• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در رابطه با تغییر در نرم افزار (همراه با پرداخت دستمزد)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Morxa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان
امیدوارم تاپیک رو جای بدی ایجاد نکرده باشم.
یک نرم افزار انبار داری رو برای شرکت ما ساختن که توی نرم افزار دو تا مشکل وجود داره. الان کسی که نرم افزار رو برای ما ساخته، تا پولش رو گرفت پشت سرش و نگاه نکرد و ما رو بلاک کرد. سورسش رو هم نداریم. نرم افزار هم بسیار ساده هست. میخواستم بدونم کسی میتونه این نرم افزار رو که با سی شارپ نوشته شده تغییر بده؟ یک مشکلی که داریم این هست که آیتم ها رو نمیتونیم از فایل Excel ایمپورت کنیم. گزینش هست اما کار نمیکنه. برنامه رو آپلود کردم.

uplod.ir/qb5ggb4m4q2q/ZamZamInstaller.rar.html

پ ن :
هزینه هم میکنیم. فقط کارمون راه بیفته. هر کسی مایل به همکاری بود توی Gtalk بنده رو اضافه کنه. [email protected]

Morxa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در صورتی که نرم افزار جای تغییر نداشت حتما برنامه رو از نو میخوایم بنویسیم.

SearchDomain

Registered User
لایک‌ها
78
سلام دوست عزیز
نکته ای که همیشه به سایر دوستان تاکید می کنم که اگر قرار هست نرم افزاری را از جای غیر شرکتی خریداری کنید حتما با سورس بخرید تا این طوری گیر نکنید!
درباره برنامه شما هم متاسفانه نتوانستم دانلود کنم تا بررسی کنم.
بهتر است یک آپلود سنتر معتبر انتخاب کنید.

Morxa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ممنون از پاسختون. کجا آپلود کنم؟ این نرم افزار رو که دو تا جدول اکسل ذخیره میکنه تو دیتا بیس رو 6 میلیون پول از گرفت اونم بعد از 6 ماه تاخیر. پشت کرد بهمون و دیگه جواب نداد. اگر راهی داره حتما بگید خواهشا. اگر راه نداشت چقدر هزینه کنیم یک نرم افزار ساده انبار داری رو داشته باشیم؟

V.K

Registered User
لایک‌ها
174
تغییراتی که میخوائید بدید برام پ/خ کنید

xirancell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
چاره ای جز نوشتن از نو برنامه ندارید.

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
داداش خب راحت سورسش رو میگرفتید دیگه حتما پول هنگفتی هم دادید بابت این،بگردید پیداش کنید دیگه....شرمنده کاری از دستم برمیومد کمکتون میکردم،زیاد سر در نمیارم.

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
سلام خدمت دوستان
یک نرم افزار انبار داری رو برای شرکت ما ساختن که توی نرم افزار دو تا مشکل وجود داره. الان کسی که نرم افزار رو برای ما ساخته، تا پولش رو گرفت پشت سرش و نگاه نکرد و ما رو بلاک کرد. سورسش رو هم نداریم. نرم افزار هم بسیار ساده هست. میخواستم بدونم کسی میتونه این نرم افزار رو که با سی شارپ نوشته شده تغییر بده؟ یک مشکلی که داریم این هست که آیتم ها رو نمیتونیم از فایل Excel ایمپورت کنیم. گزینش هست اما کار نمیکنه. برنامه رو آپلود کردم.

پ ن :
هزینه هم میکنیم. فقط کارمون راه بیفته. هر کسی مایل به همکاری بود توی Gtalk بنده رو اضافه کنه. [email protected]

مشخصات و امکاناتی که لازم دارید از ریز و درشت واسم پ.خ کن برنامه باید از صفر نوشته بشه
قیمت بهت میدم اگه تمایل داشتی برنامه نویسیش میکنم+تحویل سورس+پشتیبانی دائم در خصوص اشکالات برنامه نویسی و یا ایجاد امکانات جدید

x460

Registered User
لایک‌ها
703
سلام خدمت دوستان

پ ن :
سلام
دوست عزیز این برنامه، برنامه ای هست که براتون نوشتن یا یه برنامه مشابه هستش؟
چون من نصبش کردم، مال یه شرکت عراقی بود و زبانش هم انگلیسی و عربی.البته چون همون اول ارور داد و یوزر و پسورد می خواست، نتونستم محیطش رو ببینم.
در صورت تمایل، جزئیات برنامه مورد نظرتون رو بفرمایید.
در خدمت هستیم.

Morxa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
برنامه همین هست. متعلق به شرکت دایی بنده اس که دفترش بصره هست. در حال مذاکرده با یکی از دوستان هستیم برای برنامه جدید.
ممنون از همگی.

SearchDomain

Registered User
لایک‌ها
78
حالا که در حال مذاکره هستید موفق باشید
هر چند امکان اصلاح توسط ما بود اما به نظر می رسد شما به برنامه جدید علاقمند هستید و تجربه جدید!

xirancell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
حالا که در حال مذاکره هستید موفق باشید
هر چند امکان اصلاح توسط ما بود اما به نظر می رسد شما به برنامه جدید علاقمند هستید و تجربه جدید!
وقتی یه برنامه پک شده هستش امکان تغییر در کدنویسی وجود نداره!!!!! نمیدونم شما چجوری این حرفو میزنی که میتونی ویرایشش کنی!!!!
البته ویرایش اسم لیبل ها و... توسط Reshacker امکان پذیره.
اگرم قصدت دیکامپایل اون بود سخت در اشتباهی از دیکامپایل چیز زیادی گیر ادم نمیاد.

SearchDomain

Registered User
لایک‌ها
78
وقتی یه برنامه پک شده هستش امکان تغییر در کدنویسی وجود نداره!!!!! نمیدونم شما چجوری این حرفو میزنی که میتونی ویرایشش کنی!!!!
البته ویرایش اسم لیبل ها و... توسط Reshacker امکان پذیره.
اگرم قصدت دیکامپایل اون بود سخت در اشتباهی از دیکامپایل چیز زیادی گیر ادم نمیاد.
سلام دوست عزیز
این نظر شماست :)
موفق باشید

profMan

Registered User
لایک‌ها
61
بنده هم نظرم پست 14 بود. قدیما برای دست کاری فایل زبان یک برنامه از Reshacker استفاده میکردیم , اما به طور کلی نمیشه کار خیلی خواصی باهاش انجام دااد , طوری که این قابلیت ها بهش اضافه بشه و ...
البته یک کرکر اگر روش کار میکرد شاید به نتایجی میرسید , از طرفی هم چون با دات نت نوشته شده است , فکر کنم بشه روش مانور داد. به هرحال که استارتر تاپیک فکر کنم با کسی به توافق رسیدند . انشالله موفق باشند .

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
استارتر به توافق رسیدند پس لزومی نداره تاپیک باز بمونه!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا