• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در باز کردن قفل گوشی (رجیستر نیست)

afghantoday

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود خدمت تمامی دوستان
من یه مشکلی برام پیش اومده که نمیدونم باید چی کار کنم! نمی دونم جای درستی تاپیک زدم یا نام تاپیک درسته یا نه (!) ولی به هر حال اگر کسی میدونه راهنماییم کنه لطفاً.
من یه گوشی 5310 از تهران خریدم و اومدم به ترکیه. اینجا که اومدم یه سیم کارت از اینجا خریدم (اپراتور avea) و انداختم تو گوشی. گوشی هم تا 10 روزی کار کرد و یدفعه قفل شد. یعنی آنتین کامل میره و رو صفحه میزنه فقط emergency call. رفتم از یه سری از موبایل فروشی ها پرس و جو کردم گفتن چون رجیستر شده نیست و از ایران اومده، باید گوشی تو رجیستر کنی یا بدی ما برات بازش می کنیم (سریالش رو دستکاری میکنن فکر کنم). رفتم رجیستر کنم دیدم اصلاً نمیشه و هزار تا بد بختی داره! این مغازه ها هم برای باز کردنش که خدا تومن می گیرن (تغریباً 20 30 هزار تومن). حالا من موندم و گوشیم! گفتم بیام اینجا بپرسم شاید کسی راهی بلد باشه یا بدونه چجوری می تونم بازش کنم. همه کابل و مخلفاتش همراهمه. کسی اگر راهی به نظرش رسید لطفاً راهنماییم کنه که خفن لنگ موندم.
مرسی

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
http://www.mci.ir/?56

اينجا ثبتش كنين !

هر جند ثبت رو تست نكردم ! فقط سريال گوشيهاي خودم رو چك كردم !

afghantoday

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
http://www.mci.ir/?56

اينجا ثبتش كنين !

هر جند ثبت رو تست نكردم ! فقط سريال گوشيهاي خودم رو چك كردم !

درود
ممنون از پاسختون، ولی مثل اینکه دقیقاً متوجه نشدید. من مشکلم اینه که گوشی رو می خوام در کشور ترکیه رجیستر کنم و در حال حاضر رجیستر ایرانه.
راهی دوستان سراغ دارن؟
البته من الان یه گوشی دیگه پیدا کردم که رجیستر ترکیه هستش. راهی داره که سریال این رو بزن برای گوشی خودم؟

amir_

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
این سایت که دوستمون دادن دیگه کار نمی کنه.
گوشیهای سری BB5 نوکیا که مال شما هم جزو همین گروهه به هیچ عنوان قابلیت تغییر سریال رو نداره.
بعد اینکه اگر گوشی مشکل رجیستر داشته باشه این هشدار رو می ده:
Sim Registeration Failed
Emergency Call نمی ده.

بالا