• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در انتخاب سینمای خانگی

mezghan

Registered User
لایک‌ها
27
سلام خدمت دوستان عزیز و محترم. من قصد خرید سینما خانگی پایونیر مدل HTP-RS884 رو دارم که عکس و آدرس وبسایتم در زیر گذاشتم. من زیاد برند نمیشناسم و اطلاع زیادی از این ندارم که قدرت صدا و قدرت بیس و وضوح و کیفیت صدا کدوم برند بهتر هست. خواستم از شما کمک بگیرم که نظر شما روی چه برندی هست. من میخوام نهایتا 2.600 هزینه کنم خواستم ببینم تا این مبلغ مدل پایونیر بهتر یا برند بهتری هست که اون رو جایگزین کنم یا نه. تقریبا همه چیز برای من مهم هست ینی بیس و کیفیت و وضوح صدا و ولوم زیاد. با توجه به این موارد میخوام ببینم پیشنهاد شما چی هست. این موضوع رو هم اضافه کنم که امپلی این مدل VSX-824 هست. خیلی ممنون میشم کمکم کنید.

http://www.pioneerfarsi.com/home-cinema/rs824.html

844.jpg

Last edited:

alireza.rajabii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز در مورد سیتم های صوتی پایونیر تو این رنج قیمت میشه گفت برای شروع خوبه ولی نمیتونی ازش توقع یه صدای حرفهای داشته باشی تو سایت پایونیر فارسی میتونی مشخصات وقیمت محصولات پایونیر رو ببینی.
ولی بد نیست باند های جامو سری 426_428 رو هم یه تست بکنی.
اونم تو جمهوری نمایندگی داره.با امپ یاماها هم خوب ست میشه.
در کل سعی کن سیستمت رو جداگانه و با دقت ست کنی اینجوری چیز بهتری از کار در میاد تا یه پکیج اماده به این شکل بخوای بگیری مگر اینکه سطح توقعت رو کم کنی و کمتر هم هزینه خواهی کرد.

mezghan

Registered User
لایک‌ها
27
سلام دوست عزیز در مورد سیتم های صوتی پایونیر تو این رنج قیمت میشه گفت برای شروع خوبه ولی نمیتونی ازش توقع یه صدای حرفهای داشته باشی تو سایت پایونیر فارسی میتونی مشخصات وقیمت محصولات پایونیر رو ببینی.
ولی بد نیست باند های جامو سری 426_428 رو هم یه تست بکنی.
اونم تو جمهوری نمایندگی داره.با امپ یاماها هم خوب ست میشه.
در کل سعی کن سیستمت رو جداگانه و با دقت ست کنی اینجوری چیز بهتری از کار در میاد تا یه پکیج اماده به این شکل بخوای بگیری مگر اینکه سطح توقعت رو کم کنی و کمتر هم هزینه خواهی کرد.
سلام دوست عزیز ممنون که راهنمایی کردی. ینی جامو کیفیت صداش از پایونیر بهتره؟ امپلی یاماها از پایونیر بهتره؟ هزینش چقدر میشه این باند و امپلی که پیشنهاد میدی؟ یه سوال دیگه هم دارم. این که به این امپلی ها بعدها میشه باند اضافه کرد؟
اون وقت میخوام بدونم برند jamo از برندهای focal , Marantz , Boston acoustics , dali , dynaudio , yba , denon بهتره؟ یا نه از نظر قیمتی مناسب تره؟ بین این برندها کدوم از همه بهتره؟

Last edited:

alireza.rajabii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
بله جامو برند دانمارکی هشتش . به نسبت صدای خوب و شفافی داره ظاهر کلاسیکی هم داره سری های جدیدش مثل سایر برندها دیگه داره تو چین مونتاژ میشه ولی با همون کیفیته تقریبا...
پایونیر هم برند خیلی خوبی هستش به خصوص در امپیلی هاش از یک سری به بالا البته...
درکل سعی کنید یه سری جمهوری بزنید و تک تک تست کنید در نهایت علاوه بر تحقیق در مورد یک برند معتبر اون حس شما ست به یک برنده که موجب خزید میشه.

mezghan

Registered User
لایک‌ها
27
سلام
بله جامو برند دانمارکی هشتش . به نسبت صدای خوب و شفافی داره ظاهر کلاسیکی هم داره سری های جدیدش مثل سایر برندها دیگه داره تو چین مونتاژ میشه ولی با همون کیفیته تقریبا...
پایونیر هم برند خیلی خوبی هستش به خصوص در امپیلی هاش از یک سری به بالا البته...
درکل سعی کنید یه سری جمهوری بزنید و تک تک تست کنید در نهایت علاوه بر تحقیق در مورد یک برند معتبر اون حس شما ست به یک برنده که موجب خزید میشه.
ممنونم دوست عزیز لطف کردید راهنمایی کردید

alireza.rajabii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خواهش میکنم خوشال میشم بتونم کمکتون کنم بازم اگه سوال داشتین درخدمتم. 09123936043 علیرضا

mezghan

Registered User
لایک‌ها
27
واقعا ممنون از این همه محبت و دوستی 3>
چشم هر سوالی بود مزاحم میشم

mohammad_1368

Registered User
لایک‌ها
55
حرف نداره!! پشیمون نمیشی

بالا