دوست عزیز یه نکاتی که باید بهش توجه باید بشه ایناست:
1- محصولات تنوعش مهم نیست: ( توجه مخصوصا اینو نوشتم چون شما باید بدونی که چی می خوای بفروشی. مثلا یه سایتی که 5 تا محصول اما محصول پرفروش و مهم و خوب داره خیلی بهتره از فروشگاهی که صد تا محصول داره ولی هیچ کدوم به درد نمی خورند یا نهایتا همون 5 تاش به درد می خوره ) پس با توجه به نیازتون تصمیم گیری کنید!
مثلا یه سیستم همکاری در فروش ، اکثر محصولاتش تسبیح هستش و سنگ های درمانی ( پی سل بود فکر کنم ) | یا یه سیستم محصولات پزشکی و افزایش میل جن30 یا ... داره ( ماد ادز ، که از بچه های گل همین پی تی هم هست )
2- قیمت نباید پایین باشه یا نباید بالا باشه... در واقع باید قیمت مناسب باشه! خیلی مهمه.
3- درصد نباید بالا باشه ، شما باید ببینی که از یک جنس چقدر میشه سود کرد که طرف چقدر به شما بده. اگه یه سیستمی بیاد 83.9 درصد سود بده که معلومه سیستم خوبی نیست! چون یا محصولاتش خیلی گرون هستند و ارزش واقعی رو ندارند و در نتیجه فروش نمیرن و یا اینکه طرف داره به ضرر خودش کار می کنه که در نهایت سیستم ورشکست میشه.... که این از اولی هم بد تره.
4- به سودی که داره به شما میرسه قانع باشید. یعنی اولا باید دید که سیستم مثلا یه کالایی که قیمتش معمولا تو سایت های فروشگاهی مشابه 11 تومن هست رو طرف اگه بذاره 19 تومن خب فروش پایین تره ... از طرفی اگه بذاره 6 تومن، اینم مورد داره
مثال: یا درصد بالا هستش و سودش در مقابل سیستم های مشابه ناچیزه یا اینکه در سیستمی درصد پایینه ولی سود بالا! که اینم باعث میشه وبمستر کار نکنه چون زیاد روی این چیزا وقت نمی ذاره!!!
پس اگه دنبال یه سیستم خوب هستید اول نیاز خودتون رو ببینید......
پ.ن1: محسن و شهرام جفتشون بچه های گلی هستند من بهشون احترام می ذارم. همین طور امیر خان که اونم فکر کنم تازگیا راه انداخته سیستمش رو.....
پ.ن 2: خودم هم دارم یه سیستم به کمک دوستان میارم بالا که سیستمش مثل برای همین دوستان هستش و سعی می کنم توش قیمت مناسب + سود مناسب در نظر بگیرم. تا همه راحت باشن. در ضمن هدف تبلیغات سیستم خودم نبود به خاطر همین خواهش می کنم که اشتباه برداشت نکنین . .. . و در آخر باید بگم که یاری دوستان و همت خودم و دوستتون دارم. .. استقلال اوله!
( جملات آخر رو جدی نگیرید
)
کوچیک همتون
حسین آنلاین