• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در مورد گوگل انالیز

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
سلام.
  1. چند روز هست گوگل انالیز رو روی سایت قرار دادم چون قبلا از وبگذر استفاده میکردم امار رو درست نشون نمیداد مثلا از فیس بوک روزانه اگه 1000 نفر به سایت میومدن وب گذر کمتر از 100 تا نشون میداد کلا با شبکه های اجتماعی مشکل داره فکر کنم به هر حال. سوالم اینه که در گوگل انالیز از کدوم قسمت میشه بازدید کننده هایی که از سایت های دیگه میان رو ببینم؟مثلا کجا نوشته شده که امروز از فیس بوک یا فیس نما چند تا بازدید کننده دارم؟البته با فیس بوک مشکلی نداره اما فیس نما رو جزو شبکه های اجتماعی حساب نمیکنه و در قسمت netword referrals امار فیس نما رو نشون نمیده.و یه سوال دیگه هم دارم اینکه این Sessions یعنی چی؟چون تعدادش از بازدید کننده ها بیشتره

uf6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
منم یه سوال در مورد همین سرویس گوگل دارم که می خواستم تو یه تاپیک جدید مطرحش کنم، گفتم باعث شلوغ شدن انجمن میشه.
سوالم اینه آیا راهی هست ورودی لینک هایی که تو فایل روبوت برای گوگل ممنوع کردیم رو بتونیم تو گوگل آنالیز ببینیم؟
مثلا من برای لینک domain.com/q/2 اجازه ورود خزنده گوگل رو ندادم، حالا چه جوری می تونم تو گوگل آنالیز بازدیدکننده های این صفحه رو هم ردیابی کنم؟

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
شما سوالت یه کم از مال من پیچیده تره .;)
جواب سوال من رو بلدی؟چه راهی هست که بشه فهمید امروز تا الان چند تا بازدید کننده داشتم؟فرق Sessions با بازدید کننده چیه؟

pamenary

Registered User
لایک‌ها
19
سلام دوست اگر عزیز موبایل آندرویدی داری نرم افزار گوگل آنالیز نصب کن یا gAnalytics من خودم بیشتر از gAnalytics استفاده می کنم نیاز به فیلتر شکن نیست خیلی سادست کار کردن با هاش همه چیزش دم دست

بالا