• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در مورد نوشتن موضوع شرکت | ثبت شرکت با موضوع توسعه وب

AGATE

Registered User
لایک‌ها
186
دوستان با تجربه ممکنه راهنمایی کنین برای ثبت شرکت در زمینه وب از چه کلماتی میتوان استفاده کرد در عنوان شرکت ؟
منظورم کلمات مرتبط با وب هستش مثل دیجیتال , انلاین و ...

برای نوشتن موضوع شرکت چه متنی رو پیشنهاد میدین ؟ هدف من : تبلیغات انلاین - طراحی و توسعه وب و کلا پیاده سازی کسب و کار انلاین هستش

ممنون :)

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
می تونی برنامه نویسی بزنی, چون همه چیز رو شامل می شه...
من خودم برنامه نویسی رو انتخاب کردم

AGATE

Registered User
لایک‌ها
186
برنامه نویسی فکر کنم امور مربوط به طراحی وب رو شامل بشه برای بحث تبلیغات و بازاریابی چی بنویسم ؟
به شما نگفتن چه اصطلاحاتی مجاز هستش؟

Last edited:

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
عزیزم اگر برنامه نویسی طراحی هاستینگ و انلاین اینترنت و وب و ... بزنی باید مدرک در رشته مربوطه و یا اینکه 24 سال سن و سه سال کار در زمینه مربتط با سابقه کار داشته بشی . اینو نمیگن به مراجعه کننده ها وقتی میری ارشاد هم که مدارکتو بفرسته به فناوری اطلاعات نمیگن می فرستن بالای یکماه بعد جواب میاد که رد شد و مجبورید از اول اساسنامه بنویسید . در ضمن بخاطر امتیاز دهی به شرکتها حداقل اون پولی که برای ثبت شرکت لازمه رو بنویسید وقت حساب باز کردن هم خیلی اذیت میکنن اگه زیاد بنویسید . ثالثا اون هیئت مدیره و مجمع عمومی رو هم 5 سال و حتی اگر خواستید بیشتر قرار بدید چون هر سال مجبور میشید 70 تومن هزینه کنید به روزنامه رسمی و هر سال برید بانک برای این حساب هاتون و ...

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
در موضوع شركت بيشتر موارد كه بخوايد بزنيد بايد اول مجوز و ... بگيريد و بايد مدرك تحصيلي مرتبط هم داشته باشيد
ولي در عنوان شركت ميتونيد از كلمات طراحي و ... استفاده كنيد
از اين سايت هم مي تونيد قوانين و ... رو مشاهده كنيد : http://irsherkat.ir/

بالا