• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک درمورد خرید فلش مموری (سونی یا پاتریوت)

Mohammad®eza

Registered User
لایک‌ها
12
سلام به همگی دوستان من تصمیم دارم یکی از این دو مدل فلش مموری رو خریداری کنم کلی تحقیق کردم تا رسیدم به این دو تا مدل اگر کسی اطلاعات کافی در مورد این دو برند داره ممنون میشم منو برای خرید بهترینش راهنمایی کنه تشکر فراوان
Patriot Supersonic RAGE - 32GB
Sony Micro Vault USM-QX USB Flash Memory - 32GB
Rage-spec.jpg kimg_usm-qx.jpg

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام به همگی دوستان من تصمیم دارم یکی از این دو مدل فلش مموری رو خریداری کنم کلی تحقیق کردم تا رسیدم به این دو تا مدل اگر کسی اطلاعات کافی در مورد این دو برند داره ممنون میشم منو برای خرید بهترینش راهنمایی کنه تشکر فراوان
Patriot Supersonic RAGE - 32GB
Sony Micro Vault USM-QX USB Flash Memory - 32GB
مشاهده پیوست 730802 مشاهده پیوست 730803
سلام عزیز. بنا به تجربه پیشنهاد می کنک که سونی بخرید با گارانتی ایران رهجو. یک MicroVault الان 6 ساله داره واسم کار می کنه آخ نگفته. من خودم انواع برندها رو تجربه کردم. به همه سونی با گارانتی ایران رهجو(که خیالتون راحت باشه که اصله) توصیه می کنم. سری USB 3.0 رو بگیرید که سرعتشم معرکست.

MRH-69

Registered User
لایک‌ها
125
سلام دوست عزیز.
سونی رو نمیدونم ولی پاتریوت سری rage xt رو یکی از دوستان دارند خیلی ازش راضی هستند.اگه خیلی تو قیمت و سرعت با هم خیلی فرق نداشته باشند،
به نظر من پاتریوت بهتره.

Mohammad®eza

Registered User
لایک‌ها
12
سلام عزیز. بنا به تجربه پیشنهاد می کنک که سونی بخرید با گارانتی ایران رهجو. یک MicroVault الان 6 ساله داره واسم کار می کنه آخ نگفته. من خودم انواع برندها رو تجربه کردم. به همه سونی با گارانتی ایران رهجو(که خیالتون راحت باشه که اصله) توصیه می کنم. سری USB 3.0 رو بگیرید که سرعتشم معرکست.
سلام دوست عزیز.
سونی رو نمیدونم ولی پاتریوت سری rage xt رو یکی از دوستان دارند خیلی ازش راضی هستند.اگه خیلی تو قیمت و سرعت با هم خیلی فرق نداشته باشند،
به نظر من پاتریوت بهتره.
تشکر بابت نظرتون دوستان عزیز ببینیم دوستان دیگه هم نظری دارند یا نه

mhm007_007

Registered User
لایک‌ها
184
دوست خوبم هرکسی که کمی تو این کار باشه میدونه که تو زمینه فلش برند پاتریوت حرف اول و اخر و اول و..رو میزنه

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
به نظر من با اینکه الان پتریوت، گارانتی درست حسابی ای نداره ولی فکر می کنم از لحاظ سرعت یه جورایی تو بازار داخل بی رقیب باشه.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
من همونطور که عرض کردم نظرم روی سونی بود و سرعتشم عالیه. البته بنده با Patriot مخالف نیستم. اما اگر قصد خرید این برند رو دارید مثل همه برندها سریهای متفاوتی داره با قیمتهای متفاوت که حتما باید هنگام خرید دقت کنید. گارانتی معتبر هم حتما داشته باشه.

بالا