• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در اصلاح ترجمه راهنمای الگوریتمهای یکپارچه سازی نرم افزار Raxco PerfectDisk

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
سلام

من قصد دارم توضیحات مربوط به الگوریتمهای یکپارچه سازی نرم افزار Raxco PerfectDisk را ترجمه کنم

چند تا الگوریتم بیشتر نیست، اما تو هیچ جای وب فارسی مطلب کامل درباره نوع کاربرد این الگوریتمها

وجود نداره، به همین خاطر تصمیم گرفتم توضیحات سایت Raxco رو ترجمه کنم و اینجا بگذارم تا دوستانی

که در زمینه ترجمه مهارت بیشتری دارند غلطهای اون رو اصلاح کنند.

از الگوریتم SMARTPlacment شروع میکنم :

PerfectDisk SMARTPlacementTM

This is the default defragmentation algorithm for entire drive defragmentation in PerfectDisk. SMARTPlacement is a patented algorithm of Raxco Software and is used for the best placement of files on your disk to minimize refragmentation. Files are organized by their creation and modified dates. The theory is that files that have not changed recently are less likely to change in the future. These older files are grouped together so that once PerfectDisk has SMARTPlaced them, future defragmentation passes are less likely to move them again. This shortens the amount of time needed to keep the drive at peak performance. Also the free space is consolidated next to the newer files since these are more likely to change or be deleted. Consolidating the free space makes the creation of new files contiguous and therefore minimizes refragmentation of your drive.

SMARTPlacement:

§defragments all your files, consolidates free space, and optimizes the drive according to file usage.

§provides the most complete defragmentation possible, and slows down refragmentation of your drive.

§may still leave small blocks of free space between files if the PerfectDisk engine determines this would take too much time for a minimal performance gain.​

جایگذاری هوشمند ( SMARTPlacement ) نرم افزار PerfectDisk

این الگوریتم یکپارچه سازی پیش فرض برای یکپارچه سازی کل درایو در PerfectDisk است. جایگذاری هوشمند ( SMARTPlacement ) یک الگوریتم انحصاری از شرکت Raxco است و برای بهترین جایگذاری فایلها روی دیسک شما به منظور به حداقل رساندن تکه تکه شدن مجدد (refragmentation ) استفاده میشود. فایلها توسط تاریخ تغییر و ایجادشان سازماندهی میشوند. نظریه این است که فایلهایی که به تازگی تغییر نکرده اند احتمال کمی وجود دارد که در آینده تغییر کنند. این فایلهای قدیمی با هم گروه بندی میشوند به طوری که PerfectDisk یکبار آنها را جایگذاری ( SMARTPlacement ) میکند، بنابراین در یکپارچه سازی های انجام شده در آینده احتمال کمی وجود دارد که مجدداً آنها را حرکت دهد. این کار باعث کوتاه شدن مقدار زمان مورد نیاز برای حفظ درایو در حداکثر کارایی میشود. همچنین فضای آزاد برای فایلهای جدیدتر بعدی که به احتمال زیاد تغییر میکنند و یا حذف خواهند شد، تثبیت میشود. تثبیت فضای آزاد باعث ایجاد فایلهای به هم پیوسته جدید و در نتیجه به حداقل رساندن تکه تکه شدن مجدد (refragmentation ) درایو شما میشود.

ویژگیهای یکپارچه سازی هوشمند ( SMARTPlacement ):

- تمام فایلهای شما را یکپارچه ( مرتب ) میکند، فضای آزاد را تثبیت میکند و با توجه به استفاده از فایل، درایو را بهینه سازی میکند.

- کاملترین یکپارچه سازی ممکن را فراهم میکند و تکه تکه شدن مجدد درایو شما را کند میکند.

- ممکن است هنوز بلوکهای کوچک فضای خالی بین فایلها رها شده باشد. اگر موتور PerfectDisk این را تشخیص دهد زمان بیشتری برای بدست آوردن حداقل کارایی طول میکشد.

این از ترجمه اول، به جای کلمه تثبیت ( consolidated ) چیز دیگه ای نبود بذارم و معنی درستی هم نداره، لطفاً

اگه جایی غلطی وجود داره یا بد ترجمه شده اون رو اصلاح کنید تا من در همین پست اول متن رو اصلاح کنم.

بالا