پیدا کردم.مرسی...
O onlineic کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 21 مارس 2007 نوشتهها 5 لایکها 0 28 جولای 2007 #1 پیدا کردم.مرسی...
amin1us کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 2 ژوئن 2004 نوشتهها 199 لایکها 0 30 جولای 2007 #2 فکر کنم قبلا پستش هست می تونی به پست همه چیز درباره ایمیل مراجعه کنی
Graveworm Registered User تاریخ عضویت 23 می 2005 نوشتهها 1,071 لایکها 12 محل سکونت Tehran 30 جولای 2007 #3 به نقل از stcs.ws : من نیاز به یک سری کد Asp دارم تا بتونم از طریق وب سایتم با ایمیلم ارتباط برقرار کنم از دوستان خوهش می کنم در صورت امکان به من کمک کنند،البته اگر هم با html بود موردی نیست.چون هاست من PHP ساپورت نمیکند. با تشکر کلیک کنید تا بازشود... اگر منظورت اینه که برا mail server یه interface بسازی، به این راحتی ها اصلا نمیشه ..
به نقل از stcs.ws : من نیاز به یک سری کد Asp دارم تا بتونم از طریق وب سایتم با ایمیلم ارتباط برقرار کنم از دوستان خوهش می کنم در صورت امکان به من کمک کنند،البته اگر هم با html بود موردی نیست.چون هاست من PHP ساپورت نمیکند. با تشکر کلیک کنید تا بازشود... اگر منظورت اینه که برا mail server یه interface بسازی، به این راحتی ها اصلا نمیشه ..