• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در طراحی

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
سلام خسته نباشید
می خوام یه سایتی مثل istgah.com طراحی کنم.می خواستم بدونم این نرم افزارهای مدیریت آگهی که می فوروشن حدود 200-250 تومان است به درد می خوره یا نه؟
آیا اسکریپت خارجی قوی در این زمینه وجود داره که من تهیه کنم و ترجمه کنم؟
نظرتون چیه؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
سلام خسته نباشید
می خوام یه سایتی مثل istgah.com طراحی کنم.می خواستم بدونم این نرم افزارهای مدیریت آگهی که می فوروشن حدود 200-250 تومان است به درد می خوره یا نه؟
آیا اسکریپت خارجی قوی در این زمینه وجود داره که من تهیه کنم و ترجمه کنم؟
نظرتون چیه؟

بله اسکریپت خوب تو این رینج قیمت ها هم هست ...چون خودم استفاده نکردم اسکریپت خاصی رو معرفی نمی کنم
نمونه خارجی رو اطلاع ندارم .

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
بله اسکریپت خوب تو این رینج قیمت ها هم هست ...چون خودم استفاده نکردم اسکریپت خاصی رو معرفی نمی کنم
نمونه خارجی رو اطلاع ندارم .

آخه از اسکریپت های رایگان زیاد مطمئن نیستم، برای کسی که می خوام تهیه کنم براش قضیه اعتبار و اینا خیلی مهمه!به این اسکریپت های ایرانی هم خیلی اطمینان ندارم راستش!
کسی اسکریپت خارجی نمی شناسه برای این قضیه؟

hno

Registered User
لایک‌ها
62
آخه از اسکریپت های رایگان زیاد مطمئن نیستم، برای کسی که می خوام تهیه کنم براش قضیه اعتبار و اینا خیلی مهمه!به این اسکریپت های ایرانی هم خیلی اطمینان ندارم راستش!
کسی اسکریپت خارجی نمی شناسه برای این قضیه؟

اسکرپیت خارجی خیلی چیز خوبی توی این مایه پیدا نمیکنید. من خودم یک وقتی خیلی دنبالش بودم . اگه میخواهید سیستم عالی داشته باشید ، باید بدید براتون برنامه نویسی بشه یا از همان نسخه که گفتید خریداری کنید .

بالا