• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در مورد فارسی ساز آیمیت جم

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان عزیز کسی می دونه که چه فارسی سازی برای آیمیت جم مناسبه ؟ که در سرعت و اینا هم تغییری ایجاد نکنه و تقویم شمسی هم داشته باشه ...
من Arabizer رو دانلود کردم ولی فایلش چرا exe نیست ؟؟؟ اینو چه جوری باید نصب کنم :( ؟
فایل های درست کردن برفک دوربین هم همین جوریه ... چی کارشون کنم ؟؟؟؟؟؟ !!! :(

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عربایزر تقویم شمسی نداره ولی کیبورد فارسی داره و کلا زبان فارسی رو پشتیبانی میکنه. برای تقویم شمسی میتونید برنامه ی جداگونه نصب کنید. با کمی جستجو بهش میرسید.
واسه ی نصب هم باید فایل ها رو به خود گوشی منتقل کنید و از روی گوشی نصب بشه. پسوند این فایلها (cab) هستش.

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
عربایزر تقویم شمسی نداره ولی کیبورد فارسی داره و کلا زبان فارسی رو پشتیبانی میکنه. برای تقویم شمسی میتونید برنامه ی جداگونه نصب کنید. با کمی جستجو بهش میرسید.
واسه ی نصب هم باید فایل ها رو به خود گوشی منتقل کنید و از روی گوشی نصب بشه. پسوند این فایلها (cab) هستش.

من هر کردوم از فایل هارو که می زنم نصب نمیشه .... چی کار کنم ؟ :(

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه یک مقدار واضح تر توضیح بدید بیشتر میشه کمک کرد.
مراحل کارتون و ارور یا اتفاقی که می افته رو اینجا بنویسید تا اگه خدا بخواد مشکل حل بشه.

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
اگه یک مقدار واضح تر توضیح بدید بیشتر میشه کمک کرد.
مراحل کارتون و ارور یا اتفاقی که می افته رو اینجا بنویسید تا اگه خدا بخواد مشکل حل بشه.

ممنون ... ببخشید .. مشکلم حل شد ...
من اشتباهی فایل های کب رو باز می کردم ! :wacko:

بالا