• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در مورد تبدیل فرمتها

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
با سلام. من یه نرم افزار می خوام که فرمتهای مختلف تصویری رو تبدیل کنه.. ممنون میشم.....

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
با سلام. من یه نرم افزار می خوام که فرمتهای مختلف تصویری رو تبدیل کنه.. ممنون میشم.....
نرم افزاری که کار باهاش ساده باشه : GrdianKnot ...

ولی واسه تبدیل خوب ، اولا باید از یه ترکیب نرم افزار استفاده کنی و ثانیا باید بگی که می خوای از چه فرمتی به چه فرمتی تبدیل کنی ... چون بسته به اینکه می خوای از چه فرمتی به چه فرمتی تبدیل کنی ، فرق می کنه ...

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
نرم افزاری که کار باهاش ساده باشه : GrdianKnot ...

ولی واسه تبدیل خوب ، اولا باید از یه ترکیب نرم افزار استفاده کنی و ثانیا باید بگی که می خوای از چه فرمتی به چه فرمتی تبدیل کنی ... چون بسته به اینکه می خوای از چه فرمتی به چه فرمتی تبدیل کنی ، فرق می کنه ...

چطوری سیمور جان!
buba.gif
منم دنبال همچین برنامه ای میگردم تقریبا البته من از VIDEO CONVERT MASTER استفاده می کنم AVI DIVX رو که می خوام به MPG تبدیل کنم یکم افت داره میشه لینک دان این برنامه رو که گفتی بذاری!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
http://www.autogk.me.uk/modules.php?name=Downloads"]اینجا... همون اولی رو انتخاب کن ... همونطور که گفتم شهرت این نرم افزار بخاطر اینه که کار باهاش راحته ...

از این برنامه های خیلی زیاده و هر کدوم هم میگن " من بهترم !!! "
inky.gif
... اما واقعیت اینه که اکثرا نقایص زیادی دارن ...

پی نوشت : اگه می خوای mpg رو تبدیل کنی به divx ، هیچ چیز بهتر از همون dr divx نیست ( تورنتش راحت پیدا میشه )

بالا