• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در راه اندازی وب سایت

a-plus

Registered User
لایک‌ها
6
با سلام به خدمت همه دوستان عزیز
واقعیتش من واسه کارم میخواستم یک وبسایت راه اندازی بکنم و تنها اطلاعاتی در html و css دارم .
حالا واسه شروع نمیدونم چیکار کنم چه اموزشهای اصلا لازمه ببینم با چه برنامه هایی کار کنم و ممنون میشم راهنماییم کنید
با تشکر

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
آموزش اگر بخوای خود شما ببینی مدت زیادی میبره که عقلانی نیست برای یک سایت شخصی کل مفاهیم رو یاد بگیری .
میتونی cms نصب کنی .
بستگی داره چع امکاناتی نیاز داری

a-plus

Registered User
لایک‌ها
6
ممنونم از شما
در واقع من یه شرکتی ایجاد کردم و کارم پخش و توزیع یه سری محصولات هستش و من یه سایتی میخوام که بیشتر واسه معرفی محصولاتم باشه.
میخوام سایتم هم طراحی خوبی داشته باشه و مهمتر از اون رتبه گوگل ویا همونseo بالا باشه .

a-plus

Registered User
لایک‌ها
6
اول اینکه ممنون راهنماییم کردی
و کار کردن با وردپرس اسونه یا نیاز به تخصص میخواد ومهم تر از اون اگه سایت با این برنامه طراحی کنم از لحاظ موتور های جستوجو میتونم بهینه کنم

desiner_web

Registered User
لایک‌ها
97
سلام اگه اجازه بدین منم یه پیشنهادی بدم !!!
حال با اجازه قبلی ...
سلام برادر بهتون پیشنهاد میکنم اگه یک وبسایت گرافیکی و با قالب و اسلایدر و کلی امکانات دیگه میخوایی و شیک تر هم باشه با جوملا جدیدترین نسخش استفاده کن که هم برای کار شما بهتره و هم میتونی برای جستجوگر های مختلف نظیر گوگل و یاهو بیگ و... بهینش کنی و کلی امکانت و قالب رایگان هم تو نت داره یکم بگر اگه قالب اختصاصی هم خواستی من برات دیزاین میکنم با قیمت توافقی
من خودم هم با وردپرس و هم با جوملا کار کردم از نظر آسونی کار وردپرس بهتره ولی از نظر امنیت و گرافیکی و فراخوانی انواع ماژول ها جوملا به نظر من بهتره
یا علی موفق باشی

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
اول اینکه ممنون راهنماییم کردی
و کار کردن با وردپرس اسونه یا نیاز به تخصص میخواد ومهم تر از اون اگه سایت با این برنامه طراحی کنم از لحاظ موتور های جستوجو میتونم بهینه کنم
خیلی آسونه، هیچ تخصصی نمی خواد، نقطه قوت وردپرس هم سئوی خوب برای گوگل هست
سایت منو توی امضام نگاه کن با وردپرس ایجاد کردم. البته خیلی ساده است چون از قالب مجانی استفاده کردم

جوملا هم هست ولی تا وردپرس هست کسی زیاد به پیچیدگی ها و دردسرهای جوملا علاقه نشون نمیده!!

اگه بگی محصولت چیه شاید بهتر کمک کنم مثلا میشه به پرستا شاپ و اپن کارت هم فکر کرد یا حتی توماتو چون میگی فقط برای معرفی میخوای
این سه تا CMS فروشگاه سازن اما وردپرس CMS جامع و کاملی هست که برای هر کاری استفاده میشه از وبلاگ شخصی تا وبسایت شرکتی و غیره

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
سلام اگه اجازه بدین منم یه پیشنهادی بدم !!!
حال با اجازه قبلی ...
سلام برادر بهتون پیشنهاد میکنم اگه یک وبسایت گرافیکی و با قالب و اسلایدر و کلی امکانات دیگه میخوایی و شیک تر هم باشه با جوملا جدیدترین نسخش استفاده کن که هم برای کار شما بهتره و هم میتونی برای جستجوگر های مختلف نظیر گوگل و یاهو بیگ و... بهینش کنی و کلی امکانت و قالب رایگان هم تو نت داره یکم بگر اگه قالب اختصاصی هم خواستی من برات دیزاین میکنم با قیمت توافقی
من خودم هم با وردپرس و هم با جوملا کار کردم از نظر آسونی کار وردپرس بهتره ولی از نظر امنیت و گرافیکی و فراخوانی انواع ماژول ها جوملا به نظر من بهتره
یا علی موفق باشی
جوملا CMS قدرتمندی هست و از اون بهتر دروپال اما اینها تخصص میخوان اما وردپرس ساده است و کارا

این دوستمون تازه کاره همون وردپرس بیشتر جواب میده براشون

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
وردپرس استفاده کن.

وردپرس برای همه خوبه! هم شمایی که تخصص درحد پیشرفته نداری و هم برای افراد حرفه ای.

desiner_web

Registered User
لایک‌ها
97
سلام دوستان و طراحان ارجمند
جسارت نباشه پاسخی که من به دوست عزیزمون دادم جنبه آشنایی و روشن کردن مسئله بود من به جای ایشون تصمیم نگرفتم بلکه بهشون پیشنهاد و نظر دادم
از همتون ممنونم یا علی

a-plus

Registered User
لایک‌ها
6
با تشکر از همه دوستان
پس میشه گفت بهترین گزینه وردپرس هست و ایا تو اینترنت اموزش وردپرس هست و سوال بعدیم اینکه تو وردپرس کد نویسی به چه صورته اصلا داره؟

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
سلام دوستان و طراحان ارجمند
جسارت نباشه پاسخی که من به دوست عزیزمون دادم جنبه آشنایی و روشن کردن مسئله بود من به جای ایشون تصمیم نگرفتم بلکه بهشون پیشنهاد و نظر دادم
از همتون ممنونم یا علی
آخه فکر کنم ایشون نمیخوان در این مورد هزینه کنن چون گفتن با استایل ها و اچ تی ام ال آشنایی دارن میخوان خودشون انجام بدن
وگرنه اگه طرف وضعش خوب باشه پول میده براش اختصاصی طراح میکنن دیگه درگیر انتخاب cms نمیشه

ولی خداییش شما قبول کن وردپرس داره سلطنت میکنه، من صدجور CMS نصب کردم و سرو کله زدم هیچی از لحاظ سادگی به وردپرس نمیرسه

همین MYBB که میگن آسونه و از این حرفها، من خودم بیچاره شدم تا یه انجمن باهاش راه انداختم.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
با تشکر از همه دوستان
پس میشه گفت بهترین گزینه وردپرس هست و ایا تو اینترنت اموزش وردپرس هست و سوال بعدیم اینکه تو وردپرس کد نویسی به چه صورته اصلا داره؟
اصلا کد نداره. برو سایت wp-persian.com و نسخه فارسیش رو دانلود کن بعدش خودت راه میفتی افزونه نصب میکنی و قالب براش میخری و غیره. البته قالب مجانی هم زیاد داره

a-plus

Registered User
لایک‌ها
6
خیلی آسونه، هیچ تخصصی نمی خواد، نقطه قوت وردپرس هم سئوی خوب برای گوگل هست
سایت منو توی امضام نگاه کن با وردپرس ایجاد کردم. البته خیلی ساده است چون از قالب مجانی استفاده کردم

جوملا هم هست ولی تا وردپرس هست کسی زیاد به پیچیدگی ها و دردسرهای جوملا علاقه نشون نمیده!!

اگه بگی محصولت چیه شاید بهتر کمک کنم مثلا میشه به پرستا شاپ و اپن کارت هم فکر کرد یا حتی توماتو چون میگی فقط برای معرفی میخوای
این سه تا CMS فروشگاه سازن اما وردپرس CMS جامع و کاملی هست که برای هر کاری استفاده میشه از وبلاگ شخصی تا وبسایت شرکتی و غیره
سایت شماخوبه ولی یه خورده میخوام شیک تر باشه.محصولاتم بیشتر محصولات ساختمانی و بتونی هستش

a-plus

Registered User
لایک‌ها
6
اصلا کد نداره. برو سایت wp-persian.com و نسخه فارسیش رو دانلود کن بعدش خودت راه میفتی افزونه نصب میکنی و قالب براش میخری و غیره. البته قالب مجانی هم زیاد داره
دوست عزیز از لحاظ امنیتی چه جوریه؟

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
سایت شماخوبه ولی یه خورده میخوام شیک تر باشه.محصولاتم بیشتر محصولات ساختمانی و بتونی هستش
شاید فروشگاه ساز به کارت بیاد چون حتی نخوای محصول بفروشی هم برا معرفی خوبه من یه نسخه پرستاشاپ روی دامنه سیویل استور دات آی آر نصب کردم برو ببین خوشت میاد

چی تولید میکنی؟ من یه زمانی تو کار تیرچه کرومیت بودم، الان هم ناظر و مجری نظامم.

به نظر من برای کار ساختمون وبسایت یه ریال هم نمی ارزه خودت که میدونی چه طور آدمهایی توی این بازارن... همه چی براساس رابطه است

الکی وقت خودت رو تلف نکن

a-plus

Registered User
لایک‌ها
6
:دی امنیتش هم خوبه ولی پست بالا رو توجه کن
نه از اون لحاظ مشکلی ندارم من فروش خودمو دارم و دوست دارم سایتم داشته باشم و اینکه از لحاظ مادی من قبلا واسه شرکتی که کار میکردم دادم یه سایت طراحی کردن واسم و کلی هم معطلم کردن و پول زیادی هم گرفت و در اخر هم اون چیزی که میخواستم تحویلم نداد و اولش خودم میخوام سایت راه اندازی کنم و برای خوب بودنش مشکلی نداره لازم باشه هزینه میکنم

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
با تشکر از همه دوستان
آموزشش فراوونه. خییییلییی فراووون!
کدش PHP است. اما شما لازم نیست باکدهاش دست و پنجه نرم کنی.

علت محبوبیت وردپرس: تعداد بسیار بسیار زیاد توسعه دهنده هاش. یعنی چون اسکریپتش خوش دسته و اجازه نوشتن پلاگین و تم های راحت تری به برنامه نویسان میده، برنامه نویسان بسیار زیادی از سراسر جهان روش تمرکز کردند و در نتیجه هیچ جا لنگ نمی مونی. البته یه ضعف هایی هم داره ولی برای استفاده عادی مثل فروشگاه و سایت و وبلاگ و... مناسبه.

بالا