• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در مورد آموزش فوتوشاپ

omdtjk

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان
من میخوام فوتوشاپ یادبگیرم ولی نمیدونم خودم کتاب یا cd آموزشی بگیرم بخونم یا برم کلاس. ممنون میشم راهنماییم کنید. اصلا تو کلاس اونجور که باید و شاید به آدم یاد میدن یا نه؟
اگه کتاب یا cd آموزشی خوب که بشه باهاش به صورت کاربردی فتوشاپو یاد گرفت میشناسین معرفی کنید لطفا.
در ضمن بیشتر در زمینه طراحی وب میخوام فتوشاپ یاد بگیرم.
با تشکر

PIC Maker

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
33
سلام
دوست عزیز بهترین گزینه تمرین هست و برای شروع هم بهتره حداقل از همین پی دی اف های اموزشی یا فیلم اموزشی استفاده کنی
من خودم هر برنامه ای رو که بخوام یاد بگیرم اول یه اموزش مختصر برای استارت کار و اشنایی با محیط نرم افزار میخونم بعد دیگه تمرین میکنم و هر جا هم به مشکل بخورم از کار بلدش تو نت میپرسم ;)
فقط تمرین خودته که مهمه ... بهونه زیاده ... !

omdtjk

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
دوست عزیز بهترین گزینه تمرین هست و برای شروع هم بهتره حداقل از همین پی دی اف های اموزشی یا فیلم اموزشی استفاده کنی
من خودم هر برنامه ای رو که بخوام یاد بگیرم اول یه اموزش مختصر برای استارت کار و اشنایی با محیط نرم افزار میخونم بعد دیگه تمرین میکنم و هر جا هم به مشکل بخورم از کار بلدش تو نت میپرسم ;)
فقط تمرین خودته که مهمه ... بهونه زیاده ... !
خیلی ممنون
حرف شما درسته و منم میخوام بدونم همون استارت اولیه رو چجوری بزنم که کمترین وقت برای از این شاخه به اون شاخه پریدن ازم گرفته بشه.

PIC Maker

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
33
استارت رو بهتره از اشنايي با منو ها ، نوار ابزار و پنجره هاي مربوطه شروع كني . نيازي هم نيست زياد فشار بياري به خودت و سخت بگيري . فايل هاي پي دي اف كه محيط و قسمت هاي فتوشاپ رو ياد ميدن زياده تو نت . كاربرد هارو ياد بگير و تمرين كن . هر جا مشكل داشتي تو نت يا همين انجمن سوالت رو بپرس و جواب رو ميگيري / ديگه هم يادت نميره . . . بيشتر تمرين خودته كه مهمه .
(من خودم به كلاس و اينجور چيزا اعتقاد ندارم . . . چرت و پرت ياد ميدن (نظر من))

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
سلام دوستم من ،
اگر تازه میخوای فتوشاپ رو شروع کنی اول مسیرت رو مشخص کن که با فتوشاپ میخوای چکار کنی:
روتوش عکس ،
طراحی گرافیک
طراحی وب سایت
HDR
خلاصه...
من یه سری آموزش اولیه یادگیری فتوشاپ توی وب سایتم ضبط کردم ، خوشبختانه خیلی از بازدیدکننده ها راضی بودند این آدرسش:
فتوشاپ | Computer Graphic TV
همشون ویدئویی و به زبان فارسی هست.
اینا رو که نگاه کردی یه سری هم آموزش طراحی وب سایت با فتوشاپ هم ضبط کردم که خیلی به دردت میخوره:
طراحی وب | Computer Graphic TV
که تا حد متوسط فتوشاپ رو یاد میگیری.
بعد اگر باز هم در مورد فتوشاپ آموزش خواستی مجموعه :photoshop Top Secret رو بگیر فکر کنم همه فروشگاههای نرم افزاری داشته باشندش خیلی خیلی جالبه البته هم زبان اصلیش هست هم دوبله شده اش.
پنج تا دی وی دی هست .
باز اگه دنبال مجموعه آموزشی بودی مجموعه kelby رو بگیر من ندیدمش اما تعریفش رو زیاد شنیدم.
تا اینجای کار که رسیدی دیگه برمیگرده به تمرین و خلاقیت خودت و کار با ابزارها و منوها رو یادگرفتی و باید تمرین کنی...
اگر هم باز سوالی داشتی میتونی توی وب سایتم بپرسی حتما جوابتو میدم.
موفق باشید

omdtjk

Registered User
لایک‌ها
10
خیلی ممنون دوست عزیز
همون جور که گفتم بیشتر برای طراحی وب میخوام یاد بگیرم.
حتما از آموزشهاتون استفاده میکنم.
موفق باشید.

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
توصیه میکنم فعلا سراغ این رازهای فتوشاپ و عجایب هفتگانه فتوشاپ و خالقانشو و دست اندر کاران و کسبه و اهل محل و ... نرو .
اول کار باید رو ابزار و پنجره ها و ... مسلط بشی، ببینی کارشون چیه ، برای چه جاهایی به کار میرن ؛ بعد یه چند تا آموزش پایه با ابزار کار کنی
خوب که مسلط شدی مثلا بشین سر باراک اوباما رو بکن بنداز رو کله بن لادن :دی یا یه سیبیل مشتی برای مریل استریپ بذار (شوخی )

اگر میخواید تو نت یاد بگیری ، پیشنهاد میکنم یه سری به مدرسه گرافیک دو بعدی امیرالمومنین(ع) در مجید آنلاین بزن حتما . قبلنا فروم ایران پی اس اکتیو بود ، یادش بخیر ، حیف که بسته شد و الا اونجا هم جای خوبی بود

اینم فراموش نکن که باید ببینی به چه قسمتی علاقه داری ؛ فتوشاپ بخش های مختلف داره ، کار چاپ ، گرافیک وب ، نقاشی دیجیتال ، تبلیغات شهری و... .
بعضیا هستن کلا خبره هستن و به قولی نوابغ ، اینجا دو نمونش هست: "داش مهدی مدیر سابق" عزیز و " شهرام ناکوت" جیگر .

این نوع عزیزان رو چندین بحث وارد هستن و نه تو چاپ کم میارن و نه تو وب و ... ، شما هم اگه میخوای مثل این عزیزان باشی پایه رو قوی کار کنی.

ممکنه 2 سال کار کنی ، اما بعد دو سال هنوز با ابزار pen tool مشکل داشته باشی که برات مشکل ساز میشه

چیزی رو هم که تعمدا میخوام آخرش بگم اینه : خلاقیت رو هیچ وقت تو کارات نذار گوشه دیوار .
به قول یکی از اساتیدم که میگفت پروژه هم میخوای کپی کنی بدی دست من "های کپی" بده .
همین عزیز...
پوزش برای پاسخ دیر . اما امیدوارم اگر هم به درد شما نخورد برای عزیزان دیگه که این سوال رو داشتن و دارن و خواهند داشت مفید باشه

PIC Maker

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
33
توصیه میکنم فعلا سراغ این رازهای فتوشاپ و عجایب هفتگانه فتوشاپ و خالقانشو و دست اندر کاران و کسبه و اهل محل و ... نرو .
اول کار باید رو ابزار و پنجره ها و ... مسلط بشی، ببینی کارشون چیه ، برای چه جاهایی به کار میرن ؛ بعد یه چند تا آموزش پایه با ابزار کار کنی
خوب که مسلط شدی مثلا بشین سر باراک اوباما رو بکن بنداز رو کله بن لادن :دی یا یه سیبیل مشتی برای مریل استریپ بذار (شوخی )

اگر میخواید تو نت یاد بگیری ، پیشنهاد میکنم یه سری به مدرسه گرافیک دو بعدی امیرالمومنین(ع) در مجید آنلاین بزن حتما . قبلنا فروم ایران پی اس اکتیو بود ، یادش بخیر ، حیف که بسته شد و الا اونجا هم جای خوبی بود

اینم فراموش نکن که باید ببینی به چه قسمتی علاقه داری ؛ فتوشاپ بخش های مختلف داره ، کار چاپ ، گرافیک وب ، نقاشی دیجیتال ، تبلیغات شهری و... .
بعضیا هستن کلا خبره هستن و به قولی نوابغ ، اینجا دو نمونش هست: "داش مهدی مدیر سابق" عزیز و " شهرام ناکوت" جیگر .

این نوع عزیزان رو چندین بحث وارد هستن و نه تو چاپ کم میارن و نه تو وب و ... ، شما هم اگه میخوای مثل این عزیزان باشی پایه رو قوی کار کنی.

ممکنه 2 سال کار کنی ، اما بعد دو سال هنوز با ابزار pen tool مشکل داشته باشی که برات مشکل ساز میشه

چیزی رو هم که تعمدا میخوام آخرش بگم اینه : خلاقیت رو هیچ وقت تو کارات نذار گوشه دیوار .
به قول یکی از اساتیدم که میگفت پروژه هم میخوای کپی کنی بدی دست من "های کپی" بده .
همین عزیز...
پوزش برای پاسخ دیر . اما امیدوارم اگر هم به درد شما نخورد برای عزیزان دیگه که این سوال رو داشتن و دارن و خواهند داشت مفید باشه

تاپیک یکم قدیمی نیس ؟ :دی

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
تا کلاس نری فایده نداره

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
ميهن دانلود يه دوره گذاشت بعد يهو ديگه قطع كرد . من دوست داشتم . نميدونم چرا آموزشيشو قطع كرد و ديگه نداد . صد قسمت داده فكر كنم . ولي بقيه اش رو نذاشت دانلود . از اونا استفاده كن . اين رازهاي فتوشاپ هم من خودم دارم خيلي خوبه . بسيار فوق العاده آموزش ميده

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
کلاس رفتن و اینا کذب محضه!
بستگی به پشتکار خودتون داره...
برای طراحی و یادگیری کامپیوتر هیچگاه پول خود را به آموزشگاههای کامپیوتر ندهید!
این رو کسی میگه که حدوده 5-6 ساله داره کار طراحی گرافیک انجام میده :)

بالا