• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک: دوسناتی که HTC One X یا Sensarion Xl دارن لطفا راهنمایی کنن!

daw

Registered User
لایک‌ها
16
با سلام خدمت دوسنان.....من قصد خرید یه گوشی دارم.......مثلا گوشیهای بالا که توضیح دادم.....HTC one x یا Sensation Xl یا xe

ولی ظاهرا اینجور که از حرفها پیداست باطری این گوشیها ضعیف هستش! دوستانی که یکی از این گوشیهارو دارن ممنون میشم راهنمایی کنن

که چقد باطری نگه میداره.....چون باطری برام مهم هست! من خیلی اهل ور رفتن با گوشی نیستم! اهنگم گوش نمی دم چون MP3 دارم! فوقش یکم وب گردی! یا 1 ساعت فیلم دیدن!

به نظز شما برام مناسب هست؟؟؟؟ مخصوصا One X

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
من Xe دارم تا حالا نشد منو سره باطری اذیت کنه
بازی هم میکنم
باهاش فیلم میبینم
باطری دو تا فیلم رو جواب میده

• Like
Reactions: daw

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
از همه نظر وان ایکس خیلی بهتره ولی شاید تنها مشکلش همین باطریش باشه (البته اونقدر حاد نیست که بشه بهش گفت مشکل)، بین 1.5 تا 2 روز شارژ مگه میداره.

• Like

daw

Registered User
لایک‌ها
16
من Xe دارم تا حالا نشد منو سره باطری اذیت کنه
بازی هم میکنم
باهاش فیلم میبینم
باطری دو تا فیلم رو جواب میده

ممنون دوست عزیز......شما به طور میانگین چند روز یک بار به شارز می زنید؟ یعنی تو حالت استند بای
یا صحبت معمولی و فرستادم اس ام اس چقد نگه می داره؟

از همه نظر وان ایکس خیلی بهتره ولی شاید تنها مشکلش همین باطریش باشه (البته اونقدر حاد نیست که بشه بهش گفت مشکل)، بین 1.5 تا 2 روز شارژ مگه میداره.

آره ایکس وان که خداس......ولی نمی دونم یه عده می گم 5 - 6 ساعت بیشتر نگه نمی داره و یکس می گفت شب شارژ کردم صبح
بلند شدم دیدم 10% شارژ داره و این حرفا...اگه یکی دو روز نگه داره که خوبه!

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
در مورده سوال اول باید بگم معمولا هر دو روز اونم میزنم به کامپیوتر !
بعد شما اگر میخوای گوشی بخری باید یه چی بگیری به روز باشه الان وان ایکس به روز تره بعد در مورد شارژ وان ایکس شما میتونی سرش رامهای(کاستوم) غیر رسمی نصب کنی که باطری بهتری نگه میداره

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
الان شما هر دستگاهی بخری 1 روز نهایت 1 روز و نیم بیشتر نگه نمیداره استفاده متوسط.....مگه این که استفاده ای نکنی که اونجوری هم خرید گوشی پیشرفته توجیه نداره یه 1280 هم کارت رو راه میندازه دیگه

• Like

daw

Registered User
لایک‌ها
16
در مورده سوال اول باید بگم معمولا هر دو روز اونم میزنم به کامپیوتر !
بعد شما اگر میخوای گوشی بخری باید یه چی بگیری به روز باشه الان وان ایکس به روز تره بعد در مورد شارژ وان ایکس شما میتونی سرش رامهای(کاستوم) غیر رسمی نصب کنی که باطری بهتری نگه میداره

ممنون دوست عزیز....هر دو روز خیلی عالیه!

الان شما هر دستگاهی بخری 1 روز نهایت 1 روز و نیم بیشتر نگه نمیداره استفاده متوسط.....مگه این که استفاده ای نکنی که اونجوری هم خرید گوشی پیشرفته توجیه نداره یه 1280 هم کارت رو راه میندازه دیگه

حالا یه روز یا یه روز و نیم ادم میتونه کنار بیاد.....اونجوری نباشه که تا ظهر مجبور بشی بزنی به شارژ!!!!!! اینجوری که همه ترسوندن مارو آدم جرات نمی کنه 1 تومن پول بده :D

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
آره ایکس وان که خداس......ولی نمی دونم یه عده می گم 5 - 6 ساعت بیشتر نگه نمی داره و یکس می گفت شب شارژ کردم صبح
بلند شدم دیدم 10% شارژ داره و این حرفا...اگه یکی دو روز نگه داره که خوبه!

نه عزیز، من دیشب خریدم واقعا فوق العادست از همه نظر باطریش تو استفاده معمولی یه روز رو میکشه. اتفاقا تو حالت استندبای (که با گوشی کار نمیکنی) خیلی مصرف شارژش خوبه و اصلا اونجوری نیست که یه شب تا صبح تموم بشه.
تموم شدن چند ساعته باطری تنها در حالتی ممکنه که باهاش بازی اچ دی کنی.
پیشنهاد میکنم از دستش نده.

daw

Registered User
لایک‌ها
16
نه عزیز، من دیشب خریدم واقعا فوق العادست از همه نظر باطریش تو استفاده معمولی یه روز رو میکشه. اتفاقا تو حالت استندبای (که با گوشی کار نمیکنی) خیلی مصرف شارژش خوبه و اصلا اونجوری نیست که یه شب تا صبح تموم بشه.
تموم شدن چند ساعته باطری تنها در حالتی ممکنه که باهاش بازی اچ دی کنی.
پیشنهاد میکنم از دستش نده.

یک دنیا ممنون دوست عزیز.....میشه بپرسم از کجا؟ و چند خریدید؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یک دنیا ممنون دوست عزیز.....میشه بپرسم از کجا؟ و چند خریدید؟

خواهش میکنم.
از شهر خودمون خریدم (خوزستانم) و قیمت هم 1030 البته میشه تهران و شهرهای دیگه حدود 40-50 تومن ارزونتر خرید ;) ولی چون میخواستم حضوری بخرم اینجا خریدم.

daw

Registered User
لایک‌ها
16
خواهش میکنم.
از شهر خودمون خریدم (خوزستانم) و قیمت هم 1030 البته میشه تهران و شهرهای دیگه حدود 40-50 تومن ارزونتر خرید ;) ولی چون میخواستم حضوری بخرم اینجا خریدم.

دم شما گرم!

daw

Registered User
لایک‌ها
16
خواهش میکنم. سوالی داشتی درخدمتم.

دوست عزیز راستی...شما سیمکارت رو چه کار کردی؟ تعویض کردی؟ یا از این خشابه که تبدیم می کنه به میکرو گرفتی؟

یه مورد دیگه اینکه....این گوشی به خاطر صفحه بزرگش خوش دست هست ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوست عزیز راستی...شما سیمکارت رو چه کار کردی؟ تعویض کردی؟ یا از این خشابه که تبدیم می کنه به میکرو گرفتی؟

یه مورد دیگه اینکه....این گوشی به خاطر صفحه بزرگش خوش دست هست ؟

سیمکارت رو بدید به هر موبایل فروشی براتون پانچ میکنه، نیازی به تعویض یا خشاب نیست (خشاب برای وقتی هست که بخواید میکرو رو به سیم عادی تبدیل کنید یعنی دقیقا برعکس کار الان)
فوق العاده خوش دسته، منم اولش شک داشتم (چون دستم بزرگ نیست) ولی وقتی گرفتم واقعا خوش دسته و حس خیلی خوبی به فرد میده.;)

• Like

daw

Registered User
لایک‌ها
16
سیمکارت رو بدید به هر موبایل فروشی براتون پانچ میکنه، نیازی به تعویض یا خشاب نیست (خشاب برای وقتی هست که بخواید میکرو رو به سیم عادی تبدیل کنید یعنی دقیقا برعکس کار الان)
فوق العاده خوش دسته، منم اولش شک داشتم (چون دستم بزرگ نیست) ولی وقتی گرفتم واقعا خوش دسته و حس خیلی خوبی به فرد میده.;)

داداش ممنونم که وقت می زاری و جواب میدی! دلیل هین همه سوال اینه که بالاخره مبلغ زیاده و ادم میترسه کلی پول بالاش بده بعد سر باتری لنگ بمونه یا بد دست
باسه و مایه عذاب بشه ! بازم ازت ممنون! احتمالا همبنو بگیرم!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
داداش ممنونم که وقت می زاری و جواب میدی! دلیل هین همه سوال اینه که بالاخره مبلغ زیاده و ادم میترسه کلی پول بالاش بده بعد سر باتری لنگ بمونه یا بد دست
باسه و مایه عذاب بشه ! بازم ازت ممنون! احتمالا همبنو بگیرم!

خواهش میکنم، حق دارید بالاخره این همه آدم پول میده باید یه چیز خوب و مطمئن بگیره ;)

بالا