• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در مورد پیدا کردن لینک فایل آپلود شده به هاست دانلود برای گذاشتن لینک تو سایت

maghsoud 110

Registered User
لایک‌ها
92
سلام
من یه هاست دانلود از میهن وب هاست گرفتم حالا هر چی رو که با نرم افزار FileZilla آپلود میکنم به هاست دانلود نمیتونم لینک دانلودش رو پیدا یا ایجاد کنم تا بزارم تو سایتم
برا دانلود عمومی :(

لطفا راهنماییم کنید دارم دیونه میشم. :wacko:

maghsoud 110

Registered User
لایک‌ها
92
آقا کسی نیست اینجانب حقیر رو راهنمایی کنه؟
د آخه یه کمکی یه راهنمایی بکنین.:(

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
حتما ریختی تو روت هاست شما باید میریختی تو public_html یا داخل پوشه ای که تو public_html باشه . الان برو تو مسیر / فایلاتو میبینی .

maghsoud 110

Registered User
لایک‌ها
92
حتما ریختی تو روت هاست شما باید میریختی تو public_html یا داخل پوشه ای که تو public_html باشه . الان برو تو مسیر / فایلاتو میبینی .

داداش فایل هارو میریزم تو فولدر
public_html فایلهای آپلود شده رو هم میبینم ولی چطوری براشون لینک دانلود ایجاد کنم یا لینک دانلودش رو از کجا پیدا کنم تابزارم تو سایت برا دانلود و همه بتونن بیان دانلود کنن؟
مثله سایتهای دانلود دیگه که فایل هارو برا دانلود میزارن با لینک مستقیم.

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
دوست عزیز اول وارد دایرکت ادمین بشید بعد برید فایل منجر داخل پوشهPublic_html فایل ها تون این تو.
برای لینک دادن روی فایل کلیک راست کنید و کپی رو بزنید. فایل کپی شده شما به این صورت هست
http://yoursite.com.com:2222/CMD_FILE_MANAGER/domains/yoursite.com.com/public_html/yourfile.zip

شما باید به این صورت تغییرش بدی و بزاری برای دانلود(تو نقل قول بالا اونجاهایی که قرمزه رو باید کات کنید تا مثل پایین لینک اماده شه)
yoursite.com.com/yourfile.zip

maghsoud 110

Registered User
لایک‌ها
92
دوست عزیز اول وارد دایرکت ادمین بشید بعد برید فایل منجر داخل پوشهPublic_html فایل ها تون این تو.
برای لینک دادن روی فایل کلیک راست کنید و کپی رو بزنید. فایل کپی شده شما به این صورت هست

شما باید به این صورت تغییرش بدی و بزاری برای دانلود(تو نقل قول بالا اونجاهایی که قرمزه رو باید کات کنید تا مثل پایین لینک اماده شه)
yoursite.com.com/yourfile.zip

آقا دست گلت درد نکنه راهی که گفتی رو امتحان کردم مشکلم حل شد خیلی ممنون از راهنمایت.

behzaded

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان حالا اگر اسم فایل آپلود شده فاصله داشته باشه مثلا Reza Sadeghi - Doodkesh .mp3 اون وقت دانلود نمیشه باید چیکار کنم!!!!!1

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
دوستان حالا اگر اسم فایل آپلود شده فاصله داشته باشه مثلا Reza Sadeghi - Doodkesh .mp3 اون وقت دانلود نمیشه باید چیکار کنم!!!!!1

تو ادرس به جای اسپیس اینو بزارید %

بالا