• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در خرید هارد 2 ترابایت

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
سلام می خواستم بپرسم یک هارد 2 ترا بخوام بخرم چه برندی رو پیشنهاد میدید
مهمترین مسئله برام عمر مفید هارد هست که بیشتر باشه
خودم نظرم وسترن گرین هست

و پنج سوال:

1- بنظرتون هارد اینترنال بخرم یا اکسترنال ؟ ( فقط استفاده در کامپیوتر هست بدون جابحایی )

2- مادربرد من asus p5q هست , نوشته
2 x SATA 3Gb/s
آیا من گرین بگیرم بهتره یا بلک ؟ چون بلک 6GB هست و نمیدونم رو مادربردم جواب میده یا از همه توانش استفاده میکنه یا نه ؟

3- فرقشون در سرعت بین بلک و گرین چه میزان هست ؟ و همینطور طول عمرشون ؟

4- قیمت گرین در ایران چقدره الان ؟

5- از دوبی اگر بدم برام بخرن بهتره یا از همینجا بگیرم ؟

ممنون

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
طبیعتا اینترنال رو من ترجیح میدم.
شما استفاده اتون در مورد هارد چیه ؟ هارد اصلیه یا هارد ارشیو اطلاعاته؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
وسترن گیرین با سی‌گیت و بقیه هیچ فرقی نداره .. شما Black بخرید .. و BLACK FAEX فقط 6 گیگابیت هست مدلهای SATA2 هم موجوده و البته FAEX با Jumper سرعت اش به SATA2 تبدیل میشه و هارد خیلی خوبی هم هست .. البته مدل FAEX یه مقدار صداش زیاده .. اگر با صدای هارد مشکلی ندارید ..

به طورکل Cavier Black بهترین انتخابه .. هم از نظر طول عمر و هم سرعت ..

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
طبیعتا اینترنال رو من ترجیح میدم.
شما استفاده اتون در مورد هارد چیه ؟ هارد اصلیه یا هارد ارشیو اطلاعاته؟

خوب منم اینترنال می خوام بگیرم
هارد قرار هم آرشیو باشه هم ویندوز روش باشه هم چیز های جدید روش بریزم و دائما کار کنه

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
وسترن گیرین با سی‌گیت و بقیه هیچ فرقی نداره .. شما Black بخرید .. و BLACK FAEX فقط 6 گیگابیت هست مدلهای SATA2 هم موجوده و البته FAEX با Jumper سرعت اش به SATA2 تبدیل میشه و هارد خیلی خوبی هم هست .. البته مدل FAEX یه مقدار صداش زیاده .. اگر با صدای هارد مشکلی ندارید ..

به طورکل Cavier Black بهترین انتخابه .. هم از نظر طول عمر و هم سرعت ..

خوب منم میدونم بلک از همه بهتره اما یک مسئله اینکه می گن چون 7200 دور هست و دو هد عمرش بسیار کمتر هست حتی دیدم خود وسترن نوشته گرین برای PC DESLTOP و بلک برای ویرایش فیلم و اینجور کارها هست
با صداش هم مشکلی ندارم اما فقط بحث اینه که اگر بعد 3 یا 4 سال بخواد خراب شه من سکته میکنم چون این اطلاعاتی که روش دارم حاصل بیش از 10 سال هست گرچه خودم چون ویندوز روش هست دوست داشتم سرعتش بیشتر هم باشه اما دو دل هستم

ممنون اگر بیشتر راهنمایی کنید

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
در مورد هارد بلک وسترن با توجه به اینکه نمیتونم از همه قدرتش استفاده کنم کلا بلک برام نمیصرفه درسته و بهتر سراغ گرین برم اگر قرار به استفاده از هارد اینترنال شد... درسته ؟

در مورد هارد اکسترنال سوالی داشتم
1- میشه هارد اکسترنال رو از جعبه اش خارج کرد و مثل هارد اینترنال ازش استفاده کرد ؟
2-سرعت اکسترنال USB 3.0 از مدل بلک بیشتره ؟
3-می تونم رو هارد اکسترنال ویندوز بریزم ؟
4-از نظر طول عمر هارد اکسترنال با اینترنال تفاوتی نداره ؟
5-اگر دائما بخواد هارد کار کنه اکسترنال بهتره یا اینترنال؟
ممنون از کمکتون

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
من دوستم که نمایندگی سازگار داره قسمت گارانتی اش که میرم فقط هارد Green میبینم .. ( شاید هم چون فروش اش بیشتر خرابی هم زیادتر میاد ) .. من خودم FAEX بلک دارم و 2 سال خیلی خوب کار میکنه ( اون زمانی که من خریدم ایران نبود ، از سوئد خریدم و 5 سال گارانتی بین‌المللی داره ) تنها ایرادش اینه که صدا خرخر اش زیاده ..

Green و Black فرق اشون در Buffer هست و پردازشگر که مدل SATA 3 دو تا Processor داره ..

و اگر از من بپرسی من پیشنهاد میدم که هارد رو بیشتر از 5 سال نگه ندارید هرچند که خیلی خوب هم باشه و مشکلی نداشته باشه .. باز ممکنه مشکل ساز یشه ... من خودم هر چند سال یه بار کل هاردهامو عوض میکنم که خیال ام راحت باشه ..

در مورد هارد اکسترنال

بله میشه خارج کرد ولی گارانتی باطل میشه .. چون اینها دنبال بهانه هستند که بگن هارد زمین خورده یا ... و زمانی که شما هارد رو باز کنید ممکنه مشخص بشه ( از روی خارهای قاب هارد ). در اصل این یه تبدیل USB به SATA هست و یه هارد معمولی داخلش هست

اکسترنال WD داخل اش هارد Green هست .. اصلا Black داخل اکسترنال نمیزارن

نه سرعت USB 3 در حد SATA معمولی است ( شاید کمتر ) تفاوت سرعت اینها زیاد محسوس نیست که شما فکر کنید سرعت Black با SATA 3 خیلی خیلی بیشتره .. نه زیاد فرقی نداره ! منتهی اون 2 پروسسور داره و بافر اش بیشتره و برای RAID کردن سرعت خوبی میده ولی استفاده معمولی خیلی تفاوتی با Green نداره !

روی هارد اکسترنال هم میشه ویندوز ریخت باید از اول پارتیشن بندی اش کنید و یه پارتیشن Active و Primary بسازید و روش ویندوز بریزید ..

عمر اکسترنال بیشتره چون شما مدت زیادی ازش استفاده نمیکنید و دائم وصل نیست ... برای آرشیو خیلی میشه روش حساب کرد ولی اگر استفاده دائمی است Internal پیشنهاد میشه ..

** شما میتوانید تبدیل USB به SATA بخرید و از هارد اینترنال استفاده کنید .. مخصوصا مدلی که حالت Dock داره و هارد راحت داخل اش میره

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
دوستان تفاوت های هارد بلک و گرین برند وسترن دیجیتال رو می خواستم بدونم ( اینترنال 2 گیگ )

1- تفاوت طول عمر ؟

2- تفاوت میزان خرابی هارد

3- تفاوت سرعت مثلا چند درصد هست ؟

4- کدام نسبت به قیمتش و سرعتش و کاراییش ارزش بیشتری برای خرید داره ؟

ممنون

راستی از راهنمایی های دوست عزیز جناب Unforgiv3N هم بسیار بسیار ممنونم و خیلی استفاده کردم

متاسفانه اینقدر قیمت هارد گرون شده که خیلی باید در انتخاب دقت کرد

بالا