• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در مورد راه اندازی سایت فروش شارژ

hamedone123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام وخستوه نباشید خدمت دوستان . من می خوام فروشگاه کارت شارژ بزنم و هیچ گونه اطلاعاتی ندارم به نظر شما خوب هست و درآمد خوبی داره؟ سیستم های همکاری در فروش چجوری هست؟ لطفا پ.خ بدید ممنون.

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335
با سلام وخستوه نباشید خدمت دوستان . من می خوام فروشگاه کارت شارژ بزنم و هیچ گونه اطلاعاتی ندارم به نظر شما خوب هست و درآمد خوبی داره؟ سیستم های همکاری در فروش چجوری هست؟ لطفا پ.خ بدید ممنون.

شرکت رایانمهرنماینده رسمی اپراتورهای ایرانسل، همراه اول، تالیا و رایتل پیشرو در ارائه خدمات تجارت الکترونیک، در نظر دارد به منظور توسعه خدمات خود در سراسر کشور، از افراد مستعد، کوشا و علاقه مند به کسب درآمد دعوت به همکاری نماید.

ویژگی ها:

علاقه مند به حوزه تجارت الکترونیک
عدم نیاز به سرمایه
عدم نیاز به سابقه کار
عدم نیاز به دفتر کار

لازم به ذکر است که اشتغال در سایر ارگان ها و اشتغال به تحصیل بلامانع است.

جهت مطالعه شرایط همکاری روی لینک زیر کلیک کنید :

http://peyline.mihanblog.com/http://peyline.mihanblog.com

Last edited:

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
با سلام وخستوه نباشید خدمت دوستان . من می خوام فروشگاه کارت شارژ بزنم و هیچ گونه اطلاعاتی ندارم به نظر شما خوب هست و درآمد خوبی داره؟ سیستم های همکاری در فروش چجوری هست؟ لطفا پ.خ بدید ممنون.[/QU
OTE]

سایت شارز درامد داره به شرطی که
1- طولانی مدت بهش نگاه کنی
2- دامنه زیبا و راحت
3- تبلیغات گسترده

وگرنه خیررررررررررررر

javidjava

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
47
برای خرید کارت شارژ از منبع تولید کارت شارژ باید به کجا مراجعه کرد؟
من خودمو کشتم نتونستم با 20 درصد یا حداقل 10 درصد کارت شارژ تهیه کنم

baharestan1363

Registered User
لایک‌ها
91

برادر من کل سود شارژ 4 یا 5 درصد هست
کی به شما گفته که 10 درصد سود داره که شما رفتی دنبالش
اگه شما چیز نشد رو گیر میاوردی خداییش جای تعجب بود!!!

baharestan1363

Registered User
لایک‌ها
91

سلام
خودت سایت نزن عزیز
فقط از مشارکت ها بگیر که هزینه ها رو اونا بدن
از رایان مهر هم به هیچ عنوان نگیر که کلاهبردار هستن و فقط میخوان از شما پول بابت یک اکانت مسخره بی سرو ته بگیرن و هدف همکاری در فروش برای فروش شارژ نیست عزیزم
برای مشارکت هم برو از اینجا بگیر که نصف نصف باهات کار میکنه یعنی 2 درصد شما 2 درصد هم اون
دومین هم مال شماست و اگه سایت رفت بالا کسی ازت نمیگیرتش
http://eways.ir

rasana

Registered User
لایک‌ها
34
سلام
خودت سایت نزن عزیز
از رایان مهر هم به هیچ عنوان نگیر که کلاهبردار هستن و فقط میخوان از شما پول بابت یک اکانت مسخره بی سرو ته بگیرن و هدف همکاری در فروش برای فروش شارژ نیست عزیزم
برای مشارکت هم برو از اینجا بگیر که نصف نصف باهات کار میکنه یعنی 2 درصد شما 2 درصد هم اون
خرید شارژ

من هم از این سایت فروشگاه را راه اندازی کردم، خیلی عالیه
تو رایانمهر فقط ای شارژ اسم درکرده
خرید کارت شارژ

ishizaki

Registered User
لایک‌ها
8
من وقت کافی را برای این کار ندارم اما بهترین دامین را دارم به نظر شما از طریق همکاری در فروش با یه مقدار تبلیغ سودی بدست میارم؟

اصلا سقف سود در همکاری در فروش وقتی کلی بازدید روزانه داشته باشه چقدره؟

اگه همه چیز از خودت باشه چقدر ماکزیمم سود داره؟

در همکاری در فروش من فقط باید دامنه و هاست داشته باشم دیگه؟

baharestan1363

Registered User
لایک‌ها
91
من وقت کافی را برای این کار ندارم اما بهترین دامین را دارم به نظر شما از طریق همکاری در فروش با یه مقدار تبلیغ سودی بدست میارم؟ اصلا سقف سود در همکاری در فروش وقتی کلی بازدید روزانه داشته باشه چقدره؟ اگه همه چیز از خودت باشه چقدر ماکزیمم سود داره؟ در همکاری در فروش من فقط باید دامنه و هاست داشته باشم دیگه؟
نه فقط دومین لازمه که به نام خودت ثبت کنی هاست نمی خواد

ramin301

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15

دوست عزیزم سیستم همکاری در فروش خرید شارژ رو توی گوگل سرچ کنی چندین تا برات به نمایش در میاد در این مورد نیاز به توضیح نیست

اما در مورد فروشگاه کارت شارژ: اگه سرمایه نداری ( حداقل 2-3 میلیون) برای تبلیغات درست و صحیح، این کار رو نکن

تبصره : اگر سرمایه نداری ولی با دنیا اینترنت اشنایی کامل داری و می دونی چیکار باید کنی که فروشت خیلی خوب باشه یا علی بگو و شروع به تلاش کن ولی این رو هم بدون که شاید به نزدیک به شش تا یک سال کار اصولی داشته باشی تا نتایج خودش رو نشون بده

ramin301

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15

10 تا 20 درصددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوست عزیز مگه میخای شلوار جین بخری؟

اگه جایی شارژ 5-6 درصد تخفیفی دادند روی ماهشون هم ببوس

reza10wert

Registered User
لایک‌ها
207

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
اقا از نظر بنده الی الخصوص برای کارهای توی اینترنت 50 - 50 سود داشت ارزش وقت گذاشتن داره یعنی اگه یه شارژ فروختی به مشتری به قیمت 2000 تومن و 2000 تومن انداخت ارزش داره
چون الان تو سوراخ دعا هم بگردی کارت شارژ ریخته فروختن کارت شارژ توسط من و شما میشه مثال فروختن لحاف و تشک و بالش پر قو به مرتاض هندی

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335

با شروع فصل پاییز، طرح تخفیف پاییزه شرکت رایانمهر نیز آغاز شد. این تخفیف از تاریخ دوم مهر آغاز شده و تا ۲۰ مهر ادامه خواهد داشت. در طرح تخفیف پاییزه ، فروشگاه شارژ رایانمهر با تخفیف ۲۵ درصدی ارائه شده و علاوه بر آن جدیدترین سرویس شرکت رایانمهر یعنی :

<< سرویس شارژ وایمکس >> نیز بصورت رایگان اهدا می شود.

[FONT=&amp]درصورتی که فروشگاه شارژ خود را از تاریخ ۲ تا ۲۰ مهر خریداری نمایید هزینه ی راه اندازی فروشگاه شارژ به جای ۳۳۰ هزار تومان ۲۴۷ هزار تومان خواهد بود، همچنین سرویس شارژ وایمکس ایرانسل به ارزش ۳۰هزار تومان نیز بصورت رایگان به فروشگاه شارژ خریداری شده افزوده می شود[/FONT][FONT=&amp].[/FONT] [FONT=&amp]تخفیف پاییزه شرکت رایانمهر مجموعا به ارزش ۱۱۳ هزار تومان از تاریخ دوم مهر آغاز شده و تا ۲۰ مهر ادامه خواهد داشت[/FONT][FONT=&amp].

[/FONT]​

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335
سلام
خودت سایت نزن عزیز
eways.ir

دوست گرامی شما معنی کلمه کلاه بردار رو می دونید یعنی چی ؟ که همینجوری به کار می بریدش ؟؟؟
اگر یه شرکتی بنا به هر دلیلی و با هر کیفیتی اومده و یه سیستمی رو رایگان ارائه می دهد مثل همین سایتی که شما معرفی کردید و یک شرکت میاد و بابت پنل و سایت و سیستمی که در اختیار شما می گذاره هزینه می گیرد، این سایت که هزینه اخذ می کنه کلاه بردار نمیشه برادر جان ! موضوع اینه که اون سایت که شما عنوان کردی و امثالهم دارن رایگان سیستم همکاری در فروش ارائه می دهند ( فارغ از اینکه چه مشکلاتی می توانند داشته باشند از جمله عدم پایداری تجارت شما ! چون هیچ ارزونی و هیچ چیز رایگانی بی دلیل نیست ) . پس یکی داره خدماتش رو رایگان می ده و یکی دیگه نه هزینه رو اخذ می کنه . حالا این وسط اونی که صادق تره کلاه برداره ؟
قضاوت با وب مستران عزیز .
نظراتی رو که کارشناسان رایانمهر در این سایت داده اند رو بخونید . تقریبا همه ی سوالات پاسخ داده شده : http://www.estekhtam.com/آگهی-دعوت-به-همکاری-شرکت-رایانمهر-در-سر/

بالا