• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در خرید گوشی؟؟؟

AppleScruff

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
من میخوام یه گوشی با مشخصات زیر بگیرم. ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید

1. خوشگل باشه
2. دوربین داشته باشه
2. امپی تری داشته باشه و بشه برای رینگتون از امپی استفاده کرد
4. bluetooth و IR داشته باشه
5. Memory slot داشته باشه
6. هنوز خز نشده باشه
7. قیمت نهایتا 250,000 تومن
8. رنگ گوشی نقره ای نباشه
9. مارک گوشی نوکیا یا سونی اریکسون
10. باتری و آنتن دهی گوشی آشغال نباشه
11. k750 و w700, w550 رو از گوشیهایی که میخواهید معرفی کنید بحذفید!

موارد 1 و 6 از همه مهمترند!

ali_golden

Registered User
لایک‌ها
1
من میخوام یه گوشی با مشخصات زیر بگیرم. ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید

1. خوشگل باشه
2. دوربین داشته باشه
2. امپی تری داشته باشه و بشه برای رینگتون از امپی استفاده کرد
4. bluetooth و IR داشته باشه
5. Memory slot داشته باشه
6. هنوز خز نشده باشه
7. قیمت نهایتا 250,000 تومن
8. رنگ گوشی نقره ای نباشه
9. مارک گوشی نوکیا یا سونی اریکسون
10. باتری و آنتن دهی گوشی آشغال نباشه
11. k750 و w700, w550 رو از گوشیهایی که میخواهید معرفی کنید بحذفید!

موارد 1 و 6 از همه مهمترند!

فکر کنم بهترین گزینه برای شما سامسونگ D600 باشه
1.خوشگله (البته شکل که سلیقه ای هست) در زیر عکسش رو میذارم
2.دوربین 2 مگاپیکسل داره
3.MP3 هم داره و برای زنگش هم میشه از MP3 استفاده کرد
4.بلوتوث داره ولی اینفرا نداره
5.microSD (TransFlash)
6.خز هم نشده هنوز
7.قیمت هم 260 فکر کنم باشه احتمالا 250 هم پیدا می کنی :cool:
8.رنگش هم مشکی و خاکستری فکر کنم باشه
9.مارکش هم سامسونگه
10.آنتن دهیش رو نمی دونم
11.گوشی های سونی و نوکیا به دلیل معروفیت متاسفانه اکثرا خز تشریف دارن :wacko: به جز مدل های بالا از جمله K800 , W900 و چند تای دیگه که قیمت هاشون بالای 400 هست :)
samsung-d600-00.jpg

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
عزیزم شما Motorola V3i می خوای (البته تک رنگه، زغال سنگی، نسبتاً به نقره ای مشبهه!!)
تو بازار هم کم شده یکم
درضمن مرسی آواتار و سلیقه!!
51.gif

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نظر من همینکه سامسونگ رو حداقل فعلن اینطور که میگید از انتخاباتون حذف کردید یه گام به جلویید!! طرف سامسونگ هم نرید که نه خیر دنیا توش هست نه اخرت! ..
به نظر من موتورولا رو هم در نظر داشته باشید .. وی تری آی با قیمت حدود 230 امکانات خوبی داره البته نمیشه گفت خز شده ولی یه مقدار من زیاد دست اینو و اون دیدم! ولی گوشی واقعا زیبایی هست البته من نمیدونم گوشی وی تری ایکس الان دقیقا چنده ولی اونکه دیگه حرف نداره البته فک کنم حدودای 300 باشه .. خیلی خوشکلو نازه .. امکاناتش هم خیلی خوبه ..
نوکیا 6111 خز نیس ولی دوربین زیاد خوبی نداره .. 1 مگا پیکسله ولی گوشی جمع و جور و خوشکلیه ... فک کنم 220 اینا باشه شایدم کمتر ..

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
1. v3i تا یه هفته ی پیش قبل از غیب شدنش 200 بود
2. v3x پیشنهاد واقعاً مزخرفیه . دوربین حوبی نداره و مثل v3 و v3i نازک و خوش دست و زیبا نیست. قیمتش 260-80 ــه و با اون پول گوشی های خیلی بهتری می شه خرید.
3. بی خود پول مارک و شایعات و چرندیات رو ندید! حالا چه لزومی داره حتماً سونی اریکسون یا نوکیا باشه؟
38.gif
خز می شه ها!! کلاً اگه شکل و شمایل براتون مهم تره موتورولا بگیرید و اگه امکانات براتون مهم تر از چیزای دیگه باشه، سونی اریکسون یا سامسونگ. (همین d600 سامسونگ، با قیمت 260، رزولوشن صفحه اش 320x240 و 256k هس، یعنی کیفیت صفحه ی خیلی توپ، tv out هم داره، فایل های pdf روهم می خونه، فیلم برداریش هم خوبه) . نوکیا هم گوشی های استایلیش و با امکانات بالا داره، ولی همیشه قیمت هاشون یه مقداری نامیزون می زنه، و توی قیمت های حدود 200-250 ، نوکیا ها هیچ کدومشون حتی در یک خصیصه کامل نیستن. دوربین ها که مرخصه، و برای mp3 گوش کردن با کیفیت متوسط هم، باید یه ست هدفون جداگونه بخرید!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
1. v3i تا یه هفته ی پیش قبل از غیب شدنش 200 بود
2. v3x پیشنهاد واقعاً مزخرفیه . دوربین حوبی نداره و مثل v3 و v3i نازک و خوش دست و زیبا نیست. قیمتش 260-80 ــه و با اون پول گوشی های خیلی بهتری می شه خرید.
3. بی خود پول مارک و شایعات و چرندیات رو ندید! حالا چه لزومی داره حتماً سونی اریکسون یا نوکیا باشه؟
38.gif
خز می شه ها!! کلاً اگه شکل و شمایل براتون مهم تره موتورولا بگیرید و اگه امکانات براتون مهم تر از چیزای دیگه باشه، سونی اریکسون یا سامسونگ. (همین d600 سامسونگ، با قیمت 260، رزولوشن صفحه اش 320x240 و 256k هس، یعنی کیفیت صفحه ی خیلی توپ، tv out هم داره، فایل های pdf روهم می خونه، فیلم برداریش هم خوبه) . نوکیا هم گوشی های استایلیش و با امکانات بالا داره، ولی همیشه قیمت هاشون یه مقداری نامیزون می زنه، و توی قیمت های حدود 200-250 ، نوکیا ها هیچ کدومشون حتی در یک خصیصه کامل نیستن. دوربین ها که مرخصه، و برای mp3 گوش کردن با کیفیت متوسط هم، باید یه ست هدفون جداگونه بخرید!

باشه اقا شما که فقط بلدی مخالفت کنی ... وی تری ایکس بده! اخه!

منم به دوستمون پیشنهاد میکنم هرچی شما و اون یکی دوستای سونی اریکسونیتون میگن رو گوش بدن :)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اصلا فلسفه تولید V3 , V3i نازک بودنشون بوده که خیلی طرفدار پیدا کردن...موتورلا دیده بازار گرمه گفته یه V3x هم بدیم بازار با دوربین 2 بلکه اونم بگیره....غافلا از اینکه دیگه V3x جذابیتهایی مثل نازک بودن و کوچیک بودن رو نداره.....شده یه clamshell معمولی .....که همه برندها هم نظیرش رو دارن....مثل N71 , Z610 , ....خیلی های دیگه...

وقتی فاکتوری که دارین براش پول میدین یعنی نازکی و خوشگلی از گوشی حذف شده دلیلی نداره پول بابتش بده ادم....میتونه با اون پول گوشی های بهتری بخره....

AppleScruff

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
مرسی از پیشنهادا ولی من موتورولا یا سامسونگ نمی خوام و بعد از کلی جستجو تو نت این نتیجه رسیدم که گوشی دلخواه من (و سازگار با جیبم) وجود خارجی نداره! تصمیم هم گرفته شد. یا nokia 6681 میگیرم یا sony ericsson s700

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
s700 که نوش دیگه نیست.....6681 هم بی خیال بشید

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
مرسی از پیشنهادا ولی من موتورولا یا سامسونگ نمی خوام و بعد از کلی جستجو تو نت این نتیجه رسیدم که گوشی دلخواه من (و سازگار با جیبم) وجود خارجی نداره! تصمیم هم گرفته شد. یا nokia 6681 میگیرم یا sony ericsson s700

S700 رو که دیگه باید از موزه گیر بیارید!
:D

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
باشه اقا شما که فقط بلدی مخالفت کنی ... وی تری ایکس بده! اخه!

منم به دوستمون پیشنهاد میکنم هرچی شما و اون یکی دوستای سونی اریکسونیتون میگن رو گوش بدن :)

من حرف بی راهی نزدم، نظر خودمو گفتم و براش دلیل هم آوردم، شما اگه دلیل منو مردود می دونین می تونید راحت بگید ، دعوا که نداریم ! (البته خودم از لحن خودم خوشم نیومد موقع نوشتن اون پست، ولی خوب اونجور که شما توی تاپیک بقلی اظهار نظر بنده در مورد w710 رو حرکتی "نحس" تعبیر کرده بودید، گفتم با خودم شاید بد نباشه با یه عبارت متناسب پیشنهادتون رو نقد کنم!;) )

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

2ماه پیش یکی از دوستان اینتجا می گفت s700 دست دومشو 250 داره می فروشه:blink:
ولی ممکنه این مغازه دارایی که گوشی انبار می کنن داشته باشن:rolleyes:

PS : اس700 از زیبا ترین گوشی های se هستش، در کنار z610 و w710 :) صفحه نمایشش هم 320x240 هست
300.gif
ناتالی هم به ناحق eliminate شد!!!:( (ته دلم مونده بود!!)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من حرف بی راهی نزدم، نظر خودمو گفتم و براش دلیل هم آوردم، شما اگه دلیل منو مردود می دونین می تونید راحت بگید ، دعوا که نداریم ! (البته خودم از لحن خودم خوشم نیومد موقع نوشتن اون پست، ولی خوب اونجور که شما توی تاپیک بقلی اظهار نظر بنده در مورد w710 رو حرکتی "نحس" تعبیر کرده بودید، گفتم با خودم شاید بد نباشه با یه عبارت متناسب پیشنهادتون رو نقد کنم!;) )

من هم با شما دعوا ندارم .. این تاپیک به اون تاپیک مربوط نیس .. نمیدونم نحس گفتن اسم سونی در جایی که دوستان شما یا یعضا شما الفاظ به مراتب بدتری در مورد نوکیا گفتین که حتی در مورد فرامیش یکی از دوستاتون حتی شرم دارم کلمشو بگم - چجور تعبیریه که همچین عکس العملی داره ولی خوبه که توی تاپیکی هم که کلا به سونی ربطی نداره یه گوشه اون رو به سونی ربط ندید که مباحث اینجوری هم پیش نیاد! بنده خدا میگه 5500 چجوریه میگین فلان گوشیه سونی خوبه! به نظر من اینجور مباحث بیشتر تعصبیه تا نقد منصفانه ... //

AppleScruff

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
2ماه پیش یکی از دوستان اینتجا می گفت s700 دست دومشو 250 داره می فروشه:blink:
ولی ممکنه این مغازه دارایی که گوشی انبار می کنن داشته باشن:rolleyes:

PS : اس700 از زیبا ترین گوشی های se هستش، در کنار z610 و w710 :) صفحه نمایشش هم 320x240 هست
300.gif
ناتالی هم به ناحق eliminate شد!!!:( (ته دلم مونده بود!!)

دیروز رفته بودم جمهوری گوشی s700 هم پیدا کردم ولی یارو میگفت 300 تومن :wacko: چرا انقدر گرون می گن؟ (یا همینه قیمت نوش؟) اگه ارزونتر گیر بیارم حتما میگیرم. ولی اگه پیدا نکنم همون 6681 دیگه....
دیمیتری هم به ناحق eliminate شد! :wub:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دیروز رفته بودم جمهوری گوشی s700 هم پیدا کردم ولی یارو میگفت 300 تومن :wacko: چرا انقدر گرون می گن؟ (یا همینه قیمت نوش؟) اگه ارزونتر گیر بیارم حتما میگیرم. ولی اگه پیدا نکنم همون 6681 دیگه....
دیمیتری هم به ناحق eliminate شد! :wub:

S700 حداکثر 200 تومن ارزش داره. خیلی قدیمیه توصیه اینه که گیر اومد هم نخری.

بالا