• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در زیمنه سئو

siamakb

Registered User
لایک‌ها
17
سلام دوستان.
امیدواریم خوب باشین.
یه قالب برای سایتم کد نویسی کردم که با سیستم مدیریت محتوا جوملا راه اندازی شده.(سایتم تو امضام هست P X)
متاسفانه هر کاری میکنم سئو سایت بالا نمیره.
لطفا راهنمایی بفرمائید.
با تشکر.

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
1 - ظاهرا از تگ description استفاده نمیکنی ( من ندیدم ) که خیلی خیلی کار اشتباهی میکنی :D . این تگ از keyword هم مهم تره . یک میلیون کی ورد نوشتی اما description ? سعی کن عنوان مطلب یه جوری تو keyword و description باشه .

مثلا برای این صفحه : آموزش افتتاح حساب پی زا - خرید و فروش,لیبرتی رزرو,وبمانی,پرفکت مانی,وب مانی

میتونی این کی ورد ها رو بکار ببری : آموزش,حساب,پی زا,افتتاح حساب,حساب الکترونیکی,آموزش افتتاح حساب ( کی ورد های 3 کلمه ای بیشتر نشن )

و دیسکریپشن : در این مقاله آموزش کامل افتتاح حساب پی زا و تغییر آی پی توسط وی پی اس ( VPS ) به طور کامل داده میشود و ... ( بیشتر از 120 کاراکتر دیده نمیشه سعی کن حرف های اصلی رو تو همون 2 جمله اول بگی )

و خب اشتباه بعدیت هم اینه که اینجور که من میبینم کی ورد های این صفحه ات با صفحه اصلی یکیه . نمیخواد کلی کی ورد داشته باشی . تو هر صفحه 5 - 6 تا داشته باش اما کاملا مرتبط نه فله ای 30 تا کی ورد رو تو همه صفحات سایتت کپی کنی .

2 - مطالبت کپی هم باشه سخت ایندکس میشه و از گوگل بازدید میگیره

3 - یکم هم به زمان نیاز داره 1 ماهه سایتت از صفر نمیره به آسمون !

کپی نباشد

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
1 - ظاهرا از تگ description استفاده نمیکنی ( من ندیدم ) که خیلی خیلی کار اشتباهی میکنی :D . این تگ از keyword هم مهم تره . یک میلیون کی ورد نوشتی اما description ? سعی کن عنوان مطلب یه جوری تو keyword و description باشه .

مثلا برای این صفحه : آموزش افتتاح حساب پی زا - خرید و فروش,لیبرتی رزرو,وبمانی,پرفکت مانی,وب مانی

میتونی این کی ورد ها رو بکار ببری : آموزش,حساب,پی زا,افتتاح حساب,حساب الکترونیکی,آموزش افتتاح حساب ( کی ورد های 3 کلمه ای بیشتر نشن )

و دیسکریپشن : در این مقاله آموزش کامل افتتاح حساب پی زا و تغییر آی پی توسط وی پی اس ( VPS ) به طور کامل داده میشود و ... ( بیشتر از 120 کاراکتر دیده نمیشه سعی کن حرف های اصلی رو تو همون 2 جمله اول بگی )

و خب اشتباه بعدیت هم اینه که اینجور که من میبینم کی ورد های این صفحه ات با صفحه اصلی یکیه . نمیخواد کلی کی ورد داشته باشی . تو هر صفحه 5 - 6 تا داشته باش اما کاملا مرتبط نه فله ای 30 تا کی ورد رو تو همه صفحات سایتت کپی کنی .

2 - مطالبت کپی هم باشه سخت ایندکس میشه و از گوگل بازدید میگیره

3 - یکم هم به زمان نیاز داره 1 ماهه سایتت از صفر نمیره به آسمون !

کپی نباشد

موافقم. نقشه سایت دارید؟ تو وبمستر ثبت کردید؟ آمارگیر دارید؟ تولبار الکسا نصب کردی؟ بک لینک میگیری؟ سرعت سایتت خوبه؟ عکس ها رو بهینه و سئو کردی؟ جواب همه این سوالا که بله شد بگو چنتا دیگه بپرسم ازت

siamakb

Registered User
لایک‌ها
17
ممنون از راهنماییتون.
سایتی برای تست سئو سراغ دارین؟که بتونم روند بهبود سایتم رو ببینم.
بازم ممنونم.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
ممنون از راهنماییتون.
سایتی برای تست سئو سراغ دارین؟که بتونم روند بهبود سایتم رو ببینم.
بازم ممنونم.

woorank.com

اما بهینه سازی ساختار وبسایت تنها قسمتی از سئو هستش

siamakb

Registered User
لایک‌ها
17
woorank.com

اما بهینه سازی ساختار وبسایت تنها قسمتی از سئو هستش

ممنون از پاسختون.
تو سایت woorank.com چک کردم سئو رو 48% نشون میده یکی از دلایلش فکنم بخاطر استفاده از RSS هستش.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
ممنون از پاسختون.
تو سایت woorank.com چک کردم سئو رو 48% نشون میده یکی از دلایلش فکنم بخاطر استفاده از RSS هستش.

اصلا rss توی معیار های وورنک هیچ غلطی نمیتواند بکند و ربطی ندارد

siamakb

Registered User
لایک‌ها
17
تو woorank.com معمولا چند درصد باید باشه؟
فکنم خیلی سخت گریره.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
فکنم خیلی سخت گریره.

ترافیک سایت و رنک گوگل و بازدید سایت رو بزار کنار بقیش خوب بود یعنی درسته

ولی با این چیز ها خودت رو گول نزن

ami3en

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فکنم خیلی سخت گریره.

بهتره که خودت مرتب شرایط سایت و وضعیت کلمات کلیدی رو چک کنی و تغییراتش رو زیر نظر بگیری.
میتونی از وبسیما استفاده کنی. اولش یکم سخته کار باهاش ولی راه بیفتی خیلی کمکت میکنه
Websima Seo Suite | SeoSima

بالا