• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در مورد افزونه سئو

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
سلام
دوستان یه سایت موزیک داریم که چند سال فعال و از افزونه Yoast SEO استقفاده میکنیم در هر مطلب که انتشار میکنیم پایین کارد قسمت سئو رو پر میکنیم و زرد یا سبز میشه تا دیروز که هاست میزبانی رو انتقال دادیم به هاستینگ دیگه و امروز مطلب انتشار میکنم اون قسمت از کار افتاده و هر کلمه ای نوشته میشه تو قسمت کیبورد افزونه هیچ عکس العملی نشون نمیده افزونه و غیرفعال میکنم بعد فعال میکنم باز فرقی نمیکنه
ممنون میشم بگین مشکلو چطوری حل کنم

فایل های ضمیمه

• 333333333.jpg
    333333333.jpg
    83.6 KB · نمایش ها: 4

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
در صورت امکان یکبار حذف کنید و دوباره نصب کنید.

اگر جوابگو نبود احتمالا ماژولی در سرور باید فعال یا غیر فعال بشه.

شاید دوستان دیگر هم نظر بهتری داشته باشن

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247

senator020

Registered User
لایک‌ها
29
من یک بار این مشکل رو با غیر فعال کردن و جایگزین کردن فایل های اخرین ورژنش حل کردم - جایگزینی که شد فعال کردم اوکی شد .

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
من یک بار این مشکل رو با غیر فعال کردن و جایگزین کردن فایل های اخرین ورژنش حل کردم - جایگزینی که شد فعال کردم اوکی شد .
ممنون
مشکل توسط دوستان پی تی برطرف شد

liositesaz.com

Registered User
لایک‌ها
29
سلام
دوستان یه سایت موزیک داریم که چند سال فعال و از افزونه Yoast SEO استقفاده میکنیم در هر مطلب که انتشار میکنیم پایین کارد قسمت سئو رو پر میکنیم و زرد یا سبز میشه تا دیروز که هاست میزبانی رو انتقال دادیم به هاستینگ دیگه و امروز مطلب انتشار میکنم اون قسمت از کار افتاده و هر کلمه ای نوشته میشه تو قسمت کیبورد افزونه هیچ عکس العملی نشون نمیده افزونه و غیرفعال میکنم بعد فعال میکنم باز فرقی نمیکنه
ممنون میشم بگین مشکلو چطوری حل کنم

افزونه رو پاك كنيد و دوباره نصب كنيد درست ميشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

بالا