تشکر از راهنماييتون

A-P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
علت'ش میتونه اعتبار واقعا بالای B&W باشه

قبول ندارم. بت اند وین اعتبارش بالاست ولی سایتهایی با اعتبار خیلی بالاتر از اون هم هست. البته بت اند وین تبلیغاتش زیاده ولی بهترین سایت نیست.

لطفا معنی Odd در این رشته رو بفرماييد

Odd یعنی میزان برد شما در مقابل میزان باخت شما. یعنی مثلا وقتی Odd یک بازی 3/10 یعنی شما اگه مثلا 100 دلار بزارید 130در صورت برد دلار برمیدارید (یعنی 30 دلار سود میکنید) ولی اگر ببازید 100 دلار میبازید. بت اند وین بردش در مقابل باختش برای اکثر بازیها (به خصوص بازیهای کم ریسک که ارزش شرط بندی دارند) بسیار پایینه
در ضمن شما معنی Odd و مفاهیم ساده شرط بندی رو نمیدونید چطور قبل از مطالعه حساب باز کردید ؟

شما در این سايت دريافت ، ارسال [ مانی بوکرز ] با IP ایران داشتيد ؟! کلا مشکلی نداشتن !؟ با IP ایران در پيناکل فعاليت میکنید و مشکلی نداره !؟

بله. داشتم. هیچ مشکلی هم نداره و Payment ها رو هم ظرف 2-3 دقیقه پرداخت میکنه. و راههای مختلفی هم برای پرداخت داره مثل کردیت کارت، وب مانی و...
البته من الان دنبال این کارا (شرط بندی) نیستم. قبلا" میکردم این کار رو . الان هم گاهی گداری. ولی هیچ مشکلی نداره و تنها کسوری که بن هست در لیستشون (که اکثر سایتهی هم بن کردن کشور آمریکاست.

من که در زمينه وارد نيستم ولی فکر میکنم وقتی نام ایران بين کشورهای اصلی موجود هست قاعدتا کار میکنه (!؟)
هيچ صحبتی از بن بودن ایران در ليست مانی بوکرز هم نيست يا شايد من نمیدونم (!؟)

گیم بوکرز همون اول که بخواین واردش بشید اگر با آی پی ایران (یا آمریکا) باشید میگه شما از ایران هستید و ما سرویس نمیدیم. عرض کردم با آی پی جای دیگه هم بخواید واردش بشید چه کاریه. خوب این همه سایت دیگه !

راستش من اگر میخوام وارد شرط بندی فوتبال از نوع مجازی بشم به اطلاعات و آمار و ارقام و تحليلات شخصی اکتفا میکنم و % ساير سايت هارو در نظر ندارم و کلا از باب کسب در آمد نگاه نمیکنم ، شرط بندی روزانه [ نقدی ، کالا ] رو جداگونه صورت میدم

مجازی هم نمیدونم منظورتون چیه. ولی جتی اطلاعات ورزشی هم برای بعضی مواقع کافی نیست چون اکثر سود شما روی بازیهای غیر مهم و کم ریسکه که تیمهای غیر آشنا با هم کار میکنن.
در ضمن سود گرفت در این کار نیاز به تجربه زیاد و وقت گذاشتن حداقل دو سوم روزتون رو داره (برای درآمد)

باز هم پیشنهاد من قاطی نشدن و آلوده نشدن این کاره.
در ضمن من اینو به شما بگنم که من آدم کم ریسکی نیستم. من دارم توی بورس جایی کار میکنم که همه دارایی مو گذاشتم و از دست دادن کل اون به چند دقیقه بنده. ولی ریسک کنترل شده و تحلیل دار.
نه فوتبال که هیچ تحلیلی جوابگوش نیست و متاسفانه زد و بند هم که الا ماشاالله.

تشکر از راهنماييتون

خواهش میکنم. بازم سوالی بود در خدمتم.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
تشکر بابت توضيحات

در ضمن شما معنی Odd و مفاهیم ساده شرط بندی رو نمیدونید چطور قبل از مطالعه حساب باز کردید ؟

به این دليل که % ای تحت کسب درامد [ حداقل در این زمان ] روش حساب نمیکنم

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
راستی آقا يه توضيحاتی هم راجبه % ها میدی !؟ گويا نسبت به Bwin خيلی کمتر هست !؟
به طور مثال میلان و اودينزه با هم بازی دارن

da.JPG

میشه بگی طبق این شرايط / من اگر به طور مثال 1$ روی میلان شرط ببندم :

1: در صورتی که میلان ببره این 1$ چقدر میشه ؟
2: در صورتی که میلان ببازه چقدر از دست میدم !؟
3: در صورتی که مساوی کنن به چه ترتيب

کلا توضيحاتی پيرامون % ها و شرايط گل زده و خورده در پيناکل میدی !؟

A-P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

da.JPG

3: در صورتی که مساوی کنن به چه ترتيب

توضیجات کامل میدم !
ببین توی ستون Spread برای میلان نوشته 0.5- یعنی اگر میلان بازی رو با 1 گل یا بیشتر ببره شما اگر 100 دلار گزاشته باشید 117 دلار میبرید. منفی اسپرد یعنی برد و 0.5 هم تفاوت تعداد گل هست که چون تفاوت 0.5 نداریم پس یعنی با تفاوت 1 گل.
اگر 1- بود یعنی بیشتر از 1 گل. یعنی اگر میلان با تفاوت 1 گل برد شرط بندی فسخ میشه و پولتون بر میگرده بدون برد یا باخت. ولی اگر با 2 گل یا بیشتر برد شما میبرید.
کنار اودینزه نوشته مثبت 0.5 این یعنی اگر میلان بازی را ببازد یا اودینزه بازی رو ببرد شما اگر روی این لاین گزاشته باشید میبرید. ولی اگر میلان ببرد شما میبازید.
باز هم اگر 1 بود یعنی اگر میلان بازی را ببازد یا اودینزه بازی رو ببرد شما میبرید و اگر میلان بازی رو ببره مثلا با 1 گل شرط فسخ میشه و پولتون بر میگرده بدون برد یا باخت.
مثلا 1.5 یعنی تفاوت 1 گل باهت و تفاوت 2 گل می برد. (اینجا فسخ نداریم . فسخ برای اعداد صحیح است.

مثلا کنار 0.5+ اودینزه زده 127- این یعنی اگر شما 100 دلار بزارید، اگر باختید 127 دلار از شما کم میشه و اگر ببرید 100 دلار سود میکنید. (کلا 200 دلار با پول خودتون)

در مورد ستون توتال گل هم که مشخصه. تعداد کل گلهای بازی (بدون وقت اضافه و پنالتی) Over یعنی بالای اون تعداد و Under یعنی زیر اون تعداد. وقتی AND داره یعنی پولی که شما میزارید به دو قسمت تقسیم میشه و هرکدوم میره برای یکی از اونها. مثلا در مورد Over 2.5 & 3 این یعنی مثلا اگر 100 دلار بزارید 50 تای اون مال Over 2.5 و 50 تای اون مال Over 3 هست. Over 2.5 یعنی اگر جمع گلهای دو تیم بیشتر از 3 شد شما میبرید و اگر نه میبازید. over 3 هم یعنی اگر جمع گلها 3 شد شرط فسخ میشه و پولتون بر میگرده بدون برد یا باخت ولی اگه کمتر از 3 شد میبازیرد و اگر 4 تا یا بیشتر که میبرید.
کلا وقتی روی Over 2.5 & 3 صد دلار گذاشتید برای مثال نتیجه 2-1 میشه. جمع گلها میشه 3. پس Over 2.5 شما میبره (50 دلار) ولی Over 3 شما چون خود عدد 3 اومده قسخ میشه و پولش بدون دست خوردن برمیگرده. پس کلا شما 100 دلار خودتون رو با 50 دلار سود میگیرین. ولی اگه مثلا 1-1 شد نتیجه شما هر دو رو میبازین. و چون 107- بوده پس کلا 107 دلار باید بدید.

این سیستم رو بهش میگن American Decimal که یه خورده با روشهای دیگه فرق داره.

امیدوارم توضیجات کافی داده باشم. ولی همیشه برای جواب دادن حاضرم !

A-P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه توضیح دیگه هم بدم که اون ستون MoneyLine که البته الان فعال نیست و فقط برای بازیهای مهم فعال میشه (فوق العاده هم پول سازه) همون شرط بندی روی برد یا باخت (و بعضی وقتها هم مساوی) دو تیم است. شما با قرار دادن مبلغی توی اون ستون به نسبت مقدار اون ستون (که همیشه هم مثبته یعنی همیشه برد شما از باختتون خیلی بیشتره) اگر پیش بینی تون درست باشه (یعنی تیم انتخابی ببره) اون مقدار رو میبرید.
سیستم داخلی اش هم مثل شرط بندی های سنتی هست. یعنی ملت میان روی هر تیم پول میزارن و این پول زیاد و زیاد تر میشه و در آخر پول باخته ها بین برده ها قسمت میشه.
بی نهایت سود آوره. سر بعضی بازیهای (مخصوصا تنیس) طرف البته ضعیف تر MoneyLine اش یا 3000 تا هم میرسه. یعنی اگه 100 دلار بزارید 3000 دلار برمیدارید. البته بسیار پر ریسک هم هست.

A-P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

da.JPG

اگر با اختلاف 1 گل یا بیشتر میلان ببره 1 دلار شما میشه 1.17 سنت سود یه علاوه 1 دلار خودتون که بر میگرده به خودتون.

اون 1 دلار خودتون رو از دست میدید چون + هست .

3: در صورتی که مساوی کنن به چه ترتیب

اگر روی میلان بسته باشد در ضورت مساوی هم میبازید چون شما در واقعه با -0.5 شرط بستید که میلان با اختلاف یک گل یا بیشتر میبره. ولی اگر روی 0.5+ اودینزه بسته باشد در صورت مساوی شما میبرید.

توی 2 تا پست قبلی توضیح دادم. دیدم اونجا توضیح کلیه گفتم اینجا جواب بدم سوالاتو.
بازم سوالی داری بپرس. بچه های پاکت پی سی خیلی منو کمک کردن . حالا نوبت منه !

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
آقا دستت درد نکنه ، عالی & کامل بود ، حالا بايد يک دور با دقت بخونم
تشکر فراوان
rose.gif

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
در سایت Pinnacle میتونید روش نمایش odds رو بصورت اروپایی تغییر بدید که بصورت اعشاری نمایش داده میشه و کار کردن باهاش یه مقدار راحت تره

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
در سایت Pinnacle میتونید روش نمایش odds رو بصورت اروپایی تغییر بدید که بصورت اعشاری نمایش داده میشه و کار کردن باهاش یه مقدار راحت تره

//

دوستان ، چند سايت پيرامون بازيهای آنلاين [ مثل 8Ball و .. ] که معتبر باشن [ خودتون تجربه داشته باشين د'رش ] و با مانی بوکرز کار کنن میشناسيد
بالا