• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در مورد امپیلی

mohamad23

Registered User
لایک‌ها
39
سلام خدمت دوستان .ببخشید اینجا سوالمو میپرسم ..من یه امپیلی 9604 از یه دوستمون تو همین سایت و 2 جفت JBL 696 از اقا امیر گرفتم .. و امروز نصب کردم فقط من نفهمیدم اون پیچ فرکانس رو امپیلی چکار میکنه و تاثیرش چیه ممنون میشم برام توضیح بدید

keyvan66

Registered User
لایک‌ها
476
کدو پیچ داداش؟
اگه gain منظورت هستش که تنظیم ولتاژ هستش
hpf یعنی فیلتر hi pass این یعنی کات کردن فرکانس واگه به عنوان مثال شما فرکانس 80 هرتز کات کنید یعنی فرکانس بالای 80 پخش بشه و پایین 80 محو یشه
lpf دقیقا برعکس بالا هستش و فرکانس پایین 80 پخش میشه و فرکانس بالای 80 محو بشه
دیگه ازین ساده تر نتونستم توضیح بدم:general711::general711::general711::general711:

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
یکیش که برای تنظیم ولتاژ امپ با خروجی پخشت که بذار رو همون نرمال بمونه
اون فرکانسا هم دکمه انتخاب بذار رو off از کار میوفتن و حالت عادی که شما بزارش رو همین حالت
lpf و hpf باز بسته کنی یکیش بیس تو از کار میندازه و فقط صدای تیوتر یکیشم صدای تیوتر قطع میکنه و فقط ووفرش کار میکنه

mohamad23

Registered User
لایک‌ها
39
دوستان ببخشید ولی من تنظیم گین رو گذاشتم روی H اشکالی نداره ؟ به باندها فشار نمیاد ؟ اخه روی نرمال صدا کمه

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
دوستان ببخشید ولی من تنظیم گین رو گذاشتم روی H اشکالی نداره ؟ به باندها فشار نمیاد ؟ اخه روی نرمال صدا کمه
خلاصه هر کاری میکونی مواطب باش برق ندی بسوزونیشون باید گین بزارید رو حات نرمال اینکه صدا بیشتر میشه به خاطر برق اضافه ای که میره به باندا
این باند 150rms قدرتشه اگه ته صداشو میخواید باید امپ قویتر تهیه کنید نه گین زیاد کنید

بالا