• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در خرید لباس اسپرت زنانه !

frog

Registered User
لایک‌ها
36
می خواستم بدونم لباس اسپرت زنانه شامل چیا میشه ، من بوتیک مردونه دارم ، لباس زنونه هم فقط شلوار جین میارم ، می خواستم یه سری کار زنونه به کارهام اضافه کنم ولی چندان سر رشته ای ندارم . چون پاساژمون پا خور زنش زیاده .

از دوستان ممنون میشم ترجیحا با عکس چند نمونه کارهای که خانم ها/دختر خانم زیاد می پسندد رو عنوان کنند .

چون من بندرعباس هستم ، کار چینی خیلی زیاده، ترجیحا کارهای با کیفیت بالا می خوام ، مانتو توشون نباشه .
و اگه محل خرید خاصی هم توی تهران یا شهرهای دیگه هست به صورت عمده ( کلی نباشه، مثلا نگید بازار زیاده!!!) خوشحال می شم معرفی کنید .

با تشکر

worship_u

Registered User
لایک‌ها
195
مانتو که فروش خیلی خوبی داره چرا میگی مانتو نه؟اکثر خانومها هر فصل یه مانتو میخرن
اگه مانتو نه،یا باید لباس شب بفروشی یا تاپ و تی شرت

frog

Registered User
لایک‌ها
36
بندرعباس فروش مانتو زیاد جالب نیست . از بس تونیک و .. بی کیفیت چینی ریخته و به اندازه کافی مغازه در این زمینه هست .

در ضمن من مغازه ام 18 متر بیشتر نیست ، مانتو مغازه بزرگی می خواد .

===============

فکر کنم تاپیک رو باید جایی دیگه ای میزدم، دوستان ما رو مستفیذ کردند .

شاهزاده خاموش

Registered User
لایک‌ها
0
میتونی عطر مارک دار خوب هم به کلکسیون بوتیکت اضافه کنی و هر وقت مشتری یه دست لباس خواست همراهش عطر رو هم پیشنهاد کنی که معمولا کارسازه.

ضمنا الان پوشیدن تیشرت بین دخترا رایج شده و اگه خوب بگردی و مدلهای قشنگ با عکس بازیگرا یا خواننده ها پیدا کنی حتما مشتری خوبی خواهی داشت.

frog

Registered User
لایک‌ها
36
ممنون ، ولی همسایه هام اکثر لوازم آرایشی هستند . و 1-2 تاشون هم کار مارک می یارند . کلا هدفم اینه اگه بشه و ببینم فروشش خوبه ، برم کلا به سمت زنونه ، چون طبقه ما بیشتر مغازه ها ، توی کارهای مرتبط با زن ها هستند ، لوازم آرایش، بدلیجات، مانتو و کیف و کفش ، منتها من چون دم در پاساژ هستم مشتری گذری زیاد دارم و با این حال که رسته کاریم مردونه هست فروش نسبتا خوبی دارم .

ولی با این وجود فکر می کنم اگه بتونم کار زنونه در کنار مردونه بیارم با توجه با جای بوتیکم و همچنین زیاد بودن پاخور زنها فروشم بهتر هم بشه .

=========

7 خرداد دارم می رم تایلند اونجا تی شرت های نسبتا خوبی هست سری قبلی هم پدرم آورد بود خوب فروش داشتند ، البته از اینا که عکس دارند نبود ، چون از این مدل ها ( بندرعباس بهشت دست فروشهاست) دست فروشها فکر کنم 2 -3 تومن می فروشند ( ما با ماهی خدا تومن اجاره و پول شارژ ، مالیات ...، آقایون بدون هیچ هزینه ای ! )

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
می خواستم بدونم لباس اسپرت زنانه شامل چیا میشه ، من بوتیک مردونه دارم ، لباس زنونه هم فقط شلوار جین میارم ، می خواستم یه سری کار زنونه به کارهام اضافه کنم ولی چندان سر رشته ای ندارم . چون پاساژمون پا خور زنش زیاده .

از دوستان ممنون میشم ترجیحا با عکس چند نمونه کارهای که خانم ها/دختر خانم زیاد می پسندد رو عنوان کنند .

چون من بندرعباس هستم ، کار چینی خیلی زیاده، ترجیحا کارهای با کیفیت بالا می خوام ، مانتو توشون نباشه .
و اگه محل خرید خاصی هم توی تهران یا شهرهای دیگه هست به صورت عمده ( کلی نباشه، مثلا نگید بازار زیاده!!!) خوشحال می شم معرفی کنید .

با تشکر

احیانا اگر کار حرفه ای میخای میتونم برات از تهران بفرستم
قیمتش با توجه به لباس مناسبه
همه نوع پوشاک زنانه هم هست

frog

Registered User
لایک‌ها
36
ممنون ، کلا چیا هستند ، تولید کجان ، رنج قیمت و اینکه ژورنال دارند ؟

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
همه رقم هست و با ژورنال اگر تونستم فردا یا پس فردا چند نمونه همراه با عکس و قیمت براتون پ خ میکنم

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
جنس سری می خوای ؟
یا تک رنگ هم می خوای ؟

اجناس ترکیه ای موجود دارم .. بیشتر از 70 مدل .. شروع قیمت ها هم از 8 هزار تومان هست تا 14 هزار تومان ..
تمام اجناس دارای رنگ بندی هست و ترکیه ای .. مسلما درجه ی یک ترکیه نیست .. جون با این قیمت ها پیدا نمی کنی ... فیری سایز .. مسلما اگر بخوای خودت این نوع جنس ها رو وارد کنی حتی بیشتر از این قیمت هم در میاد برات ..
چون من به صورت کانتینری وارد می کنم ارزان تر در میاد ..

فقط مسئله ی پستش میمونه !
جنس های تک رنک و تک مدل هم دارم که قیمتش از 5 شروع میشه تا 8 تومان .. ( اینا تمام اروپایی و درجه یک و اجناس مارک اورجینال هست ؛ مارک شناس باشی متوجه میشی )

frog

Registered User
لایک‌ها
36
فعلا که فردا دارم میرم تایلند ، اگه تونیکی چیزی توی دست و بالتون دارید فعلا عکس بزارید . تا ما بریم و برگردیم .

تنکس

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
تاپ های خوشگل بیار

milad-kh

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
تاپ و شلوارک های جین بیار
هرچی سکسی تر بهتر

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
خواستم بهشون بگم كه حواسشون باشه تصوير هنرپيشه، خواننده و اينا نباشه رو تيشرت ها كه ممكنه يهو بيان گير بدن و همش رو جمع آوري كنن كه انگار دير گفتم و ايشون دارن ميرن سفر!

نكته مهم اينه كه بيشتر رنگهايي بياريد كه براي ست كردن مشكل چنداني نداشته باشه آخه خانمها بيشتر وقتها به همين فكر مي كنن! :happy:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
خواستم بهشون بگم كه حواسشون باشه تصوير هنرپيشه، خواننده و اينا نباشه رو تيشرت ها كه ممكنه يهو بيان گير بدن و همش رو جمع آوري كنن كه انگار دير گفتم و ايشون دارن ميرن سفر!

نكته مهم اينه كه بيشتر رنگهايي بياريد كه براي ست كردن مشكل چنداني نداشته باشه آخه خانمها بيشتر وقتها به همين فكر مي كنن! :happy:

نه بابا . انقدر آماتور نیست که این دوستمون . برای خودش حرفه ای بوتیک داریه . :happy:

بالا