• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در انتخاب واحد .. دوستانی که برق تموم کردن بیان تو لطفا"

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
سلام

من تو انتخاب واحد ترم 5-6 ام (یعنی بین 5 و 6 هستم ) به مشکل بر خوردم

دروس ارائه شده :
پروسسور - یک شنبه - 10 تا 13
مخابرات - یک شنبه - 8 تا10
فیزیک الکترونیک - یک شنبه - 13 تا 16
ماشین 2 - یک شنبه - 10 تا 13
کنترل - شنبه 16 تا 18
آز الکترونیک 2 - شنبه - 10 تا 13
تکنیک پالس - سه شنبه 16 تا 18
الکترونیک 3 - چهار شنبه 13 تا 16
به جز اینا 2 واحد دارم . بین اینا باید 18 واحد یا کمتر انتخاب کنم .

به نظر شما کدوم درسا واجبتره ؟ و در کل روی هم خوندشون تو یک ترم سخت نمیشه و ضمنا" میخوام روز های کمتری دانشگاه بیام .

:blush::blush::blush::blush:

Last edited:

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سلام

من تو انتخاب واحد ترم 5-6 ام (یعنی بین 5 و 6 هستم ) به مشکل بر خوردم

دروس ارائه شده :
پروسسور - یک شنبه - 10 تا 13
کنترل - شنبه 16 تا 18
الکترونیک 3 - چهار شنبه 13 تا 16
به جز اینا 2 واحد دارم . بین اینا باید 18 واحد یا کمتر انتخاب کنم .

به نظر شما کدوم درسا واجبتره ؟ و در کل روی هم خوندشون تو یک ترم سخت نمیشه و ضمنا" میخوام روز های کمتری دانشگاه بیام .

:blush::blush::blush::blush:

سلام دوست عزیز . من برق قدرت هستم ... درسایی مثل تکنیک پالس و الکترونیک رو خبر ندارم اما اون چیزی که به من اثبات شدس اینه که با چجور استادایی برداری خیلی مهمتره تا چه درسایی برداری .

سیستم واحد برداشتن خود من تا همین ترم پیش که ترم اخر بودم همین طوری بود . مثلا 25-30 واحد مد نظرم بود بردارم اینا رو مینوشتم روی کاغذ و دیگه مهم نبود کدوم درس با کدوم بیافته ... فقط اینکه با استادی که میخوام بردارم .
همه این درسا بستگی به استادش داره که چطور درس بده و امتحان بگیره . مثلا درسایی مثل مخابرات واقعا سختند اما اگه استاد بخواد سطح بالا بگیره خودشم نمیتونه جواب سوالای امتحانی رو بده !
یا میکرو پروسسور که همین حالت رو داره .

درسات هم تقریبا هیچ ربطی به هم ندارند که بگم یکی رو اول بردار بعدی رو ترم دیگه راحت تر یاد بگیری . مخابرات رو خیلیها ترم اخر بر میدارند . به نظرم مخابرات و الکترونیک 3 رو بزار ترمهای بعدی ...

این نکته رو بگو ببینم . دانشگاهت ازاده یا سراسری و کجاست ؟ فاصله خونه تا دانشگاه چقدره ؟

Last edited:

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
سلام دوست عزیز . من برق قدرت هستم ... درسایی مثل تکنیک پالس و الکترونیک رو خبر ندارم اما اون چیزی که به من اثبات شدس اینه که با چجور استادایی برداری خیلی مهمتره تا چه درسایی برداری .

سیستم واحد برداشتن خود من تا همین ترم پیش که ترم اخر بودم همین طوری بود . مثلا 25-30 واحد مد نظرم بود بردارم اینا رو مینوشتم روی کاغذ و دیگه مهم نبود کدوم درس با کدوم بیافته ... فقط اینکه با استادی که میخوام بردارم .
همه این درسا بستگی به استادش داره که چطور درس بده و امتحان بگیره . مثلا درسایی مثل مخابرات واقعا سختند اما اگه استاد بخواد سطح بالا بگیره خودشم نمیتونه جواب سوالای امتحانی رو بده !
یا میکرو پروسسور که همین حالت رو داره .

درسات هم تقریبا هیچ ربطی به هم ندارند که بگم یکی رو اول بردار بعدی رو ترم دیگه راحت تر یاد بگیری . مخابرات رو خیلیها ترم اخر بر میدارند . به نظرم مخابرات و الکترونیک 3 رو بزار ترمهای بعدی ...

این نکته رو بگو ببینم . دانشگاهت ازاده یا سراسری و کجاست ؟ فاصله خونه تا دانشگاه چقدره ؟

ممنون از توضیحاتت . دانشگاه آزادم حدود 1 ساعت راه ه از خونه

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
ممنون از توضیحاتت . دانشگاه آزادم حدود 1 ساعت راه ه از خونه

دانشگاه ازاد همه چی بستگی به استاد داره . توی سراسری فک نمیکنم زیاد بین استاد تفاوت باشه اما ازاد واقعا استاد خیلی تاثیر داره . به نظرم هر کدومو میتونی با استادایی بردار که فقط نمره میدند بعد اگه درس مهم بود مثل الکترونیک 3 برای یادگیری درس سر کلاس استادایی که خوب درس میدند هم برو :f34r:

:)
کنترل - شنبه 16 تا 18
:)

اگه ترم بعدش درسات زیاد نیست الکترونیک رو بزار اونوقت بگیر چون تخصصیه رشتته و توی کنکور هم به دردت میخوره وقت داشته باشی خوب بخونیش .

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
ایول میرسی :دی تقریبا" انتخاب خودم هم نزدیک انتخاب شما بود

alireza_3d

Registered User
لایک‌ها
29
کنترل + ماشین 2 + مخابرات + الکترونیک 3

یه مقدار زیادی سنگینه ها !

اگه آدمی هستی که وسط ترم درس حذف میکنی از همین الان ور ندار درسو
هر چقدر هم استاد شل بگیره بازم فشار میاره این درسا باهم . . .
هر کدومش یه ترمه واسه خودش :D
اگه مثل من افتادن رو به حذف کردن ترجیح میدی میتونی شانستو امتحان کنی :D

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
:D
چی کار کنم خب ! کنترل + الکترونیک 3 که باید باشند کلا" ! باقیشو چی بردارم ؟! شما بگو

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
گفتم که ، اگر ترم دیگه درسات زیاد سنگین نمیشه الکترونیک رو بزار ترم بعدش بردار . علیرضا کاملا درست میگه .... به نظر من هر کدوم از این درسا رو نتونستی با استاد خوب برداری بر ندار اما اگر تونستی ، شبیه برنامه ی بالا برداری راحت پاس میکنی !

بالا