• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در مورد وبلاگ

Mr.Pooya

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان

یک سوال داشتم: من یک وبلاگ تو بلاگفا دارم می خواستم ببینم راهی هست که بدون تبادل لینک و بنر ترافیک آمار بازدید کنندگان وبلاگم را به طور باور نکردنی و واقعی بالا ببرم یا نه؟

در ضمن کسی سایتی را سراغ دارد که ابزار عضویت در وبلاگ را به طور رایگان ارایه دهد؟ به جز just persain

با تشکر

jefferson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

یک سوال داشتم: من یک وبلاگ تو بلاگفا دارم می خواستم ببینم راهی هست که بدون تبادل لینک و بنر ترافیک آمار بازدید کنندگان وبلاگم را به طور باور نکردنی و واقعی بالا ببرم یا نه؟

در ضمن کسی سایتی را سراغ دارد که ابزار عضویت در وبلاگ را به طور رایگان ارایه دهد؟ به جز just persain

با تشکر

وقتی یه راه باورنکردنی باشه، انجام شدنی هم نیست!
چندتا راه بهت میگم:
1- گذاشتن لینک باکس و قراردادن لینکت تو اونا
2- بروز کردن وبلاگت
3- ایمیل، PM، نظر روی وبلاگ دیگران و...
4- سعی کن تو اون زمینه ای که کار می کنی، همیشه رتبه ی بالا تو سرچ گوگل داشته باشی، برای اینکار سعی کن از کلمات مرتبط با موضوع، زیاد استفاده کنی تو متن پستهات! (مثل پول، کسب درآمد اینترنتی، PTC و امثال اینا)
5- آدرس وبلاگت رو توی امضات (Signature] بذار تا هر پستی که می دی تبلیغ هم بشه!
6- مهمترین اصل اینه که کپی نکنی! باید محتوای مخصوص خودت رو آپ کنی! چون وقتی کپی می کنی، حتماً سایتهای دیگه ای هم هستن که با Pagerank بالاتر اون مطلب رو داشته باشن!!
بازم سوالی بود درخدمتم!

بالا