• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در خرید گوشی برای افراد مسن

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
سلام
بچه ها یه گوشی برای مادر بزرگم میخواستم
اعدادش هنگامیکه کسی تماس میگیره درشت باشه یا اسم تماس گیرنده بزرگ بندازه
کارکردش ساده باشه ( اصولا جاوا بهتره)
قیمتش تا70 باشه
نوشته هاش هم بزرگ باشه
یه چیزی تو مایه ایی700 سامسونگ
ترجیخا مدلی از نوکیا باشه
چون مدل های قدیمی سامسونگ ( از 2 سال پیش به قبل) واقعا انتن دهی ضعیفی دارند و همش محدودیت سرویس میشه نوکیا بهتره حالا اگر سامسونگ هم پیشنهادی دارید یا سونی بگید

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
فکر کنم گوشی کشویی انتخاب کنی بهتر باشه چون می تونین تنظیم کنین که وقتی درب گوشی باز شد بتونه به تماس جواب بده , اینطوری دردسر فشار دادن دکمه ای بخصوص هم برای برقراریه تماس رفع می شه.

معمولا گوشی های Samsung و اونهایی که صفحه رنگی دارن چون شماره هارو بصورت رنگارنگ نشون می دن برای کاربری تو این سطح راحتترن , پیشنهاد من به شما گوشی Samsung SGH-C260 , در غیر اینصورت گوشی های ساده ای مثل Nokia 1200 یا Nokia 1208 هم بد نیستن.

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام.راستش من خواستم گوشی های سامسونگ رو پیشنهاد بدم که اعداد روی صفحه بزرگی دارن.و از این نظر عالی هستن.
ولی میکلشون این هست که کار باهاشون زجر آوره.ما برای مادرمون یه E-250 گرفتیم.سامسونگ.من خودم میخوام کار کنم باهاش مثلا sms بفرستم گیج میشم.
خیلی سخت کرده قضیه رو.
من گوشی های نوکیا و سونی رو پیشنهاد میدم.من خودم کار با سونی رو ترجیح میدم.مخصوصا با قرار دادن دکمه های شورکات به راحتی میتوینید اکثر کارها مثل آوردن contact ها و sms رو به راحتی دسترسی پیدا کنید.
از نوکیا هم همون که دوستمون معرفی کردن.
راستی w350 رو هم در نظر داشته باشید.گوشی خوبی هست.قیمتش رو ندارم.

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
من امروز رفتم
یه بی 300 B300 SAMSUNG- سامسونگ خریدم
ولی
1.خیلی زشته
2. موقعیکه کسی تماس میگیره اعدادش خیلی کوچیکه
3. متن اس ام اس هاش کوچیه
4.فارسی نیست و صفحه کلیدشم فارسی نیست و فارسی هم نمیشه بردم علاالدین پرسیدم از چند جاش
5. خیلی زشته حالا خدا کنه پدر بزرگم خوشش بیاد
6.صفحه نمایشش خیلی زشت و کوچیکه
7. رادیو داره
8. رم خور نیست بر عکس اون چیزی که تو تمام وب سایت ها نوشته همینطور تو کاتالوگ خود فروشنده علاالدین
9. زاویه دید صفخه اش فکر کنم 20 درجه بیشتر نباشه
توصیه من به شما : این دو مدلو نخرید بهتره b300 - c 260

Last edited:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
8. رم خور نیست بر عکس اون چیزی که تو تمام وب سایت ها نوشته همینطور تو کاتالوگ خود فروشنده علاالدین

مثل اینکه همینطوره. الان داشتم نظر مردم در GSMArena رو میدیدم همه به همین موضوع اشاره کردن

mszn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مادربزرگ من K320 سوني اريكسون داره و كارباهاشم نسبتا راحته. حتا گوشاشم سنگينه ولي باز راحته واسش.

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
باید یک گوشی تاشو مثل نوکیا 6060 میگرفتی توی ستینگش هم میشه فونت رو بزرگ کرد

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
باید یک گوشی تاشو مثل نوکیا 6060 میگرفتی توی ستینگش هم میشه فونت رو بزرگ کرد

منم الان اومدم همینو بگم

بهترین گوشی برای افراد مسن گوشی های تاشو نوکیا یا سامسونگ هست چون سامسونگ خودش فونتش گندست

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
در عوض کار کردن با سامسونگ یک مقدار سخته.

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
منم همین سوال رو دارم. دیگه تاپیک جداگانه نزدم.

یه گوشی میخوام که اعداد و نوشته روی نمایشگر کوچیک و ریز نباشه و خوب دیده بشه و بزرگ باشه، کلید هاش رو راحت بشه زد و خیلی کوچیک نباشه ، کاملا فارسی باشه و راحت بشه استفاده کرد، باطریش زود خالی نشه و مجبور نباشه هر روز شارژ کنه. ضمنا اگر تاشو یا کشویی باشه که برای جواب دادن نیاز به زدن کلید نباشه و برای اس ام اس زدن رو صفحه کلیدش کراکتر های فارسی حک شده باشه که چه بهتر :)
ممنون میشم اگر چند تا مدل رو با قیمتش بهم معرفی کنید.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
منم همین سوال رو دارم. دیگه تاپیک جداگانه نزدم.

یه گوشی میخوام که اعداد و نوشته روی نمایشگر کوچیک و ریز نباشه و خوب دیده بشه و بزرگ باشه، کلید هاش رو راحت بشه زد و خیلی کوچیک نباشه ، کاملا فارسی باشه و راحت بشه استفاده کرد، باطریش زود خالی نشه و مجبور نباشه هر روز شارژ کنه. ضمنا اگر تاشو یا کشویی باشه که برای جواب دادن نیاز به زدن کلید نباشه و برای اس ام اس زدن رو صفحه کلیدش کراکتر های فارسی حک شده باشه که چه بهتر :)
ممنون میشم اگر چند تا مدل رو با قیمتش بهم معرفی کنید.

سلام
از گوشی های نوکیا
Nokia 3110 classic
کلید های گوشی بزرگ هستن و کار کردن با گوشی راحت ه (مدل دیگه ای که طراحی و امکانات بهتری داره 3120 هست )

Nokia 6500 slide کشویی ،دوربین متوسط و صفحه نمایش با کیفیت،طراحی خوبی هم داره به نظرم

Nokia 2630 هم امکانات پایین تری داره ولی افراد مسن راحت میتونن با کلید هاش کار کنن

--
Samsung E250 تنها مزیت ش بزرگ بودن کلید هاش هست ولی حروف فارسی نداره و مدت زمان نگه داشتن شارژ هم کم ه
Samsung D900 باطری بهتری داره

نظر من اینه که از مدل های نوکیا انتخاب کنید،بین دو مدل 3110 یا 3120 و یا اگه بیشتر هزینه کنید 6500
کارکردن با این گوشی ها نسبت به W508 راحت تر هست

Last edited:

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
از بین گوشیهای جدیدتر، چیزی سراغ ندارین که کار کردن باهاش آسون باشه و نوشته هاش و دکمه هاش بزرگ؟ امکانات جانبیش مثل دوربین و پخش موزیک و اینها مهم نیست.
مرسی

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
نوکیا 1280 فک کنم مناسب باشه.
کار باهاش ساده هست و همه ی چیز هایی که افراد مسن نیاز دارن رو داره.
کلنگیه یعنی مقاوم هست :دی
قیمتش هم 28 تومن.

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سلام
من همین 2 روز قبل برای مادرم یه ال جی کوکی خریدم ( با گارانتی 2 ساله کامتل 118.000 ت ) .
از نظر فونت بسیار عالی هست یعنی تا دلتون بخواد فونتش بزرگ میشه ، برای اس ام اس دادن هم صفحه میچرخه و تمامی حروف به طور جداگانه قابل مشاهده هستند . دیگه اگر طرف سواد خواندن و نوشتن داشته باشه کار کردن باهاش واقعا راحته . صفحش هم که لمسی و 3 اینچ هست .
حالا زمان میبره تا بشه تشخیص داد جنس گوشی خوبه یا نه اما این چیزی که از نظر ظاهر و کاربرد واسه افراد سن بالاتر دنبالش بودم توی این گوشی هست . بهتون پیشنهاد میکنم تستش کنید ...

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
نوکیا 1280 فک کنم مناسب باشه.
کار باهاش ساده هست و همه ی چیز هایی که افراد مسن نیاز دارن رو داره.
کلنگیه یعنی مقاوم هست :دی
قیمتش هم 28 تومن.

خیلی ممنون

سلام
من همین 2 روز قبل برای مادرم یه ال جی کوکی خریدم ( با گارانتی 2 ساله کامتل 118.000 ت ) .
از نظر فونت بسیار عالی هست یعنی تا دلتون بخواد فونتش بزرگ میشه ، برای اس ام اس دادن هم صفحه میچرخه و تمامی حروف به طور جداگانه قابل مشاهده هستند . دیگه اگر طرف سواد خواندن و نوشتن داشته باشه کار کردن باهاش واقعا راحته . صفحش هم که لمسی و 3 اینچ هست .
حالا زمان میبره تا بشه تشخیص داد جنس گوشی خوبه یا نه اما این چیزی که از نظر ظاهر و کاربرد واسه افراد سن بالاتر دنبالش بودم توی این گوشی هست . بهتون پیشنهاد میکنم تستش کنید ...

خیلی ممنون. اما من نفهمیدم کدوم مدل رو شما گرفتید: T310 یا T300 و اینکه آیا هر دو تا مدل نرم افزار و منو و فونتهاشون مثل هم هست یا نه؟
بعد هم اینکه آیا صفحه کلید مجازیش درشت هست؟
باز هم ممنون

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
صفحه لمسی اصلا برای افراد مسن راحت نیست

بالا