• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در افزونه واترمارک و آپلود خودکار عکس

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
سلام دوستان

افزونه Wordpress98-cache-images-Persian خرابه؟؟چون عکس رو آپ نمیکنه و موقع ارسال عکس گیر میکنه.

اگه خرابه افزونه دیگه ای سراغ دارید؟؟؟؟

یه سواال دیگه و اونم اینکه واتر مارک فقط رو عکسایی که تو هاست آپ شن قرار میگیره.نمیشه یه کاری کرد که اگه عکس رو تو هاست آپ نکرد بتزم بیاد واتر مارک؟؟

یکی دیگه هم اینکه من برای عکسام یه لوگو دارم،افزونه ای نیس که بع جای واتر مارک لوگو رو بهش بدم و اون رو بزاره توی عکس؟؟؟

همچنین یه واترمارک میخوام که اتوماتیک اندازه عکسا رو کم کنه.منظورم طول و عرض عکساس،مقلا یه عددی رو بهش بدی و افزونه طبق اون اعداد عکسا رو درست کنه.

ممنون

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
کسی نیست کمک کنه؟؟

لازم دارم سریع

ممنون

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
سلام دوستان

افزونه Wordpress98-cache-images-Persian خرابه؟؟چون عکس رو آپ نمیکنه و موقع ارسال عکس گیر میکنه.

اگه خرابه افزونه دیگه ای سراغ دارید؟؟؟؟

یه سواال دیگه و اونم اینکه واتر مارک فقط رو عکسایی که تو هاست آپ شن قرار میگیره.نمیشه یه کاری کرد که اگه عکس رو تو هاست آپ نکرد بتزم بیاد واتر مارک؟؟

یکی دیگه هم اینکه من برای عکسام یه لوگو دارم،افزونه ای نیس که بع جای واتر مارک لوگو رو بهش بدم و اون رو بزاره توی عکس؟؟؟

همچنین یه واترمارک میخوام که اتوماتیک اندازه عکسا رو کم کنه.منظورم طول و عرض عکساس،مقلا یه عددی رو بهش بدی و افزونه طبق اون اعداد عکسا رو درست کنه.

ممنون

سلامتا
جایی که می دونم این تیم به صورت استاندارد و درست کار فارسی سازی رو انجام نمیده
شما می تونید نسخه اصلی که از زبان فارسی هم پشتیبانی می کنه از سایت اصلیش بگیرید

blog.milandinic.com

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
سلامتا
جایی که می دونم این تیم به صورت استاندارد و درست کار فارسی سازی رو انجام نمیده
شما می تونید نسخه اصلی که از زبان فارسی هم پشتیبانی می کنه از سایت اصلیش بگیرید

blog.milandinic.com

سایت باز نمیشه

راجع به بقیه سوالاتم اطلاعاتی نداری شما؟

بالا