• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در مورد گوگل سایتم را دارای ویروس شناخته

zakaria20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام دوستان دو روز پیش من یک فلاش به کامپیتر زدم و کامپیترم ویروسی شد من توجهی بهش نکردم بعداظهرش یک فایل داخل هاستم اپلود کردم ومشکلی نبود روز بعدش که خواستم سایتمو باز کنم دیدم اختار می ده که این وبگاه به کامپیتر شما اسیب می زنه وگوگل تمام ایندکسهامو هم با همین جمله زیرش زده وسایتمو ویروسی می دونه من داخل گوگل وبمستر رفتم و14 صفحه منو ویروسی معرفی کرده حتا صفحه نخست حالا از شما دوستان کمک می طلبم تا سایتمو درست کنم اگر کسی در این زمینه اطلاع داره لطفا کمک کنه اینهم ادرس سایت منه لطفا زودتر کمک کنید ممنون میشم اگر کسی هست با هزینه درستش کند بازم هزینش را می پردازم . jazeradl.ir

pc.monk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
هاست ویروسی شده و گوگل نیز شناسایی کرده ..برای از بین بردن ویروس سایت رو Offline‌کنید بعد ویروس را از بین ببرید سپس درخواست بازدید دوباره بدهید
  1. .از Webmaster Tools روی سایتی که می خواهید Malware review شه کلیک کنید
  2. بر روی Health بعد برروی malware‌ کلیک کنید
  3. در آخر بر روی Request a review کلیک کرده

zakaria20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
هاست ویروسی شده و گوگل نیز شناسایی کرده ...ویروس رو از بین ببر بعد یک قسمت داره به عنوان گزارش دادن شناسایی اشتباهی سایت اون رو پر کن تا دوباره بعد از شناسایی متوجه شن که ویروس از بین رفته ...

من خودم می دانم هاست ویروسی شده فقط می خوام بدونم چطور ویروسها را پاک کنم تا مطالب سایتم حذف نشه.

zakaria20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
هاست ویروسی شده و گوگل نیز شناسایی کرده ..برای از بین بردن ویروس سایت رو Offline‌کنید بعد ویروس را از بین ببرید سپس درخواست بازدید دوباره بدهید
  1. .از Webmaster Tools روی سایتی که می خواهید Malware review شه کلیک کنید
  2. بر روی Health بعد برروی malware‌ کلیک کنید
  3. در آخر بر روی Request a review کلیک کرده

لطفا بیشتر توضیح بدید چطور سایت را افلان کنم وچطور ویروسها را پاک کنم ممنون میشم کمکم کنید.

pc.monk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بستگی به نوع CMS‌شما میتوانید سایت خود را آفلاین یا آنلاین کنید اگر سایت شما CMS ‌ندارد و یا قابلیت این را ندارد از خود Cpanel‌ قسمت password protected directory‌ یک پسورد میزارید تا کسی نتونه دسترسی داشته باشه
حتماً‌ به جایی که سرویس را از آن گرفته اید اطلاع دهید شاید آنها متوجه شده اند و در حال اقدام هستند و یا ممکن است هاست شما را پاک کنند
همه پسورد ها ی خود را تعویض کنید
بر روی اینجا کلیک کنید تا ببینید وضعیت سات شما از چه قراره...
در صورتی که ssh access‌دارید کلا درایو را فرمت کنید و بک آپی که قبل از ویروسی شده دارید رو انتقال دهید
سپس از گوگل در خواست Malware Review‌دهید.

asadiweb

Registered User
لایک‌ها
135
واسه آفلاین شدن پوشه public_html رو اسمش رو عوض کن

بعد به مدیر هاست بگو با آنتی ویروس چک کنه ببینه مشکل چیه

بعضی وقتا با هک فریم های ویروسی تو سایت قرار میدن ببین مشکل شما این نیست اگه آره ! هاستت رو عوض کن امنیتش پایینه کد های دستکاری شده رو هم اصلاح کن

خوش باشی

pc.monk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من پست رو Edit نکردم که اینو بگم که از اونجایی که گفتی ویندوزم ویروسی شده فهمدیم که هاست باید ویندوز باشه ...از من میشنوی برو لینوکس ...Cpanel هم برای لینوکس هست احتمال میدم شما یا دارید با Plesk کار میکنید و یا Direct Admin

zakaria20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من پست رو Edit نکردم که اینو بگم که از اونجایی که گفتی ویندوزم ویروسی شده فهمدیم که هاست باید ویندوز باشه ...از من میشنوی برو لینوکس ...Cpanel هم برای لینوکس هست احتمال میدم شما یا دارید با Plesk کار میکنید و یا Direct Admin

هاست من سی پنل هست وبک اپ را هم به این صورت گرفتم ایا درست بک اپ گرفتم .file-beckups-

حالا باید چطوری هاست را ریستور کنم و بک اپ را دوباره روی هاست بریزم ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر از پاسخ زودتان

zakaria20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
بستگی به نوع CMS‌شما میتوانید سایت خود را آفلاین یا آنلاین کنید اگر سایت شما CMS ‌ندارد و یا قابلیت این را ندارد از خود Cpanel‌ قسمت password protected directory‌ یک پسورد میزارید تا کسی نتونه دسترسی داشته باشه
حتماً‌ به جایی که سرویس را از آن گرفته اید اطلاع دهید شاید آنها متوجه شده اند و در حال اقدام هستند و یا ممکن است هاست شما را پاک کنند
همه پسورد ها ی خود را تعویض کنید
بر روی اینجا کلیک کنید تا ببینید وضعیت سات شما از چه قراره...
در صورتی که ssh access‌دارید کلا درایو را فرمت کنید و بک آپی که قبل از ویروسی شده دارید رو انتقال دهید
سپس از گوگل در خواست Malware Review‌دهید.

من تمامی پاسیوردها را عوض کردم هاست من سی پنل است حالا باید چطور هاست را ریستور وبک اپ را جایگزین کنم ممنون.

بالا