• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در مورد خرید ایفون

ghozak2004

Registered User
لایک‌ها
5
میخام آیفون بخرم یا فور اس یا فایو خواهش میکنم ریش سفید های آیفون باز و اپل دوست راهنمایی های لازم رو انجام بدن که خداییش دعاشون میکنم باید به چه چیزهایی توجه کنم و کدوم رو بخرم بهتره باتشکر از کسانی که با آپ تایپ رو بالا نگه میدارند

hosseinmousavi7

Registered User
لایک‌ها
401
داداش من خودم ایفون داشتم که چند ماه پیش فروختم ولی چند روز دیگه میخرم یه ایفون 5 64 مشکی
داداش سلیقه ای هست یکی 4 اس دوست داره یکی 5
حرف اخر بزنم که داداش امریکا با این محصولاتش ملت مارو به فنا داده!:D
موفق باشی

mego

Registered User
لایک‌ها
255
به نظر من که 4 اس الان بهترینه.ایفون 5 رو اصلا قبول ندارم بیشتر شبیه نردبونه تا گوشی.

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
به نظر من هم 4اس بگیر از هر نظر بهترین انتخواب هست
وقت خرید مراقب باش پارت نامبر کشورای عربی بهت نندازن

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
ببخشید، چرا این حرفو میزنید؟
اول که این پارت نامبر ها فیس تایم ندارن و واسه فروش کمی سخت فروش میرن!
از طرفی این پارت نامبر ها معمولا توی وصل شدن به آیتونز کمی اذیت میکنن(بیشتر به دلیل سیاست این کشورهاست)

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
4اس الان بهتره ،

هر چی هم توی بازار هست یا پارت هنک کنگه یا انگلیس ، همون هنک کنگ رو بگیرید خوبه ( zpa )

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
دوست عزیز از نظر سخت افزاری و جدید بودن خوب 5 بهتره اما چند نکته هست که باید دقت کنید
5 تقریبا جدیده و جلبیریک پایدار براش نیست
5 پارت نامبر های خوبی نداره برای ان لاکاش
5 نسبت به قیمتش نمی ارزه

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بهترین گزینه الان خرید ایفون 5 هست....4s هم خوبه...مشکلی که هست اینه که 4s های جدید که نو میخرید فعلا جیل بریک نمیشن پس فرقی با 5 ندارن....در نتیجه اگر میخواید نو بخرید بهترین گزینه 5 هست...

4s دست دوم تمیز اگر گیر اوردید که ورژن اش 5.1.1 بود و جیل بریک شده بود یا میشد هم بخرید خوبه....ولی اگر میخواید نو بخرید همون ایفون 5 بخرید

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
بهترین گزینه الان خرید ایفون 5 هست....4s هم خوبه...مشکلی که هست اینه که 4s های جدید که نو میخرید فعلا جیل بریک نمیشن پس فرقی با 5 ندارن....در نتیجه اگر میخواید نو بخرید بهترین گزینه 5 هست...

4s دست دوم تمیز اگر گیر اوردید که ورژن اش 5.1.1 بود و جیل بریک شده بود یا میشد هم بخرید خوبه....ولی اگر میخواید نو بخرید همون ایفون 5 بخرید

مازیار جان مگه 4s های صفر با ios 6 می دن؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مازیار جان مگه 4s های صفر با ios 6 می دن؟

بله پارت های جدید تماما ios 6 هست روشون.....کلا اپل وقتی ورژن جدید رو معرفی میکنه دیگه سری های جدید که تولید میکنه ورژن جدید روشون هست....مخصوصا تو امریکا....دستگاه رو باز میکنن اپل استورها اپدیت میکنن و دوباره پلمپ میکنن....به خاطر مسایل جیل بریک و این چیزها......

البته هنوز هم میشه 4s نو گیر اورد که خرید های قبلی باشه 5.1.1 روش باشه...بلاخره هر فروشنده ای که به روز نیست....مثلا خرید 3 ماه قبله...4 ماه قبله....کلا گیر میاد ولی یواش یواش کم میشه دیگه

ghozak2004

Registered User
لایک‌ها
5
ممنون بابات راهنمایی تمامی دوستان اینایی که گفتید خیلی بدردم خورد اگر بشه یکمقدار فنی تر جواب بدید یعنی اینکه کدوم پارت نامبر بهتره و موقع خرید به چی باید توجه کنم

hosseinmousavi7

Registered User
لایک‌ها
401
پارت نامبر امریکا ال ال ای از همشون بهتره
بعد اگه اکبند بخری که چه بهتر نیاز به دیدن زیاد نداری و اگه دست دوم میخری یه متخصص با خودت ببر که گوشی تست کنه
بعد اینکه حواست باشه حتما انلاک فکتوری باشه

بالا