• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در رفع پنالتی گوگل برای یک سایت معتبر

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
با سلام و عرض ادب
سایت ما هفت هشت سال سابقه داره و یک سالی هست که از طرف گوگل پنالتی شده. البته تعداد صفحات ایندکس شده در گوگل کم نشده (حدود 500 هزار صفحه در حال حاضر ایندکس شده) ولی در نتایج گوگل آخرین نتیجه ی نمایش داده شده هستیم. تقریبا در همه ی کلمات کلیدی که صفحه ی اول بودیم الان دقیقا آخرین نتیجه یا یکی مونده به آخر هستیم!! البته به غیر از اسم سایت که خاصه و رقابتی نیست و در نتایج گوگل رتبه ی اول هستیم.
رتبه ی الکسای سایت قبلا در ایران حدود 100 بود الان شده 2000، و عملا ترافیکی که از گوگل داریم یک بیستم قبله و بیشتر ترافیک از بازدیدکنندگان ثابت سایته.

اگه کسی بتونه سایت رو از پنالتی در بیاره کارمزد هم میدیم منتها به شرطی که از پنالتی در بیاد.
یک سری احتمالاتی برای پنالتی شدن میدادیم و اقداماتی انجام دادیم ولی اثری نداشت:
1- یک سال پیش خیلی از سایت های اسپم صفحات سایت ما رو داخل فریم نشون میدادند و لینک هم می دادند، که برای مقابله چند سال قبل کد جاوااسکریپت گذاشتیم که بازدید کننده به سایت خودمون منتقل بشه و بعد از اینکه دیدیم بعضی از این سایت ها جاوا رو غیر فعال می کنند کلا با کد داخل .htaccess فریم رو غیر فعال کردیم.
2- یک سری بک لینک وبلاگی خریداری کردیم (حدود 100 تا داخل رز بلاگ) که به طرز قارچ گونه رشد کردند و اگه درست یادم مونده باشه به 200 هزار تا رسیدند!! چون وبلاگ ها از روی هم کپی میشد. الان با Disavow Tool گوگل، حدود 300 تا دامین که خیلی هاش دامین سایت های اسپم هستند رو برای حذف به گوگل معرفی کردیم و دامین بک لینک های وبلاگی که قارچ گونه تکثیر شدند رو هم معرفی کردیم ولی بعد از هفت هشت ماه هیچ فرقی نکرده و تاثیری نداشته.
ممنون میشم دوستانی که تجربه داشته اند راهنمایی کنند.
اگه نیاز به اطلاعات بیشتری هست در پیام خصوصی خدمتتون هستم.
متشکرم.

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
سلام
آدرس سایتتون رو اینجا و یا از طریق پخ ارسال کنید بررسی بشه.

مطمئنید کاهش ترافیک از سمت گوگل بخاطر پنالتی شدن هست؟؟
چون چنین بلایی سر منم اومد و 4000 آی پی روزانه من از گوگل یهو توی یک روز شد 700 و همینطور کم شد!!!!
نه پنالتی شده بودم و نه هیچی و علتی هم پیدا نکردم تا اینکه خیلی اتفاقی متوجه شدم رو کلمات کلیدی ای که در صفحه اول و نتایج اول تا پنجم گوگل بودم توسط متخصصان ساماندهی ف-ی ل ت-ر شده ، بدون هیچ اخطار قبلی و حتی مشکلی در اون صفحات.
پیگیریهای بنده هم فایده نداشت و با خارج شدن سایت من در اون کلمات کلیدی از صفحه اول گوگل ، سایتهای بی کیفیتی اومدن و جای منو گرفتن که شواهد میگه اون سایتها به نحوی برای خود آقایان بوده و چون توان رقابت با سایت من رو نداشتن ، سایت منو فیل کردن تا سایت خودشون بیاد بالا.

آره عزیز اینجا ایرانه

حالا شما هم بررسی کنید مثل من توی دام آدمای نامرد نیوفتاده باشید

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
آدرس سایتتون رو اینجا و یا از طریق پخ ارسال کنید بررسی بشه.

مطمئنید کاهش ترافیک از سمت گوگل بخاطر پنالتی شدن هست؟؟
چون چنین بلایی سر منم اومد و 4000 آی پی روزانه من از گوگل یهو توی یک روز شد 700 و همینطور کم شد!!!!
نه پنالتی شده بودم و نه هیچی و علتی هم پیدا نکردم تا اینکه خیلی اتفاقی متوجه شدم رو کلمات کلیدی ای که در صفحه اول و نتایج اول تا پنجم گوگل بودم توسط متخصصان ساماندهی ف-ی ل ت-ر شده ، بدون هیچ اخطار قبلی و حتی مشکلی در اون صفحات.
پیگیریهای بنده هم فایده نداشت و با خارج شدن سایت من در اون کلمات کلیدی از صفحه اول گوگل ، سایتهای بی کیفیتی اومدن و جای منو گرفتن که شواهد میگه اون سایتها به نحوی برای خود آقایان بوده و چون توان رقابت با سایت من رو نداشتن ، سایت منو فیل کردن تا سایت خودشون بیاد بالا.

آره عزیز اینجا ایرانه

حالا شما هم بررسی کنید مثل من توی دام آدمای نامرد نیوفتاده باشید

کاهش ترافیک به خاطر پنالتی از طرف الگوریتم های گوگله، وگرنه در وبمستر تولز پیامی برای اقدام ندارم (Manual action)
ایندکس هامون هم تو گوگل از بین نرفته حتی کم هم نشده. اما در جستجوها آخرین نتیجه هستیم.
چک کردم مشکل فیـلتر شدن رو هم نداریم.

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
آدرس سایتی که برام پ خ کردید پنالتی نشده بود و آزاد بود.

اما اینکه به رتبه های آخر جستجوی گوگل رفته اید ، به احتمال زیاد خرید بک لینک بی محتوا ، زیاد یا حارج از برنامه یا خرید آی پی ، یا محتوای بی کیفیت با Bounce rate بالا داشته اید و .... انجام داده اید که گوگل شما را جریمه کرده.
باید از طریق گوگل وب مستر دنبال چاره باشید و کمی صبر کنید تا ببینید به حال قبل برخواهید گشت یا خیر

birmusical

Registered User
لایک‌ها
253
آدرس سایتی که برام پ خ کردید پنالتی نشده بود و آزاد بود.

اما اینکه به رتبه های آخر جستجوی گوگل رفته اید ، به احتمال زیاد خرید بک لینک بی محتوا ، زیاد یا حارج از برنامه یا خرید آی پی ، یا محتوای بی کیفیت با Bounce rate بالا داشته اید و .... انجام داده اید که گوگل شما را جریمه کرده.
باید از طریق گوگل وب مستر دنبال چاره باشید و کمی صبر کنید تا ببینید به حال قبل برخواهید گشت یا خیر
دورد خدمت دوستان
دوست عزیز جسارتا از شما از کجا فهمیدید که آدرسش پنالتی نشده بود؟ کلا مرجع معتبری واسه فهمیدن پنالتی وجود نداره. اگه manual action باشه که تو وبمستر تولز خودش پیغام میده...
اما اگه پنالتی الگوریتمی باشه به هیچ عنوان مرجعی واسه فهمیدنش نیست! هیچ سایت و پایگاهی به الگوریتم های گوگل دسترسی نداره تا بتونه پنالتی الگوریتمیو تشخیص بده.
...................................................................................................................​
اگه پنالتی تون مربوط به همین باشه تنها راه فهمیدنش اینه مدیر سایت بیاد ببینه چه کارهایی انجام داده که منجر به این شده... یعنی کارهایی رو انجام دادید( چه خواسته یا ناخواسته) که گوگل فکر کرده قصد دور زدنشو داشتید...

من خودم احتمال بک لینک رو میدم. البته یه احتماله و هنوز خود سایت رو ندیدم
اگه آدرس سایت رو تو moz بزنید و سایت هایی رو که بهتون لینک دادن رو ببینید، خودتون متوجه میشید از چه قراره! یه سری سایت هارو براتون لیست میکنه که درجه اسپمشون بالائه! معمولا هم وبلاگ هستن این آدرس ها...
بکلینک گیری از چندین وبلاگ آفت سایت هست! توی کوتاه مدت شاید خوب باشه، اما دراز مدت یوقت دیدیت گوگل مچتون رو گرفت... تعداد این سایت ها و وبلاگ ها که بی کیفیت هستنو و درجه اسپمشون زیاده بالا برن، نتیجه عکس میده.
افزایش Bounce rate هم میتونه دلیل افت باشه. جزئیات سایتتونو تو سیمیلار وب مشاهده کنید تا یه آنالیز کلی از سایتتون بهتون بده (با آیپی غیر ایران انجام بدید). البته مقدار Bounce rate ای که نشون میده تقریبی هست اما نزدیک به واقعیت...
پیشنهادمم اینه که تا میتونید به off page seo تون برسید! خیلی مهمه. ریپورتاژ و بک لینک توی سایت های با سابقه و رنک دار قدیمی معجزه میکنه! البته نه معجزه ی واقعی اما میتونه خیلی کمک کنه :D

من خودم 1 ماه پیش 5 درخواست برطرف شدن manual action برای 5 دامنه مختلف رو به گوگل دادم. فعلا به 3تاشون پاسخ دادن که خدارو شکر با 2تا موافقت شده و یکی رو رد کردن! منتظر پاسخ به 2تا درخواست باقی مونده هستم تا ببینم چی میشه...
اگه مشکل شما هم manual action بود یه جورایی بهتر بود. چون این درخواست های بازبینی رو اکثرا پشتیبانهای گوگل که انسان هستن بررسی میکنن و پاسخ میدن(ربات و الگوریتم درخواستتون رو بررسی نمیکنه) . اما پنالتی ای که افت سایت رو در پی داره یکم عذاب آوره چون خودتم خیلی خوب نمیدونی جریان از چه قراره...!

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
دورد خدمت دوستان
دوست عزیز جسارتا از شما از کجا فهمیدید که آدرسش پنالتی نشده بود؟ کلا مرجع معتبری واسه فهمیدن پنالتی وجود نداره. اگه manual action باشه که تو وبمستر تولز خودش پیغام میده...
اما اگه پنالتی الگوریتمی باشه به هیچ عنوان مرجعی واسه فهمیدنش نیست! هیچ سایت و پایگاهی به الگوریتم های گوگل دسترسی نداره تا بتونه پنالتی الگوریتمیو تشخیص بده.

http://pixelgroove.com/serp/sandbox_checker/

birmusical

Registered User
لایک‌ها
253
62y3kzgw5qryexc7t2wm.jpg
من 3تا سوال دارم از شما:
1- چطور سایتی که تا به حال ساخته نشده در سند باکس گوگل قرار داره و پنالتی شده!؟
2- این مرجع به اصطلاح معتبر چطور به الگوریتم های گوگل دسترسی داره!؟ منظورم الگوریتم هایی که خود گوگل تاکید بر مخفی بودن اونها داره تا وب مسترها نتونن دورش بزنن...
3- این دامنه بنده moebiusmedia.com با توجه به اطلاعاتی که توی وب مستر تولز بنده داده یک دامنه اسپم و پنالتی شده تلقی شده و با وجود 1000 پست هیچ ایندکسی در گوگل نداره!! البته درخواست رفع اسپم صادر شده اما هنوز پاسخی از سمت گوگل دریافت نشده. چطور مرجعی که جنابعالی معرفی کردید این دامنه رو پنالتی نشده و OK نشون میده؟ یعنی وب مستر تولز و گوگل ایندکس دارن اشتباه میکنن o_O؟
ممنون میشم بنده رو توجیح بفرمایید :)

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
دوست عزیز نه این سایت مال من هست ، نه من اسپانسرش هستم و .....

این سایت در سایت شخصی آقای رضا شیرازی و سایتهای معتبر دیگری معرفی شده بود و بنده هم با این سایتها ، قصد رفع مشکل استارتر تاپیک رو داشتم ، نه اینکه شما بیاید اینجا بخواید بنده رو محاکمه کنید!!
شما راهنمایی خودتون رو به استارتر کردید و میتونید کاری به پستهای دیگه نداشته باشید و اگر مشکلی باشه ، خود استارتر گزارش میکنن.

شما با اینهمه اطلاعاتی که دارید و بقیه رو محاکمه میکنید و خودتون رو علامه میدونید ، خب یک سایت سئو راه اندازی کنید

birmusical

Registered User
لایک‌ها
253
داداش بیا بزن مارو :general106:
من دقیقا تو کدوم قسمت حرفام دارم محاکمتون میکنم؟ o_O
"ممنون میشم بنده رو توجیح بفرمایید :)" رو محاکمه فرض کردی!؟
با جدیت جواب من رو دادی گفتم شاید تحقیق و تست بیشتری انجام دادی و اگه اینطوریه مارم راهنمایی کنی...
اینجا هرکی به مشکل بر میخوره میاد درخواست راهنمایی میکنه. هرکی هم هرچقدر در توانش بود کمک میکنه! من کجا خودمو علامه دونستم تو نوشته هام!؟؟
سایت سئو هم دارم. اما نخواستم کسی فکر کنه قصد سو استفاده رو دارم! هیچ وقت هم تو قسمت آموزشی به کاربرا آفر نمیدم. قصدمم فقط رفع مشکل استارتر هست...

من که ادعایی ندارم مهندس :)
چند وققتی هست تو این زمینه تحقیقاتی انجام دادم گفتم سایر بچه هم استفاده ببرن...

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
ممنون از دوستانی که نظر دادند.
اگه سایرین هم راهنمایی یا نظری دارند بفرمایند.
همچنان اگه کسی بتونه سایت رو از پنالتی در بیاره کارمزد هم میدیم منتها به شرطی که از پنالتی در بیاد.

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
درود
اصولا در بحث پنالتی هرگز نمی تونید مرجع مشخصی برای تشخیص پیدا کنید و تنها با انلیز و بررسی سایت شاید بشه شانس تشخیص رو بدست اورد متاسفانه در حال حاضر مونیتورینگ دائمی شبکه رو توسط گوگل داریم که الگریتم های اصلی پنالتی در عرض و طول و در فضای چهار بعدی الگریتم کیوبیتی ارزش گذاری و رتبه بندی گوگل تعبیه شده و مفهومش پنالتی درجا و گاهی بدون علامت و سیگنال مشخص هست پنالتی لزوما به معنای این نیست که سایت ناگهان حذف بشه و یا دچار افت رتبه حتی در کلیدی های اصلی بشه بلکه گاهی کاهش کواری همزاد که بار اصلی ترافیک هدفمند رو به دوش دارند می تونه علامت بارزش باشه
و نکته نگران کننده بعدی این هست که اگر پنالتی اتفاق بیفته در هرشکلش ریکاوریش در حال حاضر بسیار مشکل هست البته در بحث الگریتم پاندا شانس ریکاوری در برخی از "موج های پاندا" وجود داره که نیاز به انلیز های داده ای دقیق از وب مستر هست تا بازهم شاید شانس تشخیص رو بدست اورد و بعد بحث ریکاوری که در اینجا نیز شاید شانس ریکاوری رو سایت پیدا کنه
مواردی که گفتید هیچ کدام نمی تونه دلیلی بر پنالتی سایت شما باشه و سایت باید از چندین جهت انلیز بشه حتی با وجود بررسی های فنی بازهم معلوم نیست نتیجه گیری ها درست از اب دربیاد
پیشنهاد من به شما این هست که برای یک بازه ای دو هفته ای تعغییرات عمده ای یک: در مطلب : دو: قالب - استراکچر بدید و همزمان مونیتور و انلیز دقیق از وب مستر داشته باشید اگر تعغییر محسوسی مشاهده کردید بازه تعغییر رو انلیز کرده و با کانونی کردن هات اسپوت ها یا نقاط قوت ان ریشه مشکل رو رمز گشایی کرده و بر پایه این کد انگاره ها قدم بعدی رو تعیین کنید که می تونه بر پایه تعغییر شیوه مطلب دهی یا بک سازی و خنثی سازی باشه
بحث پنالتی بحث بسیار مشکلی هست در حال حاضر و خیلی از کمپانی های مطرح بخاطر پیچیدگی های فنی و مواجه با هوش مصنوعی فوق العاده ان ترجیح میدن از این داستان کنار بکشن امیدوارم با انلیز های دقیق و روش "تست داغ ساده" که پیشنهاد دادم سایت مشکلی نداشته باشه و فقط بحث بهینه سازی استانداردتر به جهت رقابت با رقبا باشه و سایت شما با قدرت مضاعف به میدان رقابت برگرده

ashkan0098

Registered User
لایک‌ها
19
با سلام و عرض ادب
سایت ما هفت هشت سال سابقه داره و یک سالی هست که از طرف گوگل پنالتی شده. البته تعداد صفحات ایندکس شده در گوگل کم نشده (حدود 500 هزار صفحه در حال حاضر ایندکس شده) ولی در نتایج گوگل آخرین نتیجه ی نمایش داده شده هستیم. تقریبا در همه ی کلمات کلیدی که صفحه ی اول بودیم الان دقیقا آخرین نتیجه یا یکی مونده به آخر هستیم!! البته به غیر از اسم سایت که خاصه و رقابتی نیست و در نتایج گوگل رتبه ی اول هستیم.
رتبه ی الکسای سایت قبلا در ایران حدود 100 بود الان شده 2000، و عملا ترافیکی که از گوگل داریم یک بیستم قبله و بیشتر ترافیک از بازدیدکنندگان ثابت سایته.

اگه کسی بتونه سایت رو از پنالتی در بیاره کارمزد هم میدیم منتها به شرطی که از پنالتی در بیاد.
یک سری احتمالاتی برای پنالتی شدن میدادیم و اقداماتی انجام دادیم ولی اثری نداشت:
1- یک سال پیش خیلی از سایت های اسپم صفحات سایت ما رو داخل فریم نشون میدادند و لینک هم می دادند، که برای مقابله چند سال قبل کد جاوااسکریپت گذاشتیم که بازدید کننده به سایت خودمون منتقل بشه و بعد از اینکه دیدیم بعضی از این سایت ها جاوا رو غیر فعال می کنند کلا با کد داخل .htaccess فریم رو غیر فعال کردیم.
2- یک سری بک لینک وبلاگی خریداری کردیم (حدود 100 تا داخل رز بلاگ) که به طرز قارچ گونه رشد کردند و اگه درست یادم مونده باشه به 200 هزار تا رسیدند!! چون وبلاگ ها از روی هم کپی میشد. الان با Disavow Tool گوگل، حدود 300 تا دامین که خیلی هاش دامین سایت های اسپم هستند رو برای حذف به گوگل معرفی کردیم و دامین بک لینک های وبلاگی که قارچ گونه تکثیر شدند رو هم معرفی کردیم ولی بعد از هفت هشت ماه هیچ فرقی نکرده و تاثیری نداشته.
ممنون میشم دوستانی که تجربه داشته اند راهنمایی کنند.
اگه نیاز به اطلاعات بیشتری هست در پیام خصوصی خدمتتون هستم.
متشکرم.
درود هموطن : رفع حرفه ای اسپم و پنالتی سایت از گوگل در خدمتیم تلگرام 09370501685

بالا